Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Julija1989 @ 2013 11 29, 17:39)
Sveiki,
buvau siandien apziuret. Turiu 30 litru akvariuma ir jau baisiai noriu didesnio  rolleyes.gif  Bet ten tas iskilimas per 2cm... Pabijojau pirkti  unsure.gif  Nelabai nusimanau tame, kazin ar lengva butu sutaisyti ir kiek tai kainuotu  g.gif

Manau gerai kad nepirkot...nors jis tipo rezervuotas...is ryto nebuvo info apie skilimus, neva naujas...jau su tais dugnais verciau nerizikuot..,parase, kad neleidzia, bet kazin kaip bus supylus grunta...va drauge siandien paskambino, kad waterhome akvariumo 160ktr dugnas truko..viskas, mest tik lauk toki sad.gif
As savo 60 ltr tetriuka irgi noriu bent i 126ltr pakeist, tai vis patikrinu skelbiu.lt...siaip kiek pastebejau, labiau vilniuj tu neblogu variantu pasitaiko.Esu macius neblogu juweliu su viskuo 120ltr uz 380-400.Aisku, dar gyvai reik apziuret kas po kam.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 29, 19:21)
Manau gerai kad nepirkot...nors jis tipo rezervuotas...is ryto nebuvo info apie skilimus, neva naujas...jau su tais dugnais verciau nerizikuot..,parase, kad neleidzia, bet kazin kaip bus supylus grunta...va drauge siandien paskambino, kad waterhome akvariumo 160ktr dugnas truko..viskas, mest tik lauk toki sad.gif
As savo 60 ltr tetriuka irgi noriu bent i 126ltr pakeist, tai vis patikrinu skelbiu.lt...siaip kiek pastebejau, labiau vilniuj tu neblogu variantu pasitaiko.Esu macius neblogu juweliu su viskuo 120ltr uz 380-400.Aisku, dar gyvai reik apziuret kas po kam.

Aš tai kiek žiūriu, tai Kaune arba Klaipedoje nebrangūs nauji akvariumai, o vat Vilniuje nauji brangesni g.gif dar nebandžiau teirautis tų, kas pagal užsakymus klijuoja akvariumus, bet nemanau kad kaina daug keistųsi... Man dar aktualu, kad su spintele būtų, nes vietos yra, bet nėra ant ko statyt. O čia dar buvo man tinkamos spalvos pagal interjerą ax.gif Na gaila kad taip gavosi, buvau jau pasiryžusi pirkti ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kur Vilniuj geriausias zuvu pasirinkimas ir kad rytoj dirbtu?
Atsakyti
QUOTE(raganiuxe @ 2013 11 29, 19:39)

Aš esu buvusi tik Nese faunoje Kalvarijų g. 206 (XXL Norfa), Vilnius
Darbo laikas: I-VI 9-19, VII 9-17
ir Stalmoj, Liepkalnio g. 78, Vilnius Darbo laikas: I-V 10 - 19 val. VI 10 - 16 val. VII nedirba
Abejuose neblogas pasirinkimas žuvų.
Atsakyti
QUOTE(Julija1989 @ 2013 11 29, 19:31)
Aš tai kiek žiūriu, tai Kaune arba Klaipedoje nebrangūs nauji akvariumai, o vat Vilniuje nauji brangesni  g.gif 

Aa, jus turit omeny tuos pigiausius wiwal, ypac Klaipedoj jie labai pigus...man stiklas ju normalus, bet dangciai labai nevyke, del to ir dairaus i padabnesnius devetus. Geriausia, aisku butu pirkt nauja stikla ir gamint norima dangti...beje, butent sostinej yra geru dangciu gamintoju, bent pora tikrai...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif labai norėčiau paprašyti pagalbos, kažkas pasidarė mano kardonešiui, vakar vakare viskas buvo gerai, o šiandien vakare radau va tokį su suplyšusiais pelekais ir uodega verysad.gif ir labai nedrąsus, slepiasi vis verysad.gif gal kas nors galėtų patarti kas tai galėtų būti? Akva 30 L sekmadienį keista apie 70% vandens (nes buvo problemų dėl burbulų nesprogimo paviršiuje, dabar viskas gerai su jais) ir įpilta 8 ml skystų trąšų "Amanija". Temperatūra 24 laipsniai.
user posted image

user posted image

Atsiprašau už kokybę blush2.gif
Atsakyti
gal kas apgraužė?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 11 29, 20:31)
gal kas apgraužė?

Kad mano nuomone nebuvo kam, akvuke gyvena: 3 danijos, 3 neonai, korydoras, 2 ancitrusai ir kardonešis g.gif
Tiesa šitas kardonešis kažkoks įdomus buvo, sakyčiau buvo tiesiog įsimylėjęs ancitruso patiną, visur iš paskos plaukiojo, kartais atrodydavo lyg kabinėjasi, vis lysdavo prie burnos, bet ancitrusas didelio pasibjaurėjimuo juo nerodė tai nežinau kas tai per drauystė buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuxe @ 2013 11 29, 18:39)

Šiap tai dar yra "Akva art" (Šalia Kalvarijų turgaus), AkvaZoo (dirba net ir sekmadienį, BIG prekybos centre). O jeigu dar Kikas pridėti... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Pinkė* @ 2013 11 29, 21:27)
Kad mano nuomone nebuvo kam, akvuke gyvena: 3 danijos, 3 neonai, korydoras, 2 ancitrusai ir kardonešis  g.gif
Tiesa šitas kardonešis kažkoks įdomus buvo, sakyčiau buvo tiesiog įsimylėjęs ancitruso patiną, visur iš paskos plaukiojo, kartais atrodydavo lyg kabinėjasi, vis lysdavo prie burnos, bet ancitrusas didelio pasibjaurėjimuo juo nerodė tai nežinau kas tai per drauystė buvo  doh.gif

Kokio dydžio ancitrusas??
Atsakyti
QUOTE(Nermalas @ 2013 11 29, 23:38)
Kokio dydžio ancitrusas??

Ancitrusas apie 5-6 cm su uodega, bet jis niekad nerodė pykčio ant kardonešio tik pabaidydavo kai tas jį 'bučiuodavo' ir viskas g.gif
Atsakyti
Na, tada dar per mažas būtų taip kardonešį apipešioti... Bet daugiau neprogresuoja tas pelekų pleišėjimas??
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 28, 00:05)
Turiu keleta, bet Kaune (Silainiai/Panemune)
Galima ir siustis ir tas sekmingai buvo daroma, tik kad salta dabar...
Retkarciais uzmeskit aki i akvariumas.net foruma...ten laiks nuo laiko ir Siauliuose augalu pasiuloma.

Aciu smile.gif

QUOTE(evora @ 2013 11 28, 08:10)

Pastaruosius du šeštadienius Šiaulių turguje buvo vienas vyriškis, kuris prekiavo vien augalais. Turėjo daug ir labai įvairių, labai gražiai išaugintų. Kainos labai įvairios buvo. Paprasti augalai pigūs, bet retesni 10-25 lt. Svarbiausia prekiauja ne tik , kad parduot, bet  ir  nori, kad augalas pas jus tikrai nepražūtų, klestėtų.  Prieš parduodamas išklausinėja kokios pas jus sąlygos ir jei netinka apšvietimas, tai iškart pasako, kad neparduosiu šito augaliuko, nes pas jus neaugs. Pas jį galima gauti daug patarimų kaip auginti ir šiaip apie akvą.
  Dabar atšalo oras, bet gal ir šį šeštadienį dar rasite.

Nebenuvykau i turgu del salcio, pamaniau, kad jau nebus nieko.

QUOTE(Roskyte @ 2013 11 29, 07:55)
O "Amanijoje" neteko apsilankyti? Ten Gintaras augalais užsiima, jis gali daug patarti.
Dar yra šiauliečių akvariumistų skype.

Aciu, isgirdau minint amanija, teks susirasti,kur jie yra ir apsilankyti...

O mano gupijus iskeliavo pas neptuna...apie 3-4 paras palei dugna laikes. Pirmoji netektis. Rytoj lygiai 2 savaites, kai akvariumas paleistas...
Atsakyti