Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

Sveiki,

Gal labai nesupyksite, jei pasidomėsiu gal kas parduodate sau jau atsibodusius dirbtinus augalus? Kažkaip per kitus skelbimus nelabai ką pavyksta aptikti, tai sakau, gal čia atsirastų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 gruodžio 2013 - 12:32
Sveiki,

augalų rinkinukas 15Lt
user posted image

ir 5Lt
user posted image

Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avėja: 01 gruodžio 2013 - 17:27
persitvarkėm flirt.gif
akvariumas
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 12 01, 21:02)

Gaila nėra like - paspausčiau biggrin.gif
Atsakyti

Na, ir visai neblogas pašviežinimas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
persitvarkėm flirt.gif
akvariumas

Niuuuu fainej wub.gif Kai rankas prikiši tai ir matos biggrin.gif

O va mano apleistas ką išdarinėja lotuliukas.gif
user posted image

Beje apsiravėjau pamačius blush2.gif , tai turiu pilną bliūdžioką atliekų veislei, ką prisiminsiu pavardinsiu, 5 Lt už viską, Vilnius Riešė kartais važiuoju prie Halės turgaus mirksiukas.gif

Iš plaukiančių:
Ragalapis
Kitoks ragalapis (su pinigėliais)
Dar kitoks plaukiojantis, siaurais lapeliais

Iš žolinių:
Spiralinė valisnerija
Tenelusas

Samana:
Willow berods kupsčiokas

Mažam akvariumui:
Micrantemum micrantemoides
Anubias

Rausvalapiai:
Rotala rotundifolia
Liudvigija ne ovalis, o ta smailiais lapeliais (repens ar kaip ten ją)

Ilgastiebiai:
Heteranthera zosterifolia

Po kotą su šaknimis, bet be viršūnių, nes anos liko pas mane biggrin.gif :
Limnophila aquatica
pogostemon stellatus

Gal ir dar koks diegas įsimetė, kondicija neypatinga cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 02, 16:55)

o kur apraveto vaizdas? as jei savo mazojo vakar dienos foto ideciau tai netektumet zado biggrin.gif akvuke liko gruntas, vienas lavos akmuo su nediscu i ji iaugusiu anubiu biggrin.gif ai dar dvi krevetes biggrin.gif neber mano graziojo vaizdo. verysad.gif

P.s kaip tavo koja?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 12 02, 17:28)
o kur apraveto vaizdas?  as jei savo mazojo vakar dienos foto ideciau tai netektumet zado biggrin.gif akvuke liko gruntas, vienas lavos akmuo su nediscu i ji iaugusiu anubiu biggrin.gif ai dar dvi krevetes biggrin.gif neber mano graziojo vaizdo.  verysad.gif

P.s kaip tavo koja?

Nebeliko jėgų fotkint, ant vienos su puse kojos kol aptvarkiau išsidusau visai blush2.gif
Idėsiu kada, nieko naujo, aš grožio labai nedarau, tik augalus veislei stengiuosi išlaikyt didžiajai svajonei, bet va nusikelia vis... operacija, dar šunų pilni namai, nedaeina rankos iki virtuvės rekonstrukcijos ir naujo akvo doh.gif

Nepatinka man tas juodas gruntas, ištraukiu augalus, o šaknys mėlynos kažkokios unsure.gif Išvis niekas jame nenori augt blink.gif

O kodėl pas tave tokie pasikeitimai? Neturi idėjų ar ko sodint?

Nu o kojytė gyja, dabar rebilitacija jai poliklinikoj nes reik sanariuko amplitudę atstatyt, o minti tai negalima ant pirštų doh.gif Ir kita kojytė eilėj stovi kai tik šią atgausiu blink.gif
Atsakyti
ačiū už gražius žodžius, man pačiai akvariumas dabar mielesnis akiai assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 02, 20:43)

mepatinka ir man juodas gruntas.. tai dabar mazajam akvariume deginto molio kaciu kraikas biggrin.gif augalu nelabai ka turiu- daug kas nunyko, buvo uzpuole visi imanomi dubliai kai tik pakeiciau grunta i kraika.. vakar viska isroviau, grazesnius augalus imerkiau i vandeni su skysta anglim. dali vakar sukisau, siandien reiktu parvula dar susodint (siaip kraike labai lengvai jis augo, tik kad dumbliai uzpuole) kolkas nedizaininsiu- reikia pusiausvyra akvariumo isgaut, bet tai dar kaip tycia co2 nusibaige- atsarginis neuzpildytas buvo.. tai kelias dienas be co2 bus.. tai ziuresiu jei dumbliai nebepuls, tai tada keisiu dizaina. o kaip gyventojus tai uz poros dienu leisiu mazuosius ancitrusiukus

Vaje ten tau reikalu su ta koja g.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 02, 15:55)

Tai jau tikras sąžalynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 12 01, 22:02)

uj pamirsau pagirti. ta saka labai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti