Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(linamog @ 2013 11 21, 12:22)
Kokios kainos praso?

90Lt uz nauja tik be etiketes
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 11 21, 11:26)
Prie mano juodo jcrew Metro palto irgi siaubingai viskas limpa doh.gif Reikia nuolat valyti. Cia ne salikai kalti, o palto audinys, manyciau mirksiukas.gif

Dekui Aireda 4u.gif Matyt cia bus visuotine juodu paltu problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 21, 11:16)
Na, mano tas ryskusis zalias su gelemis , tai viskas ok, devejau su sviesiu paltuku, nepastebejau nieko blogo smile.gif

Nors..., kai pagalvoji, prie juodu paltu "viskas" limpa g.gif  ax.gif

Ne visi juodi paltai traukia pukus, priklauso nuo audinio mirksiukas.gif As is senos kolekcijos Salon paltuka nesioju, tai nei gyvatinis, nei kiti vilnos salikai nepalieka puku, ir ant balto kasmyrinio golfuko velkuosi - viskas kuo puikiausiai. Palto audinys toks specifinis, be pukelio, su struktura siek tiek (tokio paties audinio yra ir Lady Day modeliukas). O Cocoon turbut kitoks audinys, todel ir renka pukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 11 21, 12:26)
Prie mano juodo jcrew Metro palto irgi siaubingai viskas limpa doh.gif Reikia nuolat valyti. Cia ne salikai kalti, o palto audinys, manyciau mirksiukas.gif

prie mano factory peacoat navy irgi klaikiai viskas limpa doh.gif . irgi sakyciau, kad del to, kad toks viska traukiantis audinys
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 11 21, 12:26)

Bet gi atrodo, kad Metro modelio medziaga nera tokia, prie kurios liptu ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 21, 11:06)
Turiu klausima. O Jums vilnos salikeliai paltu neapvelia  g.gif man gyvatinis juoda kokona ziauriai apvelia  doh.gif Ar cia tik sitas ar visi vilnoniai tokie bus?

QUOTE(Parachutes @ 2013 11 21, 11:14)
Man nevelia vilnos palto, as turiu Jcrew geleta vilnoni salikeli. Bet ne ant cocoono nesioju, gal tas jusu paltas lepus g.gif

Mano pilkas kokonas. Bet nė vienas vilnos šalikutis jo nevelia (turiu gyvatinį ir juodai baltą su kaspinukais). Camel splavos paltuk irgi nevelia ryškus gėlėtas šalis. Vis tik, manau, kad tai juodos spalvos/audinio bėda. Gražu, bet reikalauja iškirtinės priežiūros.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2013 11 21, 14:42)
Mano pilkas kokonas. Bet nė vienas vilnos šalikutis jo nevelia (turiu gyvatinį ir juodai baltą su kaspinukais). Camel splavos paltuk irgi nevelia ryškus gėlėtas šalis. Vis tik, manau, kad tai juodos spalvos/audinio bėda. Gražu, bet reikalauja iškirtinės priežiūros.

As turiu juoda kasmyro golfa, tai irgi nespeju jo valyti, viskas limpa doh.gif
Su kitu spalvu kasmyrais taip nera...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 21, 08:07)
Ms.Blonde, pasikartosiu su klausimu  4u.gif

Oi, nemaciau blush2.gif Aha, sakyciau XS imkit (su 96cm as S matavaus). O del ilgio, tai normalus jis, gal kaip tippi iprastinis ilgis g.gif

QUOTE(enura @ 2013 11 21, 12:06)
Turiu klausima. O Jums vilnos salikeliai paltu neapvelia  g.gif man gyvatinis juoda kokona ziauriai apvelia  doh.gif Ar cia tik sitas ar visi vilnoniai tokie bus?

Man ne, o ir gyvatini kiek nesiojau nevele (su pirmu skalbimu ir sugadinau). schmoll.gif Isvis man nei vienas turimas salikelis nei vieno palto nevelia, net juodo. Ir siaip mano juodas paltas maziau traukia pukus nei kiti - specialiai i tai kreipiau demesi, nes jau matuojantis matosi trauks ar ne medziaga..
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 21, 15:11)
Oi, nemaciau  blush2.gif Aha, sakyciau XS imkit (su 96cm as S matavaus). O del ilgio, tai normalus jis, gal kaip tippi iprastinis ilgis  g.gif 

Aciu 4u.gif
Db lauksiu nuolaidos sitam megztukui smile.gif
Atsakyti
Uaaj koksai MŪŪŪŪŪ šalikas biggrin.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/06835.jsp
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors pirkote tokia suknele?

suknele

kaip jos dydis? ir kaip realiai ji? ar gal kuri kur nors foto realia matet , man niekiap nepavykta rasti. iskyrus Gigi, bet ir ji tik nuoroda ikelus.
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 11 21, 16:02)
Sveikos,

gal kuri nors pirkote tokia suknele?

suknele

kaip jos dydis? ir kaip realiai ji? ar gal kuri kur nors foto realia matet , man niekiap nepavykta rasti. iskyrus Gigi, bet ir ji tik nuoroda ikelus.

Prašau (ir matmenys surašyti):
http://www.ebay.com/...=p2047675.l2557
Atsakyti