Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(Arelija @ 2013 11 21, 17:10)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti su sia bliuskute,is ties realiaI dar labiau suzavejo nei internetineje foto wub.gif Nes pasirodo realiai dryziai yra ne balti o bieziniai wub.gif Medvilne ne skysta standesne,pas mane XS aukstesnem nei 170cm jau bus per trumpa smile.gif
user posted image
Gavau ir kupranugari,tik nespejau dar pasimatuoti ,bet matau kad bus geras,jei reik foto idesiu siek tiek veliau,pas mane dydis XS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 21 lapkričio 2013 - 15:23
QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 16:22)
Ateinu pasirodyti su sia bliuskute,is ties realiaI dar labiau suzavejo nei internetineje foto wub.gif Nes pasirodo realiai dryziai yra ne balti o bieziniai wub.gif Medvilne ne skysta standesne,pas mane XS  aukstesnem nei 170cm jau bus per trumpa smile.gif

Nors pati sia bliuskyte nesusigundziau, bet ant Taves, dzestina, ji graziai ziurisi 4u.gif

Ir aisku, kad norim pamatyti megztuko su kupranugariu foto drinks_cheers.gif 4u.gif
Nieks gi dar nesidemonstravo su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 11 21, 11:49)
Mergaites kuo skiriasi Merino Tippis nuo Merino classic crewneck?

QUOTE(Dideja @ 2013 11 21, 12:04)
Na, as galvociau taip, kad Tippi yra j.crew, o tas antrasis factory variantas g.gif  smile.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 11 21, 12:19)
Supratau, aciu. O kaip del kokybes. As noriu pirkti is manodrabuziu ta antra... pardaveja sako kad jis identiskas kaip TIPPI. Idomu kaip su dydziais, kaip kokybe?

Kas nors turite ir ta ir ta merinuka, ar yra skirtumas tarp ju, isskyrus to kad vienas J Crew kitas Factory?
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 15:22)
Ateinu pasirodyti su sia bliuskute,is ties realiaI dar labiau suzavejo nei internetineje foto wub.gif Nes pasirodo realiai dryziai yra ne balti o bieziniai wub.gif

Labai grazi wub.gif Gal galite priminti savo ismatavimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 21 lapkričio 2013 - 15:50
Dzestinai pasiseke.. as irgi gaudziau Stripe necklace tee tik bordines spalvos ir nepagavau verysad.gif
Gal kas uzsisake ir netiks M, turekit mane omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 11 21, 16:57)
Dzestinai pasiseke.. as irgi gaudziau Stripe necklace tee tik bordines spalvos ir nepagavau  verysad.gif
Gal kas uzsisake ir netiks M, turekit mane omeny  4u.gif

As turiu 2- burgundy ir sv rausva.. wub.gif Jei sumastysiu, kad uztenka vienos- duosiu zinia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 16:22)
Ateinu pasirodyti su sia bliuskute,is ties realiaI dar labiau suzavejo nei internetineje foto wub.gif

Labai grazi ir smagi maikiuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dzestina, faina maikutė smile.gif

Labai reikia kupranugario foto, laukiam 4u.gif
Atsakyti
Jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 21 lapkričio 2013 - 18:09
Niu va parsinesiau megztukus. Rodausi:
user posted image
Dydis M, (keisciausi i S)
user posted image
Dydis S.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo victoria`: 21 lapkričio 2013 - 18:28
Prasom ir kupranugaris,vis del to man XS dydis ankstokas,jauciuosi suvarzyta,nekreipkit demesio kad su taskuotais marskiniais po apacia,pastveriau kas papuole po ranka,nes laiko nebera derinti ir demonstruotis smile.gif
Mano matmenys
pass mane per krutine 89cm
user posted image
Atsakyti
Nu grazus kupranugaris ir graziai atrodot merginos su juo wub.gif victoria vista M dydis labai gerai jums atrodo, nekeisciau i S 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 21 lapkričio 2013 - 18:30