Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

Kaip graziai tie kupranugariai ziurisi bigsmile.gif Bet tada as jame su 84 cm XS skesiu doh.gif Eina sau, kodel neemiau XXS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 18:28)
Prasom ir kupranugaris,vis del to man XS dydis ankstokas,jauciuosi suvarzyta,nekreipkit demesio kad su taskuotais marskiniais po apacia,pastveriau kas papuole po ranka,nes laiko nebera derinti ir demonstruotis smile.gif
Mano matmenys
pass mane per  krutine 89cm
user posted image

Man kaip tik patiko šių marškinukų ir kupranugario derinys smile.gif gražu
Atsakyti
Oi koks gražus kupranugaris! Jo dar labiau laukiu!
Dzestina, kaip originaliai ziurisi šie marškinukai ir megztukas kartu!
Atsakyti
Dzestina, marskiniai su megztuku tikrai dera smile.gif
Atsakyti
Gražiai kupranugariai, ypač su džinsiniais po apačia, aš irgi planuoju jį taip nešiot. Manau ir man xs bus ankštokas jeigu ant marškinukų g.gif
Atsakyti
Nu geras mergaites tiek pagyru,net nesitikejau,o as jau galvojau kupranugari i isparduotuve desiu,bet dabar dar suabejojau lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 21, 12:06)
Turiu klausima. O Jums vilnos salikeliai paltu neapvelia  g.gif man gyvatinis juoda kokona ziauriai apvelia  doh.gif Ar cia tik sitas ar visi vilnoniai tokie bus?

jo cia tik gyvatinis toks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man taip jis velia, jis kazkaip turi daug puko, toks minkstutis yra, o visi kiti nedaro taip. jo as pastebejau jau g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 16:22)
Ateinu pasirodyti su sia bliuskute,is ties realiaI dar labiau suzavejo nei internetineje foto wub.gif Nes pasirodo realiai dryziai yra ne balti o bieziniai wub.gif Medvilne ne skysta standesne,pas mane XS  aukstesnem nei 170cm jau bus per trumpa smile.gif

labari grazi palaidine, gaila jos nepagavau jos ypac kuno spalvytes g.gif verysad.gif ax.gif
ir kupranugaris fainuolis, neabejoju jo groziu wub.gif wub.gif
sveikinu abu rubeliai graziai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Viskas grazu wub.gif Ir vista (dydis man atrodo irgi tinkamas mirksiukas.gif ) ir kupranugariai ax.gif Ir su dzinsiniais taskuotais labai zaismingai atrodo.

Ant kitu man viskas grazu, jeigu tinka dydis ir siek tiek paderinta bigsmile.gif

As irgi uzsakiau xs kupranugario, nors jauciau, kad reikia s d. su 89 cm. Bet siaubas, kokia loterija su tais jcrew dydziais, kazkoks virtualus zaidimas gaunasi beveik be taisykliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 11 21, 18:33)
Kaip graziai tie kupranugariai ziurisi bigsmile.gif Bet tada as jame su 84 cm XS skesiu doh.gif Eina sau, kodel neemiau XXS biggrin.gif

Tai kad turetu būti kaip tik, nes juk Dzestina (su 89 per krūtinę) rašo, jog ankštokas XS, norėtų laisvesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 21 lapkričio 2013 - 20:22
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 11 21, 19:34)
Man kaip tik patiko šių marškinukų ir kupranugario derinys  smile.gif gražu

Visiskai pritariu. Lb mielas derinys!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 21 lapkričio 2013 - 20:29
Aciu visoms uz komentarus del paltu is salikeliu 4u.gif

Merginos kurios siandien rodesi - graziai 4u.gif
Reiskias kupranugaris i mazesne puse gaunasi g.gif Dzestina Jus tipiu koki dydi nesiojat siaip ?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 11 21, 19:33)
Bet tada as jame su 84 cm XS skesiu doh.gif Eina sau, kodel neemiau XXS biggrin.gif

nu kur jau skęsit smile.gif

man irgi derinys su marškinukais patiko smile.gif
Atsakyti