Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

Na kupranugaris tikrai mažesnis už kraušytę. S dydis tarp pažastukų - 45 cm.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 11 21, 18:29)
victoria vista M dydis labai gerai jums atrodo, nekeisciau i S 4u.gif

Ta pati norejau rasyti, optimaliai dydis.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 11 21, 18:33)
Kaip graziai tie kupranugariai ziurisi bigsmile.gif Bet tada as jame su 84 cm XS skesiu doh.gif Eina sau, kodel neemiau XXS biggrin.gif

Oi ne jus tikrai nepaskesit,jums kaip tik bus viskas super,net neabejokit mirksiukas.gif

QUOTE(enura @ 2013 11 21, 20:35)

Merginos kurios siandien rodesi - graziai  4u.gif
Reiskias kupranugaris i mazesne puse gaunasi  g.gif Dzestina Jus tipiu koki dydi nesiojat siaip ?

Tipius deviu S,bet kupranugaris tikrai mazintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 16:22)
Ateinu pasirodyti su sia bliuskute,is ties realiaI dar labiau suzavejo nei internetineje foto wub.gif Nes pasirodo realiai dryziai yra ne balti o bieziniai wub.gif Medvilne ne skysta standesne,pas mane XS  aukstesnem nei 170cm jau bus per trumpa smile.gif

Grazi - isvis man ji tik po temoj rodytu variantu ir patinka, nes siaip online ziurint nezavejo. Bet pati kolkas nenoriu.

QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 19:28)
Prasom ir kupranugaris,vis del to man XS dydis ankstokas,jauciuosi suvarzyta,nekreipkit demesio kad su taskuotais marskiniais po apacia,pastveriau kas papuole po ranka,nes laiko nebera derinti ir demonstruotis smile.gif
Mano matmenys
pass mane per  krutine 89cm

QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 23:09)
Tipius deviu S,bet kupranugaris tikrai mazintas mirksiukas.gif

Keista, nes man su 96cm S dydis kaip tik - kolkas nesiojau be marskinuku, tik ant maikutes po apacia. Bet M dydis buvo per laisvas net ant marskinuku matuojantis. Sakyciau kaip tik standartinis tippi dydis, nes pas mane tik vienas tippi M, kiti S.

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 21, 22:24)
Grazi - isvis man ji tik po temoj rodytu variantu ir patinka, nes siaip online ziurint nezavejo. Bet pati kolkas nenoriu.
Keista, nes man su 96cm S dydis kaip tik - kolkas nesiojau be marskinuku, tik ant maikutes po apacia. Bet M dydis buvo per laisvas net ant marskinuku matuojantis. Sakyciau kaip tik standartinis tippi dydis, nes pas mane tik vienas tippi M, kiti S.

S man butu pats tas,nezinau ar as cia sustorejau,bet man ir per rankas per daug aptempta,jauciuosi labai visa aptempta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 11 21, 18:49)
As turiu 2- burgundy ir sv rausva..  wub.gif Jei sumastysiu, kad uztenka vienos- duosiu zinia  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif lauksiu greitu laiku ziniu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turi tokia? Ar ne skysta? http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 22, 00:01)
Gal kas turi tokia? Ar ne skysta?

Del siu metu kolekcijos nezinau, o praeitu ar uzpraeitu, tai skystas (gal tai priklauso ir nuo spalvos), plonytis golfas, bet siaip minkstas ir malonus ax.gif Padidintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 11 21, 23:27)
Del siu metu kolekcijos nezinau, o praeitu ar uzpraeitu, tai skystas (gal tai priklauso ir nuo spalvos), plonytis golfas, bet siaip minkstas ir malonus ax.gif Padidintas mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 21, 23:01)

tokio neturiu, bet esu turejus tissue serijos, tai jie ploni labai 4u.gif
Atsakyti
O kokios paprastos maikutes trumpom rankovem butu normalios medziagos, t.y. ne plonos? g.gif As Factory ziurinejau, tai vienos tissue, kitos layering uzvadintos, bet is foto antros atrodo plonesnes, o vat cia apie JCrew tissue rasot, kad irgi tos plonos... g.gif

Na ir pasidalinsiu atsiliepimais apie siandieninius sulauktus grozius 4u.gif

Factory classic button-down shirt in jeweled oxford (item 04503) - ilgai as i juos ziurejau, bet vis nematydavau savo dydzio, po to karta uzmaciau, bet kol sugalvojau, kad reikia, tai ir nebeliko. Na ir visai netiketai radau juos pirmadieni, o kadangi dar papildoma nuolaida galiojo (gavosi $38 su centais), tai griebiau daug nemascius. Emiau S dydi (su 96cm krutine), puikiai tinka, neskysti, nera ploni - man labai patiko thumbup.gif Dziaugiuosiu, kad ir patiko, ir dydis tiko, nes final sale....

Is Factory tik leopardinius marskinukus is 'the perfect shirt' linijos turiu (pernai mazdaug tokiu metu jie populiarus buvo), tai ju S dydis. O kadangi ir JCrew tinka S arba 6 dydis, tai kazkaip ramiai uzsakineju S, bet... Factory classic button-down shirt in printed cotton (item 23871) - po vaizdu sioj temoj apzavejo 'smoky coral' spalva. Emiau S, nes ir jie is 'the perfect fit' linijos, bet man mazi - per liemeni gerai, o krutine ir peciai siauri, uzsisegu, bet ir sagutes skecia, ir jau niekaip neitu nesiot. doh.gif Tai sie sakyciau dydi atitinka, pirmakart su JCrew marskinukais man taip. Su tamsiais dzinsais labai graziai atrodo wub.gif Kolkas susilaikysiu turbut, bet seksiu juos ir pirksiu didesni dydi kai nuolaida bus (manau imanoma pagaut pigiau nei $38.50 - man dabar su nuolaida $30 gavosi, bet jei pirkt uz $38 naujai, tai nenoriu).

Factory polka-dot popover (item 25526) - emiau 'naples blue' spalva, S dydi. Seniai i juos ziurejau, tai dvejoniu kaip ir nebuvo, bet realybej jie kazkaip nesiziuri. Nera negrazus, bet tiesiog man netinka, o gal ir modeliukas toks - kai sagutes ne per visa ilgi eina, tai ties liemeniu kiek laisvoka. O siaip man rodos jie i didesne puse, t.y. tinka laisviau nei kiti S dydzio marskinukai. Labai norejau ju, bet tokie itin paprastuciai.

Na ir atkeliavo 6 dydis Boy shirt in beaded chambray (item 02967) - kadangi 4 dydis dar tik pakeliui, tai palygint negaliu, bet tinka jie man puikiai. Tik nesu 100% tikra, kad dzinso atspalvis patinka - manau tamsesni geriau ziuretusi... O ir derint man juos kazkaip sunku, bet neskubu grazint - pereisiu per spinta ir ziuresiu su kuo jie gerai atrodo, nes paskui kazin ar pavyks pagaut. O siaip man juos per store search dare, nes online nebeliko (uzsakyma pavyko padaryt, tik JCrew paskambino po to), tai kadangi is parduotuves siusta, tai ir parduotuves cekis pridetas - gavosi $54 (nes online jie $99, o parduotuvej $89) thumbup.gif Tik sale'as parduotuvese buna 'final sale', tai ir ant sio cekio tas pats parasyta - bandysiu aiskintis, nes nesamone, jei neleistu grazint (jei siuos ir pasiliksiu, tai 4 dydis vistiek atgal keliaus, o juos irgi is parduotuves siuncia)....
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2013 11 21, 19:26)
Niu va parsinesiau megztukus. Rodausi:

Vistytes geras dydis, as nekeisciau i mazesni mirksiukas.gif
O va kupranugario megztuko, jei planuojate deveti ant marskinuku, mano akimis ziurint reiktu didesnio ax.gif

QUOTE(dzestina @ 2013 11 21, 19:28)
Prasom ir kupranugaris,vis del to man XS dydis ankstokas,jauciuosi suvarzyta,nekreipkit demesio kad su taskuotais marskiniais po apacia,pastveriau kas papuole po ranka,nes laiko nebera derinti ir demonstruotis smile.gif

Koks idomus derinukas gavosi su marskinukais thumbup.gif
Graziai ziurisi, bet jei deveti su marskinukais,geriau butu S dydis ax.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 22, 07:49)

Na ir pasidalinsiu atsiliepimais apie siandieninius sulauktus grozius 4u.gif

Factory classic button-down shirt in jeweled oxford (item 04503)

Faini sitie, ziurejau ir as i juos smile.gif

Bet kaip juos priziureti? Turiu omeny, kaip juos graziai islyginti isskalbus g.gif Tikrai trukdysis tie papuosimai ax.gif
Atsakyti