Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimai

QUOTE(svieske @ 2016 12 30, 21:38)
Sveiki,
gal kas patars, ar verta profilaktiskai pasidaryti tyrimus pagal skelbiama akcija? Galvoju rinktis ta uz 50 Eur.
http://beta.lt/vilni...u-tinkle-anteja

man atrodo toj klinikoj kur jus prisirase visa sita padarys tikrai pigiau, bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
leukocitai nebutinai gali apie kazka sakyti.. jeigu mes paimsim 5000 zmoniu, 90% turest norma nuo 4 iki 10 leukocitu, kiti tures norma 20 30 40 ir normalei gyvens tai ju norma. anksciau buvo truputi dydesne minimali leukocitu norma, dabar sumazino, bet istikruju mazai leukocitu sako apie tai kad imunitetas silpnas..

gelezis kraujoje nieko nesako, svarbiau ziureti kiek organizme yra gelezio o ne kraujoe tas hemoglobinas.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 12 30, 12:06)
Gal galite paaiškint kraujo tyrimus? Vaiko gydytoja atsisakė komentuot, nes, pagal ją, hemoglobinas geras ir viskas blink.gif Vaikui - 7m.

LYM % - 15,5
MCV - 79 l
RDW-SD - 32.2
PCT - 0,181 l
HGB - 134

O kodel jus manot kad hemoglobinas blogas ?? nuo 5 iki 12 metu norma 115 - 145.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 30 gruodžio 2016 - 22:59
QUOTE(orangesun @ 2016 12 30, 22:58)
O kodel jus manot kad hemoglobinas blogas ?? nuo 5 iki 12 metu norma 115 - 145.

Aš nesakiau, kad hemoglobinas blogas mirksiukas.gif Man tie kiti duomenys neaiškūs.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 01, 17:35)
Aš nesakiau, kad hemoglobinas blogas mirksiukas.gif Man tie kiti duomenys neaiškūs.

LYM % - 15,5
MCV - 79 l
RDW-SD - 32.2
PCT - 0,181 l
HGB - 134

....

jeigu gydytojas pasake kad gerai reiske gerai, geriausias yra kai ziuri laborantas, ne kompjuteris , tai ir greiciau ir tiksliau.

PCT tai trombokritas, analogas HCT hematokritas..bet PCT sunkiai nustatyti, nes tai trombocitu plasteles, jie suklejojasi tarpu save, ir paskaicioti gali tik kopnjhuteris, PCT tai % trombocitu, nuo 100% kraujo. norma yra skirtinga, ir aplamai ziurint kada ziureti , diena, nakti, ziema, vasara )) tai naujas parametras ir ne svarbiausias, norma nuo 0.11 iki 0.400 pas jus 0.181 tai norma.

LYM limfocitai, tai svarbiausios suaugusios lasteles kovotojai pries infekcija, norma 22 - 50 % , iki 7 metu, 26 - 60 %

MCV eritrocitai norma 73 - 87 iki 10 metu vaikams.

RDW-SD norma 37 - 64 , ziurint kiek metu, ir kokia laborotorija tikrino.

manau kai dar karta paimsit krauja, viskas bus normoje smile.gif

jeigu mazai baltymu valgo, arba grippas buvo, tada gali suamzeti limfocitu kieki, seip reikia zinoti kokie jo kraujo rodykliai kada jis pilnai sveikas, nors karta per metus paimti kraujo analiza, kad zinoti kokie rodykliai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 01 sausio 2017 - 21:13
QUOTE(jurguze @ 2017 01 01, 17:35)

viskas ok su vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 01 01, 20:58)
LYM % - 15,5
MCV - 79 l
RDW-SD - 32.2
PCT - 0,181 l
HGB - 134

....

jeigu gydytojas pasake kad gerai reiske gerai, geriausias yra kai ziuri laborantas,  ne kompjuteris , tai ir greiciau ir tiksliau.

PCT tai trombokritas, analogas HCT hematokritas..bet PCT sunkiai nustatyti, nes tai trombocitu plasteles, jie suklejojasi tarpu save, ir paskaicioti gali tik kopnjhuteris, PCT tai % trombocitu, nuo 100% kraujo. norma yra skirtinga, ir aplamai ziurint kada ziureti , diena, nakti, ziema, vasara )) tai naujas parametras ir ne svarbiausias, norma nuo 0.11 iki 0.400 pas jus 0.181 tai norma.

LYM limfocitai, tai svarbiausios suaugusios lasteles kovotojai pries infekcija, norma 22 - 50 % ,  iki 7 metu, 26 - 60 %

MCV eritrocitai norma 73 - 87 iki 10 metu vaikams.

RDW-SD norma 37 - 64 , ziurint kiek metu, ir kokia laborotorija tikrino.

manau kai dar karta paimsit krauja, viskas bus normoje smile.gif

jeigu mazai baltymu valgo, arba grippas buvo, tada gali suamzeti limfocitu kieki, seip reikia zinoti kokie jo kraujo rodykliai kada jis pilnai sveikas, nors karta per metus paimti kraujo analiza, kad zinoti kokie rodykliai .

Ačiūsmile.gif Praėjus 2 d po kraujo paėmimo, išlindo gripas unsure.gif
Atsakyti
na va ) istikruju grippas jau tada buvo smile.gif pries diena iki tuo kada jus suzinojot kad sergat, jus jau turit grippa, ir uzsikreciat kitus, tai kad..))

pries grippa nera efektiviu vaistu, imunostimuliatoriai ir imunomoduliatoriai neveikia..

cesnakas, imbiris, svagunas, citrina, vitaminas c neveikia.

veikia tik sveikas gyvenimo budas ir termoreguliacija, kad patalpe ne per sausas oras butu.

plauti rankas ir nesioti kaske taip pat nepadeda, istikruju kauke nesioti turi tas kas serga, ir tai ne butinai, nes ir per rankas grippas perduodasi, o ne tik per ora.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 02, 15:35)
Ačiūsmile.gif Praėjus 2 d po kraujo paėmimo, išlindo  gripas unsure.gif

man ir paciai daznai taip buna, po neaiskiu tyrimu, islenda liga. sveikit. 4u.gif
Atsakyti
Kodel B12 gali gerokai virsyti norma? Mano beveik 600, o ribos 100-480.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2017 01 18, 20:22)
Kodel B12 gali gerokai virsyti norma? Mano beveik 600, o ribos 100-480.

Daznai padideja prie letiniu ligu, diabeto, kepenu ligu, autoimuniniu ligu.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 18, 21:10)
Daznai padideja prie letiniu ligu, diabeto, kepenu ligu, autoimuniniu ligu.

Kaip tik suprasteje skydliaukes tyrimai....
Atsakyti