Friiden, kaip jums sekesi?

QUOTE(Ramce @ 2017 02 02, 12:09)
Kolkas nieko daug gydytoja nekomentavo, paskyre daug issamesnius tyrimus pasidaryti pas juos, vaiku ligonineje, nes perziurejusi jau padaryta BKT sake, kad nelabai risasi cia viskas..tai supratau, gal tikrai neteisingai paimtas kraujukas buvo...ko labai tikiuosi. Viskas bus aisku po keliu dienu.
[attachment=239649:kraujas.png]
Laba diena
ar viskas gerai? pas gydytoją tik ketvirtadienį
įtariama alerginė reakcija, plius atliktas skydliaukės tyrimas, tik dar nėra rezultatų
tyrimą atliko vakare, buvau valgius ir gėrus prieš kelias valandas.
ačiū
as tai nieko blogo neizvelgiu, i procentine israiska, jei absoliutus skaiciai yra geri, net neverta gilintis, PCT nedaug nukrypes, o ir PLT - trombocitai viskas ok, tai irgi neverta kreipti demesio. Monocitu sumazejimas daznai praktines reiksmes isvis neturi.
ačiū aš irgi, kiek pagooglinau, supratau, kad čia viskas gerai, nukrypimai nežymūs ir ne itin reikšmingi..
pas gydytoją nepatekau visgi
ir atostogų išėjo, teks pas kitą registruotis..
gerai, kad nors pačiai galima išsiaiškinti, ar nieko baisaus su forumo pagalba
sveiki,
gal kas gali pakomentuoti..gal kas buvo susidure. vaikutis 3,5m labai pradejo sirgti. seniau taip nesirgom dabar atsergam uz visa trumpa gyvenimeli. kas menesi susergam rimtai. be ligonines ir rimtu antibijotiku neissiverciam. paskutini karta vaikas sirgo pries kokias 3 savaites, bet va vel savaite temperatura pradejo svyruoti. 37,5-37,0 buna ir nukrenta iki normalios kuno temperaturos. gerklyte uzraudus stipriai, bet kaip kogero dauguma zinom prie anginos temperatura buna aukstesne. buvom pas daktare padare tik slapimo tyrima. viskas gerai. daktare perspejo, jog temperatura kils tad be antibijotiku neissiversim. na kolkas trys dienos bet temperatura nesukyla auksciau 37,7. kaip ir virusine infekcija , bet labiausiai nepatinka , jog vaikas vis skundzias jog pilvukas biski skauda. kartais paviduriuoja. tiesa tik karta per diena bet labai sykstai. uzsiminem apie tai daktarei, bet ji to nesureiksmino. vaikas labai isbales. paakiai melyni. tikrai vaikas atrodo nekaip
pamirsau pamineti, jog kai vaikas paskutini karta gulejo ligonineje (pries 4sav) nuo to laiko nevedem vaiko i darzeli. kaip imanoma stiprinom imuniteta ir po truputi vis leisdavom i lauka pasivaikscioti. siandien neiskentus nuejau padaryti vaikui tyrimu. pasidarem bendra kraujo, gliukozes ir d vitamino tyrima. gliukoze-viskas ok, d vitamino dar laukt teks o va bendras kraujo tyrimas man nepatinka :/ rezultatai tokie (pateiksiu tik duomenis kurie neatitinka normos):
WBC 10,89
RBC 4,54
Plt 475
PDW 8,4
P-LCR 11
PCT 0,38
MONO % 8.3
EO 0.96
EO % 8.8
% BASO 2.3
gal kas galetu pakomentuoti. buciau dekinga....
gal kas gali pakomentuoti..gal kas buvo susidure. vaikutis 3,5m labai pradejo sirgti. seniau taip nesirgom dabar atsergam uz visa trumpa gyvenimeli. kas menesi susergam rimtai. be ligonines ir rimtu antibijotiku neissiverciam. paskutini karta vaikas sirgo pries kokias 3 savaites, bet va vel savaite temperatura pradejo svyruoti. 37,5-37,0 buna ir nukrenta iki normalios kuno temperaturos. gerklyte uzraudus stipriai, bet kaip kogero dauguma zinom prie anginos temperatura buna aukstesne. buvom pas daktare padare tik slapimo tyrima. viskas gerai. daktare perspejo, jog temperatura kils tad be antibijotiku neissiversim. na kolkas trys dienos bet temperatura nesukyla auksciau 37,7. kaip ir virusine infekcija , bet labiausiai nepatinka , jog vaikas vis skundzias jog pilvukas biski skauda. kartais paviduriuoja. tiesa tik karta per diena bet labai sykstai. uzsiminem apie tai daktarei, bet ji to nesureiksmino. vaikas labai isbales. paakiai melyni. tikrai vaikas atrodo nekaip

WBC 10,89
RBC 4,54
Plt 475
PDW 8,4
P-LCR 11
PCT 0,38
MONO % 8.3
EO 0.96
EO % 8.8
% BASO 2.3
gal kas galetu pakomentuoti. buciau dekinga....
aš ieškočiau žarnyno parazitų - pvz kirmėlių
as irgi ta pati galvoju..padideje eoz., plius pilvo bedos.
mes pries dvi savaites gerem vaistus nuo kirmeliu nes buvau pastebejus jog vaikas biski uzpakaliuka trina ir man kazkoks neaiskus jausmas ten buvo. 17d turetume gerti pakartotinai. tikrai abejoju ar tai galetu buti. as kiek skaiciau EO pakites buna del alerginiu reakciju. jo liezuvis buna toks tarsi nugriauztas. kai gulejom ligonineje daktarai sake jog toki liezuvi turi alergiski vaikai. deja musu daktare to nesureiksmina, o bendri alerginiai tyrimai jokios alergijos nerodo :/
QUOTE(bozen3 @ 2017 02 15, 21:07)
mes pries dvi savaites gerem vaistus nuo kirmeliu nes buvau pastebejus jog vaikas biski uzpakaliuka trina ir man kazkoks neaiskus jausmas ten buvo. 17d turetume gerti pakartotinai. tikrai abejoju ar tai galetu buti. as kiek skaiciau EO pakites buna del alerginiu reakciju. jo liezuvis buna toks tarsi nugriauztas. kai gulejom ligonineje daktarai sake jog toki liezuvi turi alergiski vaikai. deja musu daktare to nesureiksmina, o bendri alerginiai tyrimai jokios alergijos nerodo :/
O negali but celiakija, prie jos ir pilvo skausmmas budingas ir nedaug pakilusi temperatura. Musu mergaite alergiska. Irgi tyrimai nerode, bet issiaiskinom pakeite mityba. Atsisakem visko kas gali sukelt alergija, dieta buvo kelis menesius, po to vis itraukdavom kazkurios grupes produktus ir ziurejom reakcija. Ir isties alergiska labai daug kam.