Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

As tai is verksniu doh.gif Pravirkdo ir knygos, ypac audio, ir filmai. Paskutines pravirkdziusios buvo "Berniukas dryzuota pizama" ir kazkodel S.Kingo 11/22/63. Abi labai patiko ir abi rekomenduoju. Siuo metu letai skaitau Santarama. Cia irgi netruksta vietu kur gerkle suspaudzia unsure.gif
Atsakyti
Filmus žiūrėdama dažnokai apsiverkiu, knygas rečiau. Atsimenu, kaip vaikystėje raudojau perskaičiusi knygą "Baltasis Bimas, juodoji ausis"...
Atsakyti
Akmenskelte, kaip sekėsi laidoje? g.gif Neturėjau galimybės žiūrėti, gal yra @ įrašas?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 12 22, 20:25)
Akmenskelte, kaip sekėsi laidoje?  g.gif  Neturėjau galimybės žiūrėti, gal yra @ įrašas?

Pusėtinai, nėra dar įrašas įkeltas, pačiai būtų įdomu pamatyt, viskas būtų gerai, jei ne trečia daina, kurią dainuodami susimovėme..

Gražių švenčių visoms, išvykstu žemaitijon, būsiu be interneto, iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 23 gruodžio 2013 - 09:17
Kokią knygą vakar baigiau skaityt thumbup.gif

"Nepaprasta Edvardo Tiuleino kelionė"
http://www.niekorimt...no-kelione_1081

Knyga vaikiška, bet subalansuota ir suaugusiems. Šiaip jau ačiū Brūkšniukui už "užrodymą". Ir stilius, ir vertimas, ir pati istorija wub.gif Tokia nuotykinė, bet visai neskubri, labai jautri. Seniai buvau tokią gražią knygą vaikams skaičiusi. Paveiksliukų mažai, bet jie dailus, meniški, gražūs. Net maniškiam Jokūbui, kuriam spalvotų paveiksliukų nebuvimas yra didelis knygos trūkumas, klausė ir visokius klausimus apie gyvenimą kėlė. Paskui ilgai mylavomės ir visaip kitaip kalbėjom apie tai, ką reiškia mylėti ir klausytis kitų žmonių... Rekomenduoju
Atsakyti
Šventų Kalėdų proga linkiu, kad širdyje rusentų džiaugsmas, o jaukiuose namuose niekada nestigtų knygų. biggrin.gif 000054.gif

user posted image
Atsakyti
Mielos Kauno meet`o dalyvės, Kalėdų Senelis nekantrauja sužinoti, kur atvykti:
į "Drakoną", Ožeškienės g., ar
į "Juodą", Laisvės al., Zoologijos muziejuje?
g.gif

Balsuojam! mirksiukas.gif

Klopedijai tinka abu. biggrin.gif

Dar Kalėdų Senelis primena, jog artinasi Metinės Išpažinties laikas, kai visos viešai pareikš savo "meiles", "neapykantas" ir "nusivylimus" knygomis bei patirs atpildą už nuveiktus darbus hihihi.gif , t. y., susilauks pelnytų nominacijų ir apdovanojimų, kuriuos, tikimės, paskelbs akylosios Jūržolė ir Helianta. mirksiukas.gif
Taigi, nuo 2014 m. sausio 1 d. pradedam skelbti metines ataskaitas, o raudonasis "Oskarų" kilimas bus patiestas sausio 12-13 dienomis, priklausomai nuo Jūržolės ir Heliantos nuotaikos biggrin.gif . mirksiukas.gif

Tinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
del meeto vietos - as uz Juoda zoomuziejuj:-)
Atsakyti
jau yra laidos įrašas. silpnokai.

Perskaičaiu Kobo Abės "Moteris smėlynuose", labi patiko, su filosofiniu prieskoniu knyga, labai įtaigiai parašyta. db skaitau to paties autoriaus "Svetimas veidas", dar stipresnė knyga.
P.S. Skaitydama "Moteris smėlynuose" pagalvojau,kad gerą filmą galima pastatyti ir sužinojau, kad yra filmas senas, būtinai pažiūrėsiu. Kaip gerai be interneto apbūt 5 dienas, daugiau perskaityti galima net švenčių sūkuryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 28 gruodžio 2013 - 10:32
QUOTE(klopedija @ 2013 12 27, 21:49)
g.gif

Balsuojam! mirksiukas.gif

Klopedijai tinka abu.  biggrin.gif

Man irgi abu tinka. Bet del idomumo galima ir zoomuziejuje pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 12 27, 21:49)
g.gif

aš už "drakoną" - man jame skaniau, ir šiaip man jaukesnės mažesnės erdvės rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 12 28, 18:27)
aš už "drakoną" - man jame skaniau, ir šiaip man jaukesnės mažesnės erdvės  rolleyes.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Dar tokiam susitikimui kažkodėl norisi savos erdvės. smile.gif
Atsakyti