Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 11 27, 17:53)
Vilnietes ryt kviečiu į vyro knygos "Apvalyk mane isopu" pristatymą Didžioji g. 2, 18 val.

Akmenskelte, dėkui už pakvietimą, aš, deja, negalėsiu verysad.gif Vyras mano ligoninėj verysad.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 11 24, 09:54)
Vilnietės, gal ir mes padarom šventinį susitikimą? smile.gif

Pvz., sausio 6 dieną vakare... Arba jūs siūlykit.

Dalyvauja:

Akmenskeltė

QUOTE(saintlina @ 2013 11 24, 17:37)
manau, kad būtinai darysim  smile.gif  Tik gal palaukiam, kol Zis parašys, kokiu metu ji bus Vilniuje. Tuomet pagal tai ir datą suderinsim  smile.gif

Aciu, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Busiu Vln jau nuo gruodzio 6d., bet iki 17d. manes laukia sunkus laikai, po to as visa jusu biggrin.gif Siulau padaryti susibegima pries kalrdas, pvz. gruodzio 19d. ketvirtadieni. Ka jus apie tai?

O kalbant apie skaitomas knygas, tai ipusejau "Vienuoles paslapti". Kazkokia kol kas keista knyga. niekaip jos "neprisijaukinu". Nors, atrodo, skaitosi idomiai, bet kazko truksta...

Sofija, sveikatos tavo seimynai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 28 lapkričio 2013 - 18:01
QUOTE(zis @ 2013 11 28, 18:00)

mes čia su Sofija šiandien kalbėjom, kad Zis negalima trukdyt, nes ji, vargšelė, intensyviai ruošiasi laipsnio gynimui, o ji, pasirodo, nei kiek nesijaudindama knygutę skaito biggrin.gif
Man gruodžio 19 tinka. Turbūt labiausiai iš visų dienų iki naujų metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2013 11 28, 20:00)
Labos 4u.gif
Aciu, mielosios 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Busiu Vln jau nuo gruodzio 6d., bet iki 17d. manes laukia sunkus laikai, po to as visa jusu biggrin.gif Siulau padaryti susibegima pries kalrdas, pvz. gruodzio 19d. ketvirtadieni. Ka jus apie tai?

Sofija, sveikatos tavo seimynai 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Man 19 d. tinka. 4u.gif Bus smagu jus visas pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
Kalėdiniam meet'e dalyvauja :

prieplauka
Dolitlė
klopedija
martux
Gemma
Brūkšniukas
Mamce
Helianta

(ir vėl lendu į "pogrindį", tikiuosi prieš pat Kalėdas pagaliau išlįsti ir sugrįžti į knygių temą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 11 28, 10:12)
Akmenskelte, dėkui už pakvietimą, aš, deja, negalėsiu  verysad.gif Vyras mano ligoninėj  verysad.gif

Sveikatos verysad.gif 4u.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 11 28, 22:39)
Ačiū  4u.gif
Man 19 d. tinka.  4u.gif Bus smagu jus visas pamatyti  biggrin.gif

man tinka, jei nesutaps su kokiu koncertėliu darželyje ar Ąžuoliuko koncertu, tikiuosi,kad taip nenutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2013 11 25, 11:52)
Vadinas, ne be reikalo rašau net ir apie angliškas. Nors kas ką naudingo randa  biggrin.gif

Tikrai ne be reikalo. Beje, jau bebaiginedama suzinojau, kad butent si knyga yra isleista ir lietuviskai. Vadinasi, "Neturime ko pavydeti". Cia jei kam idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 01 gruodžio 2013 - 17:48

Kalėdiniam meet'e dalyvauja :

prieplauka
Dolitlė
klopedija
martux
Gemma
Brūkšniukas
Mamce
Helianta
gintarelia

Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 11 29, 10:39)
Sveikatos verysad.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Kaip vyro knygos pristatymas praėjo ? 4u.gif Laukiam įspūdžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 12 02, 10:48)
Dėkui  4u.gif
Kaip vyro knygos pristatymas praėjo ?  4u.gif Laukiam įspūdžių  biggrin.gif

Tykiai, ramiai, su gal 5 ištikimais žiūrovais-klausytojais biggrin.gif

Įdomiai vedė žurnalistas, tik redaktorius pabaigoje per daug sau leido, kritikuodamas gal 20 min doh.gif Blogai, kai žmonės susireikšmina.

Turim dainų įrašų, nuotraukų, bet negaunam iš smuikininko, turi atsiųst.

Ech, kam tie pristatymai, įdomiau skaityt smile.gif Perskaičiau kokius tris trumpus etiudus per pristattymą, dar poezijos iš pirmos knygos...

Knygą leidykla pardavinėjo už 9 lt cool.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 02 gruodžio 2013 - 14:50
Sveikos knyges. Su ziemos pradzia smile.gif
Vakar narsiau narsiau internete ir supratau, kad esu beviltiskai atsilikusi nuo vaikisku knygeliu naujienu. Gal galetumet parekomenduoti ka nors patiems maziausiems. Skaitomo, ne zaidziamo smile.gif Geriau butu originalios lietuviskos, ne verstines. Anukui 5 menesiai ir vaikai pradejo jam vakarais knygas skaityti, zinoma angliskai. Sake, kad klauso. Kiek supranta - net neisivaizduoju. Tai skubiai reikia padeti taisyti. Sunus prisizadejo kas antra vakara skaityt lietuviskai. Didelis aciu.
Atsakyti
QUOTE(zose61 @ 2013 12 02, 14:44)
Anukui 5 menesiai (...)Sake, kad klauso. Kiek supranta - net neisivaizduoju.
Pasiūlyt konkrečiai nelabai galiu, nes irgi atitrūkus nuo vaikiškos literatūros. Bet šiaip pasamprotausiu. blush2.gif
Ne kažin ką dar tesupranta. Jei norit lietuviškai, galima skaityti trumpus eilėraščius. Suprast nesupras, bet kalbos skambesys, rimas, ritmas kūdikį turėtų smagiai nuteikti. O dar jei kokius judesius rankytėm-kojytėm į tą ritmą pritaikytumėt, būtų dviguba nauda: ir kalbos klausytųsi, ir ritminę mankštą atliktų. mirksiukas.gif
Atsakyti