Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

Užplaukė ir man "kalbos srautas". hihihi.gif
Antradienį buvau Vilniuje tokioj konferencijoj, visi skaitovai gavo dovanų knygą. Spėkit, kokią gavau aš. lotuliukas.gif Kuperio "Prerijas", buvo mano vaikystės knyga. Dabar reikės vėl skaityti. lotuliukas.gif Gal norėsite, kad pasidalinčiau mintimis? lotuliukas.gif

Na, čia aš nesišaipau, jei ką... blush2.gif
Atsakyti
norėsim smile.gif
Ech, Kuperis.. nostalgija apėmė.. Kiek naktų praleista po kaldra su žibintuvėliu..
Nors pamenu, kai buvau davus vaikiui 'Paskutinį mohikaną', tai kankinosi pats, kankino knygą ir trečdalį iškankinęs numetė. Sakė - nu tokios neįdomybės neįmanoma skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 04, 10:02)
norėsim  smile.gif
Ech, Kuperis.. nostalgija apėmė.. Kiek naktų praleista po kaldra su žibintuvėliu..
Nors pamenu, kai buvau davus vaikiui 'Paskutinį mohikaną', tai kankinosi pats, kankino knygą ir trečdalį iškankinęs numetė. Sakė - nu tokios neįdomybės neįmanoma skaityt  doh.gif

musu laikais buvo indenai "ant bangos", o siais laikais vampyrai ir kiti...toks laikmetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 12 04, 09:43)
musu laikais buvo indenai "ant bangos", o siais laikais vampyrai ir kiti...toks laikmetis smile.gif

aha, būtent. Nemanot, kad mūsų kartos "pasijos" kažkokios žmogiškesnės buvo? biggrin.gif

o aš per postcrossingą gavau atvirutę su indėnų vadu - būčiau ją gavus tada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 12 04, 10:43)

Man net įdomu pasidarė, o kas bus po to? Gal vandeniai kokie? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2013 12 04, 10:45)

norėjau sakyt - ateiviai. Bet jie irgi jau praeitis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2013 12 04, 10:45)

manau, kad net įsivaizduot neįmanoma. Na ar galėjom tikėtis, kad paaugliai skaitys apie seksualius vampyrus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip ir ne apie knygas, bet... ar kuri nors ką nors pirkot iš čia

kaip dydžiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 12 04, 11:16)
Kaip ir ne apie knygas, bet... ar kuri nors ką nors pirkot iš čia

kaip dydžiai? g.gif

Tikrai labai ne į temą.

Nelabai aš jūsų suprantu, kuo piktinatės. Nesam dar tokio senos. Aš tai paauglė būdama skaičiau "Erškėčių paukščius" ten tikrai daugiau sekso nei vampyruose bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 04 gruodžio 2013 - 12:56
Forget, niekas seksu literatūroje nesipiktina. biggrin.gif tik vampyrais biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip aciu, kad prakalbot apie Nesbo mirksiukas.gif Kaip tik masciau, ka cia toliau skaityti, ogi ir pamirsusi buvau, kad ketinau susipazinti su tuo depresuotu pijoku Hule biggrin.gif Eisiu tik pasitikrinsiu, kuri knyga pirmoji, kad "teisingai" pradet smile.gif

saintlina, teisi buvai del "Ledo ir ugnies dainu" - labai jau nekantru, kas gi toliau bus blush2.gif Kita vertus, gal ir gerai, kad sestosios knygos dar nera (nera juk? unsure.gif), nes kai pervariau visas penkias is eiles, tai jau beveik jauciuosi kaip to isgalvoto pasaulio gyventoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 04, 13:08)
sestosios knygos dar nera (nera juk?  unsure.gif)

ne, nėra smile.gif Ir kiek žinau, artimiausiu metu nebus. O jau kada septinta bus, tai net spėliot nedrįstu.. Ar nereiks vėl visų iš naujo perskaityt, kad prisimint? biggrin.gif
Atsakyti