Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

QUOTE(tutele @ 2013 12 05, 21:59)
Nuuu... bet verinys tai tik simbolis.  tongue.gif

Žinai, kai parašei apie beržą, iš kart nuskambėjo kažkaip žmogiškiau ir tikriau. Aš patikėjau. Bet vėrinys - nea, netikėčiau biggrin.gif

beje, o kur Kaune intelektuali kavinė?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 12 05, 22:01)
Ačiū už patarimus 4u.gif  Nunešiu kaip kompensaciją dar vieną papildomai, kokią naują ir paklausią - kaip baudą pačiai sau už žioplumą  rolleyes.gif
Reiks pirkti internetu, vyras poroje knygynų buvo - nerado.
Čia musiau ženklas, kad nereik man tos knygos perskaityt biggrin.gif

Kokia? Mažu įmanoma suorganizuoti?
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2013 12 05, 22:31)
Kokia? Mažu įmanoma suorganizuoti?

Ačiū mergikės už siūlymą pagelbėt 4u.gif

Radau akcijinę, užsisakiau: B. Barry "Būrėja nėriniais"

Bet tai eina sau, kaip atpiginta..ant knygos buvo apie 24-26 Lt kainos lipdukas.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 12 05, 22:29)

Man patinka Megos Vaga - kava l. skani, tik būtina imti ne išsinešimui, minkštos (ir kietos biggrin.gif ) sėdėjimo vietelės - knygos - iš In arba Vagos lentynų.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 12 05, 22:29)
Ten, kur susirenkam mes. lotuliukas.gif
Atsiprašau, bet labai norėjosi leptelt šitą nesąmonę. lotuliukas.gif

Tūtele, smagu, kad vis dar mus aplankai. 4u.gif
Aš skaitau, bet kažkokią "ne tokią" lektūrą. doh.gif Tai kokias "smegenis", tai "aspergerius", tai įstatymus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 05 gruodžio 2013 - 22:48

na labai gražiai parašei wub.gif Net panorau po tuo beržu pasėdėt.. wub.gif

Bet... knyga - na, man vistiek taip neįtikėtina atrodo, kad mano protas atsisako patikėt biggrin.gif Galėjo kitą simbolį pasirinkt mastau.gif

Tutel, o tu į LT nesiruoši? Kalėdos artėja.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gruodžio 2013 - 23:47
Negi, kai jums gera, nenorite, kad ir aplink esantys jaustu kiek imanoma ta pati pakylejima?  mirksiukas.gif

aš visad dalinuosi savo puikia nuotaika ir nuoširdžiai linkiu aplinkiniams kuo dažniau pakylėtiems pasijust. Nepaisant to, savo žiedelio su akmenukais tikrai nė minties neturiu kam nors pasiūlyt panešiot biggrin.gif
Vienžo, netikus aš, savininkiška kaip Golsvorčio Somsas .. biggrin.gif

Va, net į vieną žinutę netilpau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 gruodžio 2013 - 00:03
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 12 05, 21:29)
Žinai, kai parašei apie beržą, iš kart nuskambėjo kažkaip žmogiškiau ir tikriau. Aš patikėjau. Bet vėrinys - nea, netikėčiau biggrin.gif

Taigi ir sakau - tereikia teisingai pajungti vaizduote. biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2013 12 05, 21:47)
Tūtele, smagu, kad vis dar mus aplankai.  4u.gif

Aha, aplankau, tik visai nebeskaitau, net savizudziu nepriveikiau.. g.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 12 05, 23:02)
aš visad dalinuosi savo puikia nuotaika ir nuoširdžiai linkiu aplinkiniams kuo dažniau pakylėtiems pasijust. Nepaisant to, savo žiedelio su akmenukais tikrai nė minties neturiu kam nors pasiūlyt panešiot  biggrin.gif 

Oi, brangioji, bet juk ziedeli pirkai sau, o verinys jau nuo pradziu buvo dalinamas objektas. 4u.gif

I Lt, deja, ne - vis kiti prioritetai...

P.s. ai, ir dar del to simbolio pasirinkimo, nepamirskim, kad knyga tai verstine, todel lietuviui gal artimesnis berzelis svyruoklis, amerikonui - tukstancius kainuojantis verinys, prancuzui - nuvalkiotas Eifelis arba suris su batonu, vnz, pasijungiam vaizduotes ekrana ir visi kuriniai gali igauti netiketus siuzeto vingius, galincius nustebinti imanomom reiksmem ir visom prasmem. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 06 gruodžio 2013 - 01:30
QUOTE(tutele @ 2013 12 06, 01:05)
.. tik visai nebeskaitau...

tai gal rašai? unsure.gif
Nes iš ištraukėlės apie beržą panašu, kad galėtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2013 12 04, 20:27)
Šiandien buvau vietinėje kavinėje ir užmačiau labai įdomią iniciatyvą. Ten yra lentyna ir pridėta daug knygų. Senai jau. Tai dabar parašytas skelbimas, kad jei tik nori, gali keistis knygomis.
kaip manot LT tokie mainai pasiteisintų  g.gif

Vilniuje jau berods antri metai gyvuoja panaši knygų mainų praktika, o pirmoji knygų mainų "lesyklėlė" atsidarė Tramvajų gatvėje, Antakalnyje. Įdedu str. apie šios iniciatyvos pradininkę:čia
Atsakyti
Tekstuose skaičiau apie rašytojus savižudžius ir tvirtai manau, kad tokia informacija turėtų būti ant knygų nugarėlių - labai daug kas paaiškėja - kodėl knyga slegianti, ar kai kam ją iš vis verta skaityti biggrin.gif

kai kurie, švelniai pasakius, nustebino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 12 06, 13:58)
Tekstuose skaičiau apie rašytojus savižudžius ir tvirtai manau, kad tokia informacija turėtų būti ant knygų nugarėlių - labai daug kas paaiškėja - kodėl knyga slegianti, ar kai kam ją iš vis verta skaityti biggrin.gif

Brūkšniuk, o tai kaip tada pardavinėti Deilo Karnegio knygas, a? lotuliukas.gif
Ir kas jas iš viso skaitys, sužinoję smulkmenas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 06 gruodžio 2013 - 13:40