QUOTE(Forget @ 2013 12 04, 18:27)
Ne be reikalo aš iš amazon knygas po 1p perku.
ech, kokios kainos..
Aš nebeperku knygų, tik iš bibliotekos imu. Bet pastaruoju metu tokios nevertos dėmesio papuola.. Paėmiau T. Gerritsen 'Melo kaina'. Nu kas čia dabar?? Nuo kada jos knygose tokis seilėjimasis atsirado? Pusę teksto praverčiu, nes kantrybės nebeužtenka skaityt kaip 'jis troško ranka perbraukt jos plaukus' ir kaip 'ji svarsto kiek plaukų ant Deivido krūtinės'
Prieš tai visiškas nesusipratimas buvo krūvos rašytojų išstenėta "Mirusiems nėra ramybės'. Gėda jiems turėtų būti
O didžiausias
briedas iš paskutiniu metu pakliuvusių - Ch. Harvis 'Vėrinys'. Rašo, kad tai tikra istorija Amerikėje, bet man absoliučiai nesuprantama ta aplinka, kur tai realiai galėjo nutikt. Dvylika moterų nusiperka vieną deimantinį vėrinį, kurio kaina 37000 dolerių su idėja nešioti paeiliui. Na, nusipirko tai nusipirko. Bet toliau tas dalinimasis kokis tai mano protu nesuvokiamas. Viena paskambina kitai, kad reik vėrinio, ana sako - gerai, tik manęs nebus namie, paliksiu verandoj (neapdraustą), tu pasiimsi kai sugalvosi užlėkt

Arba sėdi moteriškė tuo vėriniu pasidabinus eiliniam kabakėly. Ir nei iš šio, nei iš to nusiima tą vėrinį ir užsega padavėjai ant kaklo

O vėliau siūlo visiems esantiems matuotis

Kas paprašo, tam duoda panešiot - ar giminei, ar giminės giminei, ar draugės draugei.
Arba dar įstrigo.. viena motera iš to dvyliktuko aprašyta kaip neturinti pinigų. Nors turėjo 120 porų batų, kuriuos parduoda tik vienintelė parduotuvė Las Vegase
Ai, bet perskaičiau ir tikrą atgaivą J.Harris ' Persikai ponui klebonui'

Va šita labai maloniai susiskaitė. Pažįstami veikėjai, pažįstami kvapai, aplinka, maistas, šokoladas ir persikai

Tiesa, man visiškai nepažįstama tema buvo Afrikos musulmonų imigrantai Prancūzijoje... Įdomu buvo