QUOTE(cambala @ 2013 11 21, 23:25)
*Mano brolis turi nuoskaudas, kad as gavau daugiau, bet tai yra netiesa. Tai ka man dabar daryti? Lakstyti is paskos ir irodineti kad tai yra netiesa. Jau buvo kalbeta, nenori girdeti ir tiek.
**Jis turi patareja pasonej(kuri nieko nezino, o tik spelioja ir nusisneka naturaliai, ji juk atsirado tik jiems susipazinus)).
***Pykcio jokio ant brolio nelaikau, galvoju, kad jis mano kraujo rysys, norisi daugiau, bet neiseina.
**Jis turi patareja pasonej(kuri nieko nezino, o tik spelioja ir nusisneka naturaliai, ji juk atsirado tik jiems susipazinus)).
***Pykcio jokio ant brolio nelaikau, galvoju, kad jis mano kraujo rysys, norisi daugiau, bet neiseina.
* Tai ar tu kalta jei daugiau esi gavusi (nesvarbu tiesa tai ar ne)? O lakstyti nėra prasmės, nes jei lakstysi, jis laikys save teisiu ir dar labiau "pūsis"
** Esu beveik tikra, kad brolio ledinė siena, tai jos darbas ir ne kitaip.

Pas mane šeimoj tokia situacija buvo, kad man visad sakydavo "nori kažko (teisių, mokytis universitete, pramogauti, automobilio ir pan.) užsidirbk, nes už tave niekas nemokės. Tai ir dirbau, pasibaigiau mokslus, dabar kuriu savo gyvenimą PATI. Tėvai man nė cento nedavė.
Tuo tarpu broliui viskas duota: teisės, mašina, mokslai dar ir įdarbintas pas tėtį. Savo uždirbtus pinigus leidžia savo malonumams ir sėdi ant tėvų sprando ir čia viskas jų manimu gerai

Aišku, man kažkiek skaudu dėl to, kad iš manęs imdavo ir jam duodavo (kai gyvenau pas tėvus "susimokėdavau", kad pas juos gyvenu, nes buvau dirbanti, o tie pinigai budavo atiduoti broliui, nes jis privačiai dantis taisėsi. Beje jis irgi buvo dirbantis, na bet...

Ne ant tavęs jis nuoskaudą turi laikyti, nes tu nekalta.