EDGARAS,MARIJUS(MARIUS),MANTAS,MATAS,DOMINYKAS,MARTINAS,LUKAS.
MERGAITISKI:
GABRIELE,KOTRYNA,EVELINA,KARINA,EMILIJA, DIANA,PAULA,AGATA.
GRAZUS VARDAI,BET LABAI DAZNI

QUOTE (norge @ 2004 08 12, 09:22) | ||
Man vardas Barbora labai grazus ![]() ![]() |
QUOTE (klivija @ 2004 08 12, 22:07) |
DIRBU IKIMOKYKLINEJE ISTAIGOJE,TAD PARASYSIU VARDUS ,KURIE DAZNIAUSI.BERNIUKISKI: EDGARAS,MARIJUS(MARIUS),MANTAS,MATAS,DOMINYKAS,MARTINAS,LUKAS. MERGAITISKI: GABRIELE,KOTRYNA,EVELINA,KARINA,EMILIJA, DIANA,PAULA,AGATA. GRAZUS VARDAI,BET LABAI DAZNI ![]() |
QUOTE (Saga @ 2004 08 11, 15:00) |
O dedant vardus man kzkokia asociacija yra: jeigu Ugnius ar ugne - plaukai turetu buti kastoniai Lina ar linas - sviesiaplaukiai, melynakiai Azuolas stiprus, aukstas, liepa auksta ir liekna Ruta garbanota Ramune irgi turetu buti blondine keistai kai juodais plaukais ir rudom akimis Linas ar Lina..... na rizikinga man deti tokius vardus, nes kai kurie vardai turetu ir prie isvaizdos tikti..... |
QUOTE (Snape @ 2004 08 28, 16:03) |
Gaila, bet ka gi daryti...visus 9 men ir dar pries tai laukem Liepos, negi dabar keisti, nes populiarus ar kam nepatinka....nzn nzn ![]() ![]() |
QUOTE (Snape @ 2004 08 28, 13:03) |
[ O as nebuciau net pagalvojus, kad Lina - kilus is lietuvisko zodzio "linas" ![]() ![]() tiesiog visos pazistamos Linos - brunetes ![]() beja ir kt. mineti vardeliai man asociaciju su isvaizda nekelia visai, isskyrus Azuola. Is vis del asociaciju su isvaizda parenkant varda man atrodo neverta labai pergyventi, nebent del pravardziu... na ir asiku kad nebutu -nioliktas su tokiu vardu ![]() o mes gyvendami ne Lietuvoj susigalvojom ivairiausiu vardu, bet grizus/pavarciusi zurnalus, matau kad jie kaip tik dabar labai ant bangos....(pvz, Liepa, Lukas) ![]() Gaila, bet ka gi daryti...visus 9 men ir dar pries tai laukem Liepos, negi dabar keisti, nes populiarus ar kam nepatinka....nzn nzn ![]() ![]() |
QUOTE (klivija @ 2004 08 12, 22:07) |
DIRBU IKIMOKYKLINEJE ISTAIGOJE,TAD PARASYSIU VARDUS ,KURIE DAZNIAUSI.BERNIUKISKI: EDGARAS,MARIJUS(MARIUS),MANTAS,MATAS,DOMINYKAS,MARTINAS,LUKAS. MERGAITISKI: GABRIELE,KOTRYNA,EVELINA,KARINA,EMILIJA, DIANA,PAULA,AGATA. GRAZUS VARDAI,BET LABAI DAZNI ![]() |