Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(Waida26 @ 2008 10 01, 13:28)
ne, mes pnv, pas kavaliauską  ax.gif

Mes irgi pas ta pati kavaliauska lankemes smile.gif man irgi baisu buvo per stipriai uztraukt pagalveles dirzus, tada pamaniau, kad geriau jau laisviau (bet aisku nemaskatavo ta pagalve tarp koju), visvien juk kojytes praskestos islieka taip pat, kad tik nepadaryt zalos begydant vaika. Beje taip sake ir gydytojas, rodes kaip ja uzdeti.
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 10 01, 15:16)
Mes irgi pas ta pati kavaliauska lankemes  smile.gif man irgi baisu buvo per stipriai uztraukt pagalveles dirzus, tada pamaniau, kad geriau jau laisviau (bet aisku nemaskatavo ta pagalve tarp koju), visvien juk kojytes praskestos islieka taip pat, kad tik nepadaryt zalos begydant vaika. Beje taip sake ir gydytojas, rodes kaip ja uzdeti.

aš jau visai pasimečiau cray.gif nžn ar gerai dedu cray.gif
man gaunasi, kad vaiko kojytės pasikėlusios būna, ta prasme paguldžius ant nugaros nesiekia žemės ax.gif
žiūrėjau ir paveikslėlį, bet vistiek nedaeina ra gerai dedu...
ortopedinėj kai dėjo, tai atrodė paprasta, o dabar bijau , kad nepakenkčiau verysad.gif

o kiek laiko jūs nešiojot, ar padėjo ?
mums vienas klubiukas blogai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waida26: 01 spalio 2008 - 17:50
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 01, 18:49)
man gaunasi, kad vaiko kojytės pasikėlusios būna, ta prasme paguldžius ant nugaros nesiekia žemės  ax.gif 
ortopedinėj kai dėjo, tai atrodė paprasta, o dabar bijau , kad nepakenkčiau  verysad.gif
mums vienas klubiukas blogai  ax.gif

mums riekėjo bet nenešiuojom, dėdavau pammersus didesniu(bet nesekit mano pavyzdžiu blogai dariau blush2.gif ), o šeip patariu nuvažiuoti pas gyd.Žitkauska, jis turi spec stala, kur tiksliai vaikui nejudant pasižiūri klubus, ir nors po apžiūros as galvydienė gyd.mes turėjom nešioti dar 2 mėn, tai pas Žitkauska sakė kad viskas seniai susitvarke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 01, 18:49)
man gaunasi, kad vaiko kojytės pasikėlusios būna, ta prasme paguldžius ant nugaros nesiekia žemės  ax.gif 
ortopedinėj kai dėjo, tai atrodė paprasta, o dabar bijau , kad nepakenkčiau  verysad.gif
mums vienas klubiukas blogai  ax.gif

nesijaudink, tai jos ir gaunas pasikelusios, kitaip ir buti negali, svarbu, kad pagalve nekraipintu stuburo nuo suverzimo, kad uzpakaliukas nesikeltu, o isliktu toj pacioj plokstumoj. Geriau jau laisviau tada dek jei labai bijai. 4u.gif
Nesiojom mes saziningai tiek, kiek liepe,diena nakti, bet del visa ko pikto ejom ir pas Suki (Nemuno poliklinika) pasitikrint, o galu gale, kai jau atnesiojom (2 men.) nuejom ir pas Bruziene pasitikrinti ar jau tikrai drasiai galesime leisti ropoti, stotis ir vaikscioti. Aisku labai nudziugome, kai patvirtino, kad viskas susitvarke. Tiesa, Sukys minejo, kad jei nemokesim uzsideti ateiti pas ji - pamokins. Tik tiek, kad jei nesat geristruotos nemuno poliklinikoj, reiks moketi. Sekmes!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 10 02, 09:38)
mums riekėjo bet nenešiuojom, dėdavau pammersus didesniu(bet nesekit mano pavyzdžiu blogai dariau blush2.gif ), o šeip patariu nuvažiuoti pas gyd.Žitkauska, jis turi spec stala, kur tiksliai vaikui nejudant pasižiūri klubus, ir nors po apžiūros as galvydienė gyd.mes turėjom nešioti dar 2 mėn, tai pas Žitkauska sakė kad viskas seniai susitvarke 4u.gif

čia visos Žitkauską giria, gal galit parašyti čia, ar į AŽ kokiais būdais ir kur į jį kreiptis ? g.gif
4u.gif

QUOTE(ccikas @ 2008 10 02, 11:29)
nesijaudink, tai jos ir gaunas pasikelusios, kitaip ir buti negali, svarbu, kad pagalve nekraipintu stuburo nuo suverzimo, kad uzpakaliukas nesikeltu, o isliktu toj pacioj plokstumoj. Geriau jau laisviau tada dek jei labai bijai.  4u.gif

tai va, aš dėl stubro ir bijau doh.gif
gydysiu, kad tiesios kojos būtų, o dar kokį stuburą suvarysiu user posted image
Atsakyti
Tai va, pasiskambinau į vln kliniką, pasirodo Žitkauskas tik vln dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 02, 18:44)
Tai va, pasiskambinau į vln kliniką, pasirodo Žitkauskas tik vln dirba  g.gif

negali buti paskaitynėk šita temagal nuo pradžiu ir dar viena užbaigta yra ten mamytės rašo kad kažkur dar kitose miestose pas ji lankosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 02, 18:44)
Tai va, pasiskambinau į vln kliniką, pasirodo Žitkauskas tik vln dirba  g.gif

Mes asmeniškai kelis kart Mažeikiuose buvom, na jis kartą per mėnesį į Gailiaus kliniką atvažiuodavo. Bet kiek žinau važiuodavo ar tai į Marijampolę ar dar į kitą miestą na nežinau, bet važiuodavo.
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 10 02, 21:44)
negali buti paskaitynėk šita temagal nuo pradžiu ir dar viena užbaigta yra ten mamytės rašo kad kažkur dar kitose miestose pas ji lankosi 4u.gif

ta prasme aš dėl panevėžio klausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 03, 16:57)
ta prasme aš dėl panevėžio klausiau  ax.gif

na Žinai del vaiko tai galima ir į Vilniu nulėkti netoli gi smile.gif Tikrai vertėtu jums apsilankyti pas Žitkauska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 03, 16:57)
ta prasme aš dėl panevėžio klausiau  ax.gif

Na Panevėžys tai išvis šalia Vln, mes iš Šiaulių lėkėm žiemą per speigus ir pūgas. Aš ir iš Amerikės pas tokį gydytoją nulėkčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 10 03, 18:45)
na Žinai del vaiko tai galima ir į Vilniu nulėkti netoli gi smile.gif Tikrai vertėtu jums apsilankyti pas Žitkauska 4u.gif

QUOTE(mamadina @ 2008 10 03, 22:26)
Na Panevėžys tai išvis šalia Vln, mes iš Šiaulių lėkėm žiemą per speigus ir pūgas. Aš ir iš Amerikės pas tokį gydytoją nulėkčiau.  ax.gif

tai po mėnesio nešiojimo važiuosim (jei po mėn dar lieps nešiot) 4u.gif
Atsakyti