Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

sveikos mamulios,
mes pagalvele jau 3 men atnesiojom, saziningai diena nakti, dabar gavom leidima dienomis tureti siek tiek laisves, tik miegant ir naktimis nesioti. lankomes siauliuose pas basijoka (buvom nuleke ir i kauna pasirodyti, bet gavom tuos pacius nurodymus kaip siauliuose, taigi dabar nebesiblaskom).
pirma syki kai nuejom pas basijoka tai buvau pasibaisejusi, kaip jis ten konvejeriu visus varineja ir nemaloniai bendrauja, bet kitus sykius jis mano akyse labai "uzaugo" - paemes echoskopo nuotraukas uzdejes liniuote aiskino kur ziureti ir kur yra guzduobe ir kaip ji pakito nuo pirmojo karto ir kaip viskas turetu atrodyti, pagyre, kad graziai dukryte auga, parode manksteles kokias daryti, dave pastaba, kad galvyte sunkokai laiko, liepe ant pilvuko dazniau guldyti, zodziu, labai net malonus pasirode. treciaji karta kai buvom vel viska paaiskino, pagyre, kad graziai taisomes. pagal echoskopa guzduobes jau kaip ir susiformavusios, tik neprasidejes kaulejimas. po pusantro men. kis po rentgenu ir ziures tiksliau kaip ten yra. O tada lyg ir pazadejo "paleisti is nelaisves".
Taigi, dabar dienomis taip smagu jai kai paleidziu pasispardyti, labai megsta mankstintis, uzdedant pagalvele siek tiek zyzia, bet yra protingas vaikas - zino, kad taip reikia ir greit nurimsta smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2008 10 08, 14:38)
sveikos mamulios,
mes pagalvele jau 3 men atnesiojom, saziningai diena nakti, dabar gavom leidima dienomis tureti siek tiek laisves, tik miegant ir naktimis nesioti. lankomes siauliuose pas basijoka (buvom nuleke ir i kauna pasirodyti, bet gavom tuos pacius nurodymus kaip siauliuose, taigi dabar nebesiblaskom).
pirma syki kai nuejom pas basijoka tai buvau pasibaisejusi, kaip jis ten konvejeriu visus varineja ir nemaloniai bendrauja, bet kitus sykius jis mano akyse labai "uzaugo" - paemes echoskopo nuotraukas uzdejes liniuote aiskino kur ziureti ir kur yra guzduobe ir kaip ji pakito nuo pirmojo karto ir kaip viskas turetu atrodyti, pagyre, kad graziai dukryte auga, parode manksteles kokias daryti, dave pastaba, kad galvyte sunkokai laiko, liepe ant pilvuko dazniau guldyti, zodziu, labai net malonus pasirode. treciaji karta kai buvom vel viska paaiskino, pagyre, kad graziai taisomes. pagal echoskopa guzduobes jau kaip ir susiformavusios, tik neprasidejes kaulejimas. po pusantro men. kis po rentgenu ir ziures tiksliau kaip ten yra. O tada lyg ir pazadejo "paleisti is nelaisves".
Taigi, dabar dienomis taip smagu jai kai paleidziu pasispardyti, labai megsta mankstintis, uzdedant pagalvele siek tiek zyzia, bet yra protingas vaikas - zino, kad taip reikia ir greit nurimsta smile.gif.

vienas prie vieno tavo išgirtasis Basjokas visus vaikus gydo, o tu pamąstai ką reiškia kišti kūdikį po rentgenu. Malonesnis patapo kai 50 dėl infliacijos kokią 100 davėt. Pakiš po rentgenu po to toliau gydysitės ir dar kiš po rentgenu, dėl bapkių tas gydytojas tik ilgina gyjimo laiką ir kuo ilgiau jus stengsis išlaikyt. O į Kauną ir radot kur nuvažiuot ten visiems iš eilės pagalvėles deda. Mumis Basjokas prišiurpino, kad 3 mėn mažiausiai nešiosim, kad po rentgenu kiš poros mėnesiukų per akis buvo ir be rentgenų apsiėjom. Po rentgenu tik ypatingais atvejais kiša (mergaitėms dėl vaisingumo tai kenkia). O dar beje paprašyk Basjoko medicininių išrašų apie gydymo eigą tai pamatysi kokių nesąmonių prirašys iš lubų, jis juk nieko neužsirašinėja ir lieps pačiai tau papasakoti kaip jūs sparčiai gyjate. Pasiklausinėk daugiau mamų, jis tik išpuikęs ir pinigus mėgstantis daktariūkštis, kuo daugiau kiši tuo ilgiau gydysies. O gal tavo mergytė jau sveika važiuok tik į Vilnių pas Žitkauską, pamatysi gal jau ir sveiką vaiką turi, nes per tris mėnesius jei nedideli pakitimai nuo normos buvo ir be pagalvės viskas susitvarko. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2008 10 08, 16:31)
dėl bapkių tas gydytojas tik ilgina gyjimo laiką ir kuo ilgiau jus stengsis išlaikyt

aha gal kiek ne į tema bet mes turėjom tokia neurologę kur vis mus stengėsi išlaikyti ir vis sugalvuodavo kad mes ne tokie kaip visi per lietai vistomes ir darvandenuko turim kaukolei g.gif kol nenuejom pas kita ir pasiruodo kad vistomes normaliai, o vandenuko kiekis normoi kaip ir pas visus.
O aks liečia tai tikrai žmonės nenusispjaukit ir apsilankykit pas Žitkauską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2008 10 08, 15:38)
sveikos mamulios,

o jums abiejų klubiukų buvo ? g.gif
mamukai, o jūs tą Žitkauską giriat ne dėl to, kad jis pasakė, kad vaikas sveikas ir jokios palvytės nenešiot g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 09, 16:07)
o jums abiejų klubiukų buvo ?  g.gif
mamukai, o jūs tą Žitkauską giriat ne dėl to, kad jis pasakė, kad vaikas sveikas ir jokios palvytės nenešiot  g.gif  blush2.gif

nu kad nea mes apie mėnesį jo duotus įtvarėlius nešiojom, o giriam todėl kad atsakingas gydytojas. Jau daug apie jį esu prirašius tad geriau kartą pas jį nuvažiuokit nei 100 kartų išgisrskit ir pamatysit Malonus, konkretus, išmanantis savo darbą, o ne kaip Šiauliuose papuolėm tik gąsdinantis, šiurpinantis, kad dideli nukrypimai, kad nešiosim min 3 mėnesius, arogantiškas ir kai pasakai, kad norim lankytis privačiai, tada jau šypsena iki ausų ir malonumas iškažkur atsiranda, o beje ir žymiai pigiau pas profesorių Žitkauską tik 40-50 Lt oficialiai su sąskaita faktūra, o ne 100 į kišenę mirksiukas.gif Vien echo daro taip stabiliai vaiką įsipraudęs į tokį prietaisą, kad ginkdie nesujudėtų ir maximaliai geriausią nuotrauką išgautų. Ir jei reikia nešioti, tai ką jau darysi, tačiau šią temą seku nuo 2008 metų pradžios tai tikrai daug vaikiukų išgelbėjo nuo pagalvių Aš jo užklausiau kodėl jo kolegos tai į kairę ir dešinę dalija tas pagalvėles, tai jis atsakė diplomatiškai na aš nesmerkiu jų atsarga gėdos nedaro, bet jei yra mažiausia abejonė tai galima vaiką kelias savaites pastebėt juk ir be pagalvių klubiukai taisosi Vat tokie mano pastebėti skirtumai. Aš tikrai jo nereklamuoju, bet mamukai tikrai verta dėl savo brangenybių apsilankyt pas šį gydytoją paklausykit, manau tikrai nesigailėsit ir nenusivilsit, o gal ir padėkosit blush2.gif
Atsakyti
man dar toks klausimas iškilo blush2.gif
su ta pagalvėle mano vaikas gali tik ant nugaros gulėt doh.gif , jei paguldau ant šono, tai viena koja ore kabo doh.gif
ar aš negerai įtvarą dedu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 09, 17:06)
man dar toks klausimas iškilo  blush2.gif
su ta pagalvėle mano vaikas gali tik ant nugaros gulėt doh.gif , jei paguldau ant šono, tai viena koja ore kabo  doh.gif
ar aš negerai įtvarą dedu  g.gif

user posted image

Tai jau taip, su ta pagalvele labai imantriu pozu jau neisries. Paguldydavau as ant soniuko ir su ta kabancia ore koja, tik ne nakties miegui, o siaip pakeist pozas biskuti. Beje po nesiojimo vaikutis labai sparciai emesi visko mokytis: riestis, bandyt sestis, verstis ir pan. - niekas nevelavo, taip, kad nera ko labai pergyvent. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waida26 @ 2008 10 09, 17:06)
man dar toks klausimas iškilo  blush2.gif
su ta pagalvėle mano vaikas gali tik ant nugaros gulėt doh.gif , jei paguldau ant šono, tai viena koja ore kabo  doh.gif
ar aš negerai įtvarą dedu  g.gif

user posted image

Jo taip ir kabo ore as pagalvele padedavau, kad vakuii koja nenutirptu, isvis tai turejau tokia lateksine pagalve kurios vidury idubimas tai mazosios buvo ciuzinys kai buvo 50 cm ugio eidavo joje truputuka ne visai ant nugaros dukrytei gulet
Atsakyti
O taikaip jus nustatet, kad isnires sanarys. ar pastebejo gydytojai, ar pacios nustatet. jei pacios tai kaip - kokie pozymiai buvo?
Nes matot, mum viena raukslyte neatitinka, parodem daktarei, atciau ji sake kad viskas yra gerai. tai net nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poa: 15 spalio 2008 - 00:10
QUOTE(Poa @ 2008 10 15, 01:08)
O taikaip jus nustatet, kad isnires sanarys. ar pastebejo gydytojai, ar pacios nustatet. jei pacios tai kaip - kokie pozymiai buvo?
Nes matot, mum viena raukslyte neatitinka, parodem daktarei, atciau ji sake kad viskas yra gerai. tai net nezinau...

Na, manau, kad nelabai kas cia pacios nustatineja tokias diagnozes ax.gif . Nebent jei kyla itarimas, tada jau kreipiasi pas ortopedus. Musu dukrytei pamate jau gimdymo namuose, o paskui, po gydymo jau, man dar mates, kad tos rauksles nevienodos, tai pakartotinai nuejus pas ortopeda, nuramino, kad ju nevienodumas, kaip kokia displazijos liekana ir susivienodins su laiku ir tada kai vaikelis biski pakus ir islys is savo kudikisku rauksliu lotuliukas.gif
Atsakyti
na mano mergyte Kauno klinikose du kartus po rentgenu kiso, nesicackina jie ten- kurios tik manos su vaikiukais ateina, visos iskart i rentgena siunciamos. O kai bandziau priestaraut, kad rentgenas iki puses metuku isvis nerekomenduojamas, tai tik issisaipe is manes, tipo, ar zinai kiek aplink visokiu dalyku, kurie vaikui kenkia daug daugiau...sad.gif O juo labiau kad tie nukrypimai musu visai nedideli buvo, manau gal ir taip susitvarke butu... Bet rizikuoti savo vaiko sveikata nesinori, tai geriau jau pasikankint tuos kelis menesius. O juo labiau prisiziurejau klinikose kaip atsiveza vaikus dvieju metuku ar vyresnius, sugipsuotus nuo pazastu iki pirstu galiuku, o tai vien del to kad kazkas laiku nepamate, o pradejus vaiksciot, eme ir isniro klubai.... Gydymas- menesis laiko ligoninej gulint istempus kojytes i virsu, paskui 3 men gipse... Kai pagalvoji, net siurpai nueina... Niekam to nelinkeciau... doh.gif
Planavom ir mes Zitkauska, kad isgelbetu mus, bet kaip tik buvo vasara, jis beveik 1.5 men atostogavo, o paskui jau kaip ir nebebuvo prasmes tiek laiko atnesiojus.
Visoms mamytems ir ju vaikiumams kantrybes ir stiprybes! Matysit, greit praeis tas laikas ir bus kaip ir nieko nebuve, svarbiausia, kad galetume dziaugtis sveikais savo auksiukais 4u.gif
Atsakyti
nu cia jus ir priraset, tikrai pradejau galvoti, kad gal nereiketu vos 5 menesiu vaika leisti po rentgenu kisti... o del Basijoko, tai geras buvo ir nepateptas - nebent apsipazino lotuliukas.gif
Dabar mastau gal tikrai pas ta Zitkauska nulekti, kad ji cia visi taip giria g.gif , nors kad nesioti pagalvele reikejo tikrai neabejoju, tik del to atsitaisymo gal jau viskas tvarkoj ir jau galim islaisvinti savo mazyle unsure.gif
Atsakyti