Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(Čipolinė @ 2005 11 20, 16:20)
Ačiū, taip ir nusprendėm daryt  4u.gif
o po galvyte ar nereiktų pakišt kokio mažo rankšluostuko, nes uždėjus tą pagalvėlę mažylis guli kažkiek atgal atsilošęs    unsure.gif

sveikutes, uzjauciu jus, nes mes taip pat nesiojom visa vasara 4 menesius freiko pagalvele, mums gydytoja grieztai sake nedeti ant drabuzeliu, tik ant pamperso ir pampersa keisti kas 2-3 valandas, nes tada pasmunka pagalvele ir jau negerai.
Atsakyti
o mums leido nesioti ant drabuzeliu ir nesiojom 2men daba viskas gerai:)
Atsakyti
MES NESIOJOM ANT PAMPERSO IR ANT SMELINUKO, uzteko 2 menesiuku tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.O musu istorija tokia.mano dukrytes daktare sako viskas gerai,jokiu problemu nera,bet profilaktiskai pasitikrinkite pas ortopeda.Nuvaziavome i KMUK pas Boriseviciu,jis sako viskas gerai,bet manau reikes nesioti freiko pagalvele,bet jei norite atsakymo sianden tai pasidarykite rengena.Pasidareme.Is nuotraukos jis sako nu vos vos sanariukai nesubrende.Paskyre freika.Gryzome pas mergaites daktare ir papraseme siuntimo i ortopedini.Talona gavome tik po pusantro men.freiko nenesiojome.Praeita savaite nuvaziuojame i ortopedine o ten tokia nemaloni daktare ziuri ta sena nuotrauka ir randa didziausa problema.Sako mergytes klubai visiskai neissivyste,kauliukai nekauleja,mergytei rachitas.Man tuoj asaros kaip tai gali buti?Klinikose to nesake.Kuo tiketi?As nesuprantu kodel ji neatliko nauju tyrimu juk praejo pusantro men. nuo tos nuotraukos padarymo.Pas mus raukslytes simetriskos labai grazios.As nematau problemu.Tai kuo man tiketi?Jau savaite kankinu mergyte su freiko pagalvele,ir mums liepe nesioji ja tik ant pamperso.
bEJE MAZIUKE JAU LABAI NORI NORI SESTIS.ATSISEDA PATI IS PUSIAU GULIMOS PADETIES.TAI AR GALI BUTI PROBLEMOS SU KLUBAIS?
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2005 12 19, 12:55)
Sveikos mamytes.O musu istorija tokia.mano dukrytes daktare sako viskas gerai,jokiu problemu nera,bet profilaktiskai pasitikrinkite pas ortopeda.Nuvaziavome i KMUK pas Boriseviciu,jis sako viskas gerai,bet manau reikes nesioti freiko pagalvele,bet jei norite atsakymo sianden tai pasidarykite rengena.Pasidareme.Is nuotraukos jis sako nu vos vos sanariukai nesubrende.Paskyre freika.Gryzome pas mergaites daktare ir papraseme siuntimo i ortopedini.Talona gavome tik po pusantro men.freiko nenesiojome.Praeita savaite nuvaziuojame i ortopedine o ten tokia nemaloni daktare ziuri ta sena nuotrauka ir randa didziausa problema.Sako mergytes klubai visiskai neissivyste,kauliukai nekauleja,mergytei rachitas.Man tuoj asaros kaip tai gali buti?Klinikose to nesake.Kuo tiketi?As nesuprantu kodel ji neatliko nauju tyrimu juk praejo pusantro men. nuo tos nuotraukos padarymo.Pas mus raukslytes simetriskos labai grazios.As nematau problemu.Tai kuo man tiketi?Jau savaite kankinu mergyte su freiko pagalvele,ir mums liepe nesioji ja tik ant pamperso.
bEJE MAZIUKE JAU LABAI NORI NORI SESTIS.ATSISEDA PATI IS PUSIAU GULIMOS PADETIES.TAI AR GALI BUTI PROBLEMOS SU KLUBAIS?

as tai patariu butinai dar pas koki gydytoja pasikonsultuoti, nes jau pati isitikinau jei ka vienas sako tai dra su kokias 3 reik pasikonsultuoti, kad ka nors tikrai zinotum...
ir dar kai kita karta tirsit prasyk kad tikrintu su echoskopu, nes man ortopedas sake kad mergaitem rengenas nera gerai...
Atsakyti
kai gydydytojas suka klubukus galit ir pacios paklausyt ar girdet kaip traska klubukai,jei taip tai teks pagalvele nesiot.
Atsakyti
QUOTE(balbieskė @ 2005 12 01, 15:58)
sveikutes, uzjauciu jus, nes mes taip pat nesiojom visa vasara 4 menesius freiko pagalvele, mums gydytoja grieztai sake nedeti ant drabuzeliu, tik ant pamperso ir pampersa keisti kas 2-3 valandas, nes tada pasmunka pagalvele ir jau negerai.

na mums ant bet kokiu drabuziu leido nesiot,tik nuimt be reikalo butino neleido.kas 2-3 val keist pampersa?? blink.gif reike paklaust gal daktarelis duos pinigu,kad tiek pampersu uzpirktum?
Atsakyti
Jau tie dktarai tai kiekvienas su savo nuomone. tik spėk vykdyt ką jie nurodo. Mums ir buvo paskyrę freiko pagalvę, bet man keista pasirodė, kad daktaras liepė (po rentgeno nuotraukos) nešiot ją 3 mėn ir nuėmus dar tik po dviejų sav. ateit. O juk Freikinė yra išaugama ir manau reikia stebėt ar klubai tvarkosi. Taip suabejojus tuo daktaru nuvežiau pas kitą kuris liepė tik plačiai nešiot (kad apžergtų klubus), dėt platesnius pampersus ir masažiuką daryt. Nuvykus po paskirtų dviejų mė. ir padarius echoskopą pasakė, kad viskas kuo puikiausiai thumbup.gif Nu gi ir suprask žmogau, kuris buvo teisesnis? g.gif
Atsakyti
Tai pagalvele reikia nesioti tik tada jei traska klubai?
Kai nuvaziavome i ortopedini tai toji sena daktatre dar apsauke,kad neturime nuomenes ir vaziuojame is kliniku i ortopedini.Sako reikia buti pas viena daktara o ne pas simta lekti.Gal todel jim man ir pripasakojo tiek visokiu baisybiu,nes Borisevicius net neuzsimine,kad kauliukai nekauleja.Ir sake kad tik truputi truksta klubams brendimo,o ji sako visiskai neissivyste klubai.
Atsakyti
O mums negerumus pastebėjo p-koje chirurgė, nusiuntė pas ortopedą,
ėjau privačiai "Šioulaikinė ortopedija" Viršuliškėse, konsultuoja m.d. Dalia Galvydienė , pažiūrėjo, parodė pagal kokius požymius sprendžia kad blogai ir padarė echo. už echo mokėjau 33lt, konsultacija su siuntimu nemokama
Su ta pagalvėle maniškė rankinė visai patapo ir vis verkšlena, skundžiasi, tai nežinau kiek čia dar iškęsim doh.gif
Sūnus vakar balniuką pamatęs taip pasipiktino : mėlyna ir dar su futbolo kamuoliu medžaiga ir tai jo mylimai ružavai rengiamai sesei doh.gif
O mane tada taip nutasė: balniuko važiavom į koralus ir visa tai pėsti, po to troliu, kad jau buvo dzin dėl spalvos ir paveiksliukų
Atsakyti
mes ta pagalvele pradejome nesioti nuo gimimo. tai jau daugiau kaip menesi nesiojame. ir nematau cia jokios problemos, vaikas i ja visai nereaguoja. is pradziu as labai bijojau, kad jam bus nepatogu. bet greiciau cia tevams nepatogu, negu leliukams g.gif ir nesiosim ta pagalvele kiek reikes, nes juk svarbioausia vaiko sveikata. as pati kudikystej ja nesiojau. ir tuo labai dziaugiuos, nes su kojom neturiu jokiu problemu. o tas laikas juk labai greitai bega...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editukaite @ 2006 04 22, 15:10)
mes ta pagalvele pradejome nesioti nuo gimimo. tai jau daugiau kaip menesi nesiojame. ir nematau cia jokios problemos, vaikas i ja visai nereaguoja. is pradziu as labai bijojau, kad jam bus nepatogu. bet greiciau cia tevams nepatogu, negu leliukams  g.gif ir nesiosim ta pagalvele kiek reikes, nes juk svarbioausia vaiko sveikata. as pati kudikystej ja nesiojau. ir tuo labai dziaugiuos, nes su kojom neturiu jokiu problemu. o tas laikas juk labai greitai bega...... ax.gif

kaip tau gerai, o pas mane beprotnamis cry.gif cry.gif cry.gif visą popietę vaikštau su ašarom akyse, tuoj pratrūksiu
dukriukas visiškai nebelinksmas, nebeguguoja, nebesišypso, nešiojama nebesižvalgo po namus o tik verkšlena geriausiu atveju, o apie žaislus tai jau ir nekalbu, o šiaip tai verkia ir nuraminta pavyksta tik man priglaudus prie krūtinės kaip maitinant su čiulptuku arba papuliu cry.gif va tokie balniuko padariniai kaži kiek ilgai taip ištversim, nes man jau depresija prasideda doh.gif doh.gif doh.gif suprantu kad ir toliau balniuka dėsiu bet ar pati neišprotėsiu - nežinau g.gif
Atsakyti