Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

na nepergyvenkit taip del tu pagalveliu. juk taip padedate savo vaikeliams ir tai uztruks tik kelis menesius...ir man is pradziu buvo baisu, net nemokejau jos normaliai uzdeti. bet as prie jos pripratau, vaikelis taip pat. bet aisku, laukiu to laiko, kada jos nebereikes nesioti....
o lauma, kiek laiko tavo leliukas ja nesioja? gal tas irzlumas visai ne del pagalveles...
Atsakyti
Mes irgi nesiojome pagalvele 2.5 menesiuko. Labai sunkiai as reagavau i ja ir mazius nelabai apsiprato, bet dabar jau dziaugiames jos atsikrate.
Taigi uzjauciu mamytes ir kantrybes. Po to palengves jusu maziukams.
Atsakyti
QUOTE(editukaite @ 2006 04 25, 15:25)
o lauma, kiek laiko tavo leliukas ja nesioja? gal tas irzlumas visai ne del pagalveles...

mums ją uždėjo balandžio 20d, po savaitės su Viburkoliu apsiramino, bet ir daba dar protestuoja kai pagalvėlę dedu unsure.gif
o kaip paaiškinti verkimą, niekuom nesidomėjimą, nuo tos dienos kai uždeda pagalvį. kai keiti sauskelnes viskas o.k. šypsosi ir t.t. tik uždėk freiką ir prasideda košmaras???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 03 gegužės 2006 - 07:42
lauma, mano mazius irgi prie freikes nepriprato. Tad teko kankintis. Gaila buvo labai maziaus, bet as jam leisdavau pasispardyti nuo gu siknium po pusvalanduka. Eh nepavydziu jums.
Atsakyti
Mes ir nepriprasim, matau kad ji tik susitaikė su ta pagalvėle kaip neišvengiamybe. Kai pradeda verkti dėl bet kokių priežasčių(gali buti net ir alkana), nuimi pagalvėlę ir iškarto nurimsta, šypsosi, kalba ir vėl pradeda rėkti dedant pagalvėlę, paskui pavalgius nurimsta, bet tai ne pripratimas tai susitaikymas ...
Atsakyti
Atsargiai su tom Freiko pagalvėlėm - maniškei irgi gydytojai (ir poliklinikoj, ir Kauno ortopediniam) buvo liepę ją nešioti. šiek tiek nešiojo, bet pasikonsultavom su pažįstama kineziterapeute, dirbančia Kauno vaiko raidos klinikoj ir ji papasakojo, kad gali būti įvairių komplikacijų (pvz. stuburo iškrypimas) dėl tos pagalvėlės nešiojimo. Pas juos papuola tokie vaikučiai.
Ji patarė daryti masažus, mankšteles (parodė, kokias smile.gif ), lankyti spec.mankštą baseine (toj klinikoj yra). Mažosios klubai susitvarkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2004 08 05, 22:27)
Sveikos mamashos!
Gal galite pasidalinti patirtim, kas nesiojot Freiko pagalvele tarp kojyciu del klubu sanariu - kiek laiko, ar padejo?????

mes nesiojom menesi, mums padejo:)
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 05 14, 12:12)
Atsargiai su tom Freiko pagalvėlėm - maniškei irgi gydytojai (ir poliklinikoj, ir Kauno ortopediniam) buvo liepę ją nešioti. šiek tiek nešiojo, bet pasikonsultavom su pažįstama kineziterapeute, dirbančia Kauno vaiko raidos klinikoj ir ji papasakojo, kad gali būti įvairių komplikacijų (pvz. stuburo iškrypimas) dėl tos pagalvėlės nešiojimo. Pas juos papuola tokie vaikučiai.
Ji patarė daryti masažus, mankšteles (parodė, kokias smile.gif ), lankyti spec.mankštą baseine (toj klinikoj yra). Mažosios klubai susitvarkė smile.gif

Mes sėdim Freike su m.d. Galvydienės palaiminimu, kontolė po mėnesio ( o Kaune girdėjau hiperdiagnostika yra) ir kasdien darom mankštą su masažu (p-koje vyko mamų apmokymas) 4u.gif
Atsakyti
Pritariu lorikui, atsargei mamytės su tom pagalvėlėm.Mes taip pat nešiojom apie 4 mėn. Buvo nežymiai klubo kauliukai išlinkę [ jie turėtų būti tiesūs] bet po to darėm ultra garsą pas kita gydytoja, patarė daryti masažus ir dėti didesnius pampersus.Sulakus 6 mėn mano sūnus nešliaužė, nebandė keltis vienu žodžiu gulėjo kaip ,, malka ,,Buvom pas chirurgus, neorologus sakė tai freiko pagalvėlės pasekmės.Įprato gulėti ir nebando keltis.Tai reikėjo ašarėlių pralieti kol išjudinom. Vaikščioti taip pat pradėjo virš metų ir dabar dar greit virsta.
Atsakyti
Sveikos mamytės . 4u.gif Mes irgi nešiojome freiko pagalvelė. Kai nuejome profilaktiškai pas ortopedą menėsio, tai iškarto skyrė tą pagalvę nešiojome ketrius menėsius .Mums dviejų menesių padarė ekoskopija klubų ,bet jokiu patalogijų nemate sake viskas gerai,na bet ortopedas dar liepė vistiek nešioti, sako kai bus trys menėsiai tai padrysime rengeno nuotrauką nes tipo geriau parodo 90proncentu ,o ekoskopu tik 70pron, Praėjo tas menuo nuėjom padarem nuotrauka ir ką truputi buvo sanariukas nevietoje,sako dar nešiokite tai kankinomes iki penkiu mėnesiu ,pagaliau nuimė ir liepe ateiti ,kai pradės pati vaikščioti. Gyditojas dar nuramino kad gali veliau pradeti vaikščioti sedėti .NA ir ką jūs galvojat jau po menesio 6 mėn pati atsisedo 7 mėn pati atsistojo o ir vaikščioti pirmuosius žingsnius žengia 9 mėn o tvirtai vaikščioti pradėjo 10 mėn .Kai nuėjome pas gyditoja tai labai nustebė buvo kad taip anksti atsistojo ir vaikščioti pradėjo .MAMYTĖS NEPERGYVENKITE VISKAS BUS GERAI ,NEPANIKUOKITE ,SVARBIAUSE LAIKU ŠIA PROBLEMELĖ PASTEBĖTI ,SEKMĖS JUMS,,,
Atsakyti
QUOTE(čik-čirik @ 2006 05 15, 16:39)
Pritariu lorikui, atsargei mamytės su tom pagalvėlėm.Mes taip pat nešiojom apie 4 mėn. Buvo nežymiai klubo kauliukai išlinkę [ jie turėtų būti tiesūs] bet po to darėm ultra garsą pas kita gydytoja, patarė daryti masažus ir dėti didesnius pampersus.Sulakus 6 mėn mano sūnus nešliaužė, nebandė keltis vienu žodžiu gulėjo kaip ,, malka ,,Buvom pas chirurgus, neorologus sakė tai freiko pagalvėlės pasekmės.Įprato gulėti ir nebando keltis.Tai reikėjo ašarėlių pralieti kol išjudinom. Vaikščioti taip pat pradėjo virš metų ir dabar dar greit virsta.

Mamytės, norėjau jūsų visų paklausti,

mano sūneliui dabar 5 mėnesiai, nustatė klubuko displaziją, bet freiko pagalvėlė neskyrė, nes jis ir taip laiko ištisai kojytes labai išžergtas.
Bet mano mažiukas nesiremia visiškai kojytėmis.

Tai mano klausimas būtų toks:
Ar jūsų stebukliukai remiasi kojyėmis į pagrindą kai statote? g.gif

Nes aš galvoju, ar čia dėl tų klubukų, ar kažkokios kitos priežastys galėtų būti g.gif

Stiprybės ir kantrybės visiems pagalvėles nešiojantiems 4u.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau pasirodyti vaikų chirurgui ir neorologui.Jei jie sakys,kad pagalvėlės nešioti nereikia vadinasi taip ir yra.O dėl kojyčių taip pat jie viska pasakys.Nepergyvenk mano draugės mergaitė ilgai nerėmė kojytėm, gydytoja neleido statyti į vaikštyne.Ir ką manai viskas susitvarkė tiesiog viena diena viskas apsivertė aukštyn kojom.Ir vaikščioti pradėjo 10 mėn,
Atsakyti