Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(čik-čirik @ 2006 06 07, 16:53)
Aš siūlyčiau pasirodyti vaikų chirurgui ir neorologui.Jei jie sakys,kad pagalvėlės nešioti nereikia vadinasi taip ir yra.O dėl kojyčių taip pat jie viska pasakys.Nepergyvenk mano draugės mergaitė ilgai nerėmė kojytėm, gydytoja neleido statyti į vaikštyne.Ir ką manai viskas susitvarkė tiesiog viena diena viskas apsivertė aukštyn kojom.Ir vaikščioti pradėjo 10 mėn,

Ačiū labai už atsakymą, nuraminai kažkiek, šiaip pas neorogą mes vaikštom nuo gimimo kas mėnesį, ir per ortopedą jau buvom kelis kartus, tai sakė, kad nereikia tos pagalvėlės.
O neorologė mums gal nelabai kompetetinga papuolė, net nežiūrėji ji ar remiamės kojytėm, o dabar eisim tik liepos gale, tai va ir nervinuosi labai verysad.gif
Atsakyti
Na ką gi, ir mes jungiamės su savo freiko pagalvėle - mums dar tik 1 mėn. sakė reiks nešioti 1 mėn. ir dar echoskopija darys. Mažulė tai lyg ir nieko, bet sudėtinga valgyt, nes buvom pripratusios ant šoniuko , o dabar nežinau kaip bus. Sėkmės visoms ir kantrybės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums 2 mėn, nesenai pradėjom nešiot freiko pagalvėlę, o prieš tai mėnesį plačiai vystėm. Šiaip mažiukė nelabai reaguoja, bet man gaila, kad per tokius karščius dar tą pagalvėlė ant šikniuko, o jos odelė ir taip į šutimą linkusi verysad.gif .
Bet kai aš čia paskaičiau apie tai, kad kartais be reikalo skiria, tai būtinei važiuosim kitur pasitikrint. O norint ortopediniam (kaip suprantu čia Savanorių pr.?) pasitikrint, tai reikia iš anksto užsirašyt? Gal kas žinot kontaktinį telefoną? Ar ten dar ir siuntimo reikia?
Atsakyti
Mes vakar buvom pas šeimos gydytoją doctor.gif . Ir aš pasiteiravau, kad gal verta kažkur kitus pasitikrint, nes neva, ne visada reikia tos freiko pagalvėlės. Tai mūsų gydytoja pasakė tokį sakinį: geriau panešiot, kai nelabai reikia, nei nenešiot, kai reikia iš tikro. Ir žinot, aš pritariu tai jos minčiai drinks_cheers.gif . be to, ji sakė, kad berods Japonijoj, netgi nėra jokių klubo sąnario tyrimų, jie visiems vaikams provilaktiškai liepia nešiot tokius įtvarus. Nes mažam žmogučiui tai yra idealiausia kojų padėtis, kad taisyklingai susiformuotų sąnariukai.
taigi, kankinsimės mes su ta pagalvėle, kol ta priekabioji gydytoja palaimins jos nuėmimą.
Atsakyti
taip nenorėjau jungtis prie jūsų schmoll.gif , bet šiandien daktarai (net pas du buvom) paskelbė nuosprendį, kad su ta freiko pagalvėle reikės draugauti nemažiau 2 mėn. unsure.gif kaip uždėjo ortopediniam tai mano dukrytė labai vyriškai suregavo smile.gif , tik kad mama vos neapsibliovė blush2.gif . tikiuosi ,kad ji ir toliau su tuo balneliu sutars neblogai g.gif sėkmės pagalvėlių nešiotojams ir jų teveliams verysad.gif
Atsakyti
sveiki, mes ta pagalvele nesiojam jau beveik 4 menesius. rytoj einam pas ortopeda, darysimes echo. oi, kaip noreciau kad daugiau jos nebereiktu doh.gif
arba kad tik nakciai reiktu uzdet, nes juk vasara, karsta. odar be to musu raumenu tonusas zemas, tai vis daugiau savo neimuti pamankstinciau......
Atsakyti
idomu butu suzinoti,kaip jusu maziukams buvo atliktas tyrimas:echoskopu ar rentegenu?ar gerai nustate?ar gerai baigesi?iki kada tas sanarys turi isistatyt?mane KMUK subalamutino,kad echoskopo patikimumas 60 proc.,o rentgeno 100 proc. ir dare rentgena.rentgeno atsakymas tik antradieni.padarem tycia echoskopa ortopeninej ligoninej,tai echoskopu rode,kad viskas ok.tai dabar emiau abejoti rentgeno butinumu. g.gif gal todel ta rentgena dare,kad patys echoskopo neturi?...nervas ima,kad be reikalo i KMUK variau ir vaikui rentegena padare... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel*: 12 liepos 2006 - 09:31
toks jausmas,kad mes cia vieni toki tyrima darem?... g.gif
Atsakyti
tikrai echoskopo tyrimas parodo 60 proc., mum taip sakė kitoj gydymo įstaigoj. Šiuo atveju rentgenas yra labiau patikimas. Darėm ir mes rentgeną, gavom atsakymą, tiesa tą pačią dieną, bet žmonių nebuvo ir teko palaukt apie valandikę. Plius su mažu lialium, norėjom dar spėt pas ortopedą su ta išvada.
Atsakyti
Mes irgi daremes rengena. Nes juk geriau ir matosi visa kaulu struktura. Ir man gyd. isaiskino, kaip ir kas ten negerai.
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukas @ 2006 06 07, 14:52)
Mamytės, norėjau jūsų visų paklausti,

mano sūneliui dabar 5 mėnesiai, nustatė klubuko displaziją, bet freiko pagalvėlė neskyrė, nes jis ir taip laiko ištisai kojytes labai išžergtas.
Bet mano mažiukas nesiremia visiškai kojytėmis.

Tai mano klausimas būtų toks:
Ar jūsų stebukliukai remiasi kojyėmis į pagrindą kai statote? g.gif

Mums užteko nešiot 1 mėn ir viskas susitvarkė clap.gif . O dėl to rėmimo, tai gydytoja kaip tik sakė dar kurį laiką neremt kojyčių. Taip kad Inguliuk, nežinau, kodėl jums neskyrė freiko, bet tu gal pasikalusk pas gydytoją, kaip su tuo rėmimu, kad nepasidaryt blogiau.
Atsakyti
aisku.dekui uz atsakymus 4u.gif ramiau biskutuka.smile.gif o ryt bus aisku,ar visai ramu.
Atsakyti