QUOTE(SimoLuka @ 2014 09 17, 08:41)
O kada nors bus Klaipėdoje?
Kol kas tikrai neplanuojama. Juk norint daryti parodą reikia augintojų entuziastų, kurie paskolintų savo augalus parodai ar ją organizuotų. Kiek iš jūsų dalyvaus šių metų parodoje? Rima tik

Tai kaip manote ją galima organizuoti, kai nėra norinčių su savo augalais dalyvauti???
Juk tik nuo mūsų kiekvieno ir priklauso, kad ta paroda būtų

Dėl to ir paršau jūsų visų prisidėti prie parodos kad ir su vienu vieninteliu augalu. Vienas atneš du, kitas gal tik vieną, bet jau bus trys augalai. Ir su 10- 15 dalyvių galima sukurti visą gesnerejinių stendą.
Taip, kad merginos daugiau aktyvumo ir nesedėkite tarp kelturių sienų
Aš vieną kart pabuvusi parodoje (beje su sanpaulijomis) apsirgau šia augalų liga. Žinoma praėjo, jau keliolika metų ir gesnerejinius augalus (dėl mano dažnų kelionių) pakeitė orchidėjos ir kaktusai. Jiems juk reikia mažiau priežiūros. Bet vis tiek labai myliu visus gesnerejinius augalus, tikriausiai išlikusi nostalgija jiems. Ir čia tik mano iniciatyva, kad parodoje būtų strepsiai, sanpaulijos, ritleniai... Todėl ir kalbinu jus visas dėl parodos. Nepabuvus parodoje jūs nė neįsivaizduojate, kaip lakytojams įdomu tie jūsų augalai. Žmonės stovinuoja, klausinėja, grožisi ir stebisi tuo ką jūs išauginote. Atsiranda ir tokių kurie patys kažką augina ir išsikalbėjus paaiškėja kad ir jie turi nemažą kolekciją, tik kažkodėl nesinaudoja internetu. O čia parodoje imi ir susipažysti

Ar sutinkti tą su kuriuo bendravai tik virtualiai.
Tad, labai prašau neužsisklęskite savo namuose, nesigrožėkite vienos savo gražiaisiais lobias. Nė viena, kad ir kokybiškiausia nuotrauka neatsleis gyvo žiedo grožio. Nė vienas žodis raštu, nesušildys jūsų širdies, kaip gyva šypsena, tokio pat gėlių augintojo, tokio pat "pamišėlio" kaip ir jūs
Tad, dar kartą kreipiuosi ir prašau: sukurkime tą grožį kartu