Noriu paklausti, ar šiemet parodoje veiks augalų paštas? Noriu labai paprašyti, gal kas iš vilniečių galėtų man pagelbėti ir parvežti nedidelį siuntinuką
Skolinga neliksiu
QUOTE(Ausma @ 2014 09 25, 09:25)
Noriu paklausti, ar šiemet parodoje veiks augalų paštas? Noriu labai paprašyti, gal kas iš vilniečių galėtų man pagelbėti ir parvežti nedidelį siuntinuką
Skolinga neliksiu 
Tik dabar prisėdau prie kompiuterio (parodos metu net neturėjau kada prie jo prisėsti) ir pamačiau tavo Ausma klausimą
Papildyta:
Labas rytas visoms
Ačiū visiems kas nepatingėjote ir atvežėte savo augalus, ačiū visiems kas buvote visas tas dienas parodoje ir bendravote su lankytojais, ačiū jums už šypsenas, ačiū už dovanas. Ačiū ir tiems kurie atėjote į padodą tik pasižvalgyti
Deje, gesnerejinių ekspozicija augalų gausa šiemet pasigirti negalėjo. Sanpaulijų, kaip ir visuomet buvo daugiausia, bet streptokarpai buvo tik keturi, o susidomėjusių jais žmonių buvo begalė. Gaila, kad nebuvo ir jų nusipirkti. Tad, kai kas iš parodos išėjo sutaupęs, bet nelabai laimingas
Sukeliu kelias nuorodas į parodos foto albumus. Gal kam bus įdomu pažiūrėti
Gesnerejinių ekspozicija nuo 57 nuotraukos:
My Webpage
Orchidėjos:
My Webpage
Kaktusai ir sukulentai:
My Webpage
"Kauno diena" rašė:
My Webpage
Apie parodą taip pat rodė TV. Labo ryto laidoje kalbėjo orchidėjininkai, o per "Panoramą" buvo parodytas nemažas reportažas.
Manau nuotraukų bus ir daugiau, tik dar ne visi spėjo jas susikelti į savo albumus ir paviešinti.
gal parasys parodos dalyves kaip praejo paroda,ar gavote prizu,rimmuse ir evora?
Sveikutės, viskas sekėsi parodoje puikiai. Žmonės-dalyviai nerealūs, atmosfera energetiškai pakraunanti visiems metams. Taip, kad dopingo gavau nemažą dozę. Laimėti nieko nelaimėjau, bet, kad parodoje buvome ir tai jau laimėjimas. Turiu daug nuotraukų apie sanpaulijas, tik niekaip nepavyksta į Fotki.com įkelti. Kraunasi, kraunasi ir niekaip tas procesas nesibaigia.
Na bandysiu dar vakare, gal pavyks.
Na bandysiu dar vakare, gal pavyks.
tai butinai ikelk,rimmuse vel dingusi,be zado matyt po parodos
Labukas
Labai faina paroda buvo. Ir Gensejiniu stendas buvo, na ne pats didžiausias bet esant tokiam Mūsų aktyvumui , tai visai padorus.
Labai fainų žmogučių sutikau , apturėjau superini laiką. Oi,dar krūva gėliukų parsivežiau.( šito gal ir nereikėjo
) Dabar su naujom jėgom kibsim i kazdienius darbus.
evora
fotki geriausia kraunanuo 00 val. na kai visi padorūs vartotojai miegot varo.. arba anksti ryte, kol jie dar miega.
evora
Atsibudo Fotki.com
Rezultatas-parodos gesnerijinių apžvalga. GRAŽIAUSIA IR APDOVANOTA.

Mano mamos kompozicija ,,Į naujus namus''

Bendras vaizdas.

Iš arčiau:

Rezultatas-parodos gesnerijinių apžvalga. GRAŽIAUSIA IR APDOVANOTA.

Mano mamos kompozicija ,,Į naujus namus''

Bendras vaizdas.

Iš arčiau:

Ačiū Evora už nuotraukas
Ir dar detaliau:

O dabar galite jaustis lyg jau buvote parodoje.
Papildyta:
Parvežiau iš parodos mamai dar tris sanpaulijas:2 pirkau, vieną nuostabus žmogutis padovanojo. Šiandien nunešiau, tai sėdėjo jas apsikabinus lyg turčius auksą.
Kiek laimės buvo. O dar popieriuką gavo, kad dalyvavo, trąšų . Pamiršo, kad bambėjo, jog nereik čia jokių parodų. Dabar dėkavoja, kad nuvežiau.
Tad kitais metais ir kitos sanpaulijų mylėtojos prisijunkite-tikrai nepasigailėsite.
O prisiminti bus ką visą likusį gyvenimą.
Reikia kartais ir savo malonumais pasirūpinti.

O dabar galite jaustis lyg jau buvote parodoje.
Papildyta:
Parvežiau iš parodos mamai dar tris sanpaulijas:2 pirkau, vieną nuostabus žmogutis padovanojo. Šiandien nunešiau, tai sėdėjo jas apsikabinus lyg turčius auksą.
Tad kitais metais ir kitos sanpaulijų mylėtojos prisijunkite-tikrai nepasigailėsite.
labai grazios nuotraukos evora,o tavo mama tikrai sauni augintoja,grazu labai
QUOTE(evora @ 2014 09 29, 19:13)
labai teisingi žodžiai. Lankiausi parodoje ir su tokiu geru pavydu žvelgiau į dalyvius
aš beje iš parodos su 5 naujom sanpaulijom išėjau
Malonu skaityti, kad yra noras dalyvauti parodoje
Tikrai, parodos labai pakrauna tiek dvasiškai, tiek energetiškai. Esi kažkaip pakylėtas. Sutinkti tiek daug geranoriškų žmonių, kad net keista. Aš šiandiena ryte vienoje achimenėje radau vienos moters raštelį, su prašymu paskambinti dėl šios gėlės. Ir net keista, kokį įdomų žmogų radau. Moteris, buvusi agronomė, jau pensijoje, augina orchidėjas, retus ir nepaprasto skonio moliūgus, bei baltus pomidorus
. Taip pat verda ir konservuoja visokius skanumynus žiemai. Na, prašnekėjome telefonu apie gerą pusvalandį
Sakėme ne tik achimenių rizomas į moliūgų sėklas keisime, bet ir receptais pasidalinsime.