Per parodą visiems garsiai pareiškiau, kad daugiau gesnerejinių ekspozicijos aš neorganizuosiu. Kalbini, kalbini visas, o visos- oi, ne
Ne jau aš būsiu prisikarksėjusi
Per parodą visiems garsiai pareiškiau, kad daugiau gesnerejinių ekspozicijos aš neorganizuosiu. Kalbini, kalbini visas, o visos- oi, ne
. Laimei kelios manęs pagailėjo ir sudalyvavo su savo augalais
O dage63 aplamai mane išgelbėjo
. Ji augina begalę sanpaulijų, užkrėtinėja šia liga kitas, skaito šį forumą, tik kažkodėl čia nerašo
Na, bet jei jūs žadate būti aktyvesnės ir dabar pačios pamatėte, kad parodose nėra baisu, tai gal dar kartą bandysiu į tą gesnerejinių balą lipti
dage63
Va, kiek iš pogrindžio lenda gesnerijinių mylėtojų, augintojų
Dalelė darbas ne veltui
Tikrai labai graži
QUOTE(karambole @ 2014 10 03, 15:32)
Tikrai labai graži
QUOTE(dzūkė @ 2014 10 03, 17:03)
Vat, tas man energijos ir suteikia
Dar dvi naujokėlės: pirma iš MAX-os, antra iš privataus gėlių kioskelio.

Ne, negaliu sau leisti susirgti sanpaulige-visi namai pilni kaktusų, akvariumo ir 2 kačių. Gana, kad orchidėjas išdalinau, savo kaktusėlių neišduosiu niekada.
Pirkau kaip visada mamai, dar lėkštučių pripirkau, nes baigia visas valgomas lėkštes po sanpaulijom sustatyti-greit valgyt neturės iš ko.
Bet patinka man šios gėlytės
Gaila, kad neturiu joms vietos.
Pirkau kaip visada mamai, dar lėkštučių pripirkau, nes baigia visas valgomas lėkštes po sanpaulijom sustatyti-greit valgyt neturės iš ko.
Bet patinka man šios gėlytės
na bt pasidžiaugt jomis pas mamą irgi išeitis...
Nu bet parodos metu pas mane nelabai kas žydėjo. O dabar kad sužydo....... beprotiškai sužydėjo gražiai vanilla trail, blue dragon ir net miniukas robs cotton ball.
Kad paroda vyko porą savaičių per anksti ir aš sutinku

Na joooooo išeina tokie grožiai spcialiai nuo svetimų akių slėpsi.
Pas mane taip pat zydejimas prasidejo
velai siemet,nes visada "sanpauliju diena" 2/3 kolekcijos zydi,o siemet beveik geliu nebuvo,tik dabar pradeda