Rimmuse kokiu grozybiu pridejus, tiesiog akys atsidziaugt negali. Pas mane irgi zydi keletas, bet nuotraukeliu neturiu, O viena irgi senai laukta prazydo Irich cream, galvojau kad grazius lapus ir augins, nes jos mama taip dare kol visiskai nuseno, bet as vistiek lapeli pasodinau ir viena vaikeli 'pagimde'o jis beveik po 2 metu prazydo ir atrodo teisingai, ji man labai patinka .
Ačiū visoms
Smagu kad sanpaulininkės vėl iš visų pakampių lenda
Nereikės pačiai su savimi bendrauti

QUOTE(Rimmuse @ 2014 10 13, 23:26)
Ačiū visoms
Smagu kad sanpaulininkės vėl iš visų pakampių lenda
Nereikės pačiai su savimi bendrauti 

Rimmuse, kokia gausa žiedų
negaliu atsigrožėti

QUOTE(Rimmuse @ 2014 10 10, 13:45)
Ar kas užsisakinėjo iš šito tinklapio Baikalo? Mane labai sudomino šis čiūdas

Ir kaip jį sanpaulijom naudoti gal kas papasakotų plačiau?

QUOTE(angeliux1 @ 2014 10 15, 10:00)
Ar kas užsisakinėjo iš šito tinklapio Baikalo? Mane labai sudomino šis čiūdas

Neužsakinėjau, nes parodoje gavau dovanų

Rezultatais labai patenkinta, bet kadangi prasideda tamsusis periodas, tai manau iki sausio vidurio šito džiaugsmo jos nebegaus

Ar kartais ne per daug to Baikalo
? Ten tokia norma nurodyta butent kambariniams augalams? Paskaitinesiu dar ir pati....
Radau stai ka, cituoju:
*Jeigu jūs neturite daržo, o tik kambarinius augalus, laistykite juos 0,05% EM preparato tirpalu kartą per dvi savaites ir būsite nustebinti tais pokyčiais, kurie su jais įvyks. Spalvos taps sodresnės, lapai didesni, o atsparumas ligoms aukštesnis.
O kitam straipsnyje radau taip:
*Laistomi ir apipurškiami konteineriuose augantys dekoratyviniai augalai, gėlės (1 arbatinis šaukštelis EM preparato ir 1 arbatinis šaukštelis saldžios melasos arba cukraus į 10 l vandens).
Man tai su matematika ne kazkas, kaip cia su ta koncentracija tirpalo gaunasi - gal 5ml ant 10 l vandens
Pavasariop, manau, ir as jo pirksiu, neglogas dalykas ir taupiai naudosis
. Manau, reikia uztaikyt, kai Ermitaze buna 25% nuolaidos, vis pigiau

*Jeigu jūs neturite daržo, o tik kambarinius augalus, laistykite juos 0,05% EM preparato tirpalu kartą per dvi savaites ir būsite nustebinti tais pokyčiais, kurie su jais įvyks. Spalvos taps sodresnės, lapai didesni, o atsparumas ligoms aukštesnis.
O kitam straipsnyje radau taip:
*Laistomi ir apipurškiami konteineriuose augantys dekoratyviniai augalai, gėlės (1 arbatinis šaukštelis EM preparato ir 1 arbatinis šaukštelis saldžios melasos arba cukraus į 10 l vandens).
Man tai su matematika ne kazkas, kaip cia su ta koncentracija tirpalo gaunasi - gal 5ml ant 10 l vandens

Pavasariop, manau, ir as jo pirksiu, neglogas dalykas ir taupiai naudosis

Ajai, kur as ji nukisau, juk buvau pavasari nusipirkus ir nepanaudojau, atseit labai ten teghnologija sudetinga, vajetau reiks ieskot visus namus verst ir as palieciau gelikes savo dar, tegu lepinasi, nors kai prisimenu palaistau joms skirtom trasom.
QUOTE(silvija72 @ 2014 10 18, 18:26)
Ir kas čia per gražuolė