QUOTE(evora @ 2014 10 11, 09:36)
Tikrai, kad pas Rimą antra vasara

Man gražiausia ,,Žar ptica", nors šiaip visos nuostabios.
Mano namuose viena sanpaulija ant stalo gražiai žydėjo...kol sugalvojo katė, kad vitaminų jai trūksta. Parėjusi radau apskabytą. Gal daugiau negrauš, nes jos pilvukui tokia vegetariška užkanda nepatiko.
O mama susitempė savo numylėtines į kambarį. Pilna palangė ir dar rašomasis stalas prie jos-38 vnt. Manyčiau visai solidi plantacija.
O kiek pas didžiąsias kolekcionieres? Gal jau kas ir 100 turi ar daugiau? Rima manau turtingiausia.
Gal greičiau ne vasara, o antras pavasaris. Tik žiedų šiek tiek kukliau. Vasarą mano namuose sanpaulijom dažniausiai per karšta. O dabar net naujokės bando žiedus parodyti. Ir viena užsispyrėlė pagaliau žiedus skleidžia

(žiedų laukiau 1,5 metų)
Taip, mano kolekcija jau perkopė 100 veislių... Ar didžiausia? Nebūčiau įsitikinusi

Tiesiog man patinka gėles fotografuoti, todėl dažnai ir rodausi. Manau nemažą kolekciją turi
Alio-nka,
Austele,
Irina, jau nekalbant apie
Jeleną. Ir tai tik tai, ką aš žinau...
Laimei, mano katinas randa labiau jam patinkančių gėlių negu sanpaulijos

Balkone lovelyje tuoj nieko nebeliks

Tiesa, streptokarpo lapus kažkada "patrumpino", kai buvau per žemai padėjusi. Mačiau ir gloksinijos lapą bandė

Šiaip žoles jie pirmiausia ėda ne dėl vitaminų trūkumo, o būtent tam, kad išvalyti skrandį nuo plaukų...