Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(silvija72 @ 2014 10 18, 18:26)

Silvija,koks grozis... wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai man ji patiko wub.gif Zadi dauginti?As labai noreciau jos vaikiuko... :superIs anksto uzsisakau drinks_cheers.gif
Atsakyti
aisku padauginsim 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tokią saulėtą dieną nesusilaikiau nepaėmusi fotoaparato į rankas ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

O šitų žiedų laukiau 1,5 metų doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 18 spalio 2014 - 20:29
silvija72[B] graži gėlytė, kad ir be vardo. 4u.gif O jūs kokių užrašų nturit, kad atkast pavadinima...

Rimmuse pasaka, o ne žiedukai. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif dar kelios mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 18 spalio 2014 - 23:43
man rubinovaja svadba l grazi wub.gif
Atsakyti
Man irgi patinka wub.gif Realiai spalva šiek tiek tamsesnė. Tiesa, žiedų teko laukti beveik 2 metus doh.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif Gražaus savaitgalio visoms 4u.gif
Aš irgi džiaugiuos paskutiniais žiedais, pavasaris nors ant palangės. lotuliukas.gif
Noriu pasidžiaugt pirmais žiedukais, Žydi mano išsvajota Robs Sansparilla. Kažkada aš ją auginau, labai patiko...ačiū Rimmusei , kad ją vis dar augina.
user posted image

Ir noriu parodyt parodos dalyve..nukvako ji visai pas mane..žydi baisiai, o nuo kada nepasakysiu, bet nuo pavasario ir sustojus nebuvo. ax.gif doh.gif Ir dar pažiūrėkit ant žiedkočiu matosi kad baikalo gavo..kartelį.Šeip jeitaip sanpaulijas veikia, tai įtariu reik koncentracija mažint liejant.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 10 19, 10:33)
Labutis merginos  4u.gif Gražaus savaitgalio visoms  4u.gif
Aš irgi džiaugiuos paskutiniais žiedais, pavasaris nors ant palangės. lotuliukas.gif
Noriu pasidžiaugt pirmais žiedukais, Žydi mano išsvajota Robs Sansparilla. Kažkada aš ją auginau, labai patiko...ačiū Rimmusei , kad ją vis dar augina.

Ir noriu parodyt parodos dalyve..nukvako ji visai pas mane..žydi baisiai, o nuo kada nepasakysiu,  bet nuo pavasario ir sustojus nebuvo. ax.gif  doh.gif Ir dar pažiūrėkit ant žiedkočiu matosi kad baikalo gavo..kartelį.Šeip jeitaip sanpaulijas veikia, tai įtariu reik  koncentracija mažint  liejant.

Kodėl paskutiniais? g.gif Sanpaulijos gali žydėti ir visą žiemą ... O Rob's Sansparilla yra dar viena iš nuolat žydinčių wub.gif
Būtent ir aš akivaizdžiai pamačiau Baikalo poveikį savo gėlėms... Ar tai tikrai taip blogai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 19 spalio 2014 - 10:52
QUOTE(Rimmuse @ 2014 10 19, 12:51)
*Kodėl paskutiniais?  g.gif  Sanpaulijos gali žydėti ir visą žiemą ... **O Rob's Sansparilla yra dar viena iš nuolat žydinčių  wub.gif
***Būtent ir aš akivaizdžiai pamačiau Baikalo poveikį savo gėlėms... Ar tai tikrai taip blogai?  g.gif

* lotuliukas.gif nu netikiu ,kad per žiemą žydės... žiūrėsim iki kiek užteks žiedų. ax.gif
** O Rob's Sansparilla , jo pamnu,kaip žydėdavo ištisai, užtat ir norėjau jos, norsneryški, bet žieų kepurė atpirks viską..laukiu nesulaukiu.
***Nu nelabai blogai, bet po paliejimo žiedkočiai pasidarė ryškiai per ilgi tokiam augaliukui. kažkaip iš kart nepastebėjau, bet dabar tai matosi. ir šeip įdomu, jei taip veikai augalusar jie dirbtinai neišsipųūs.... nu kaip buna su pirktiniaiskvietkais, prifarširuotais chemikalų,kad tik žydėtų ir greičiau parsiduotų, o namų salygom, negauna trašų ir neišmaitina tokio kiekio žiedų ir žūsta.

ax.gif Ai o tas Lunar lile White lapelių užsilenkimas negi nuo per didelio šviesos kiekio... Dabar tikrai dienos trumpos....Ai aš ją po parodos persodinuasu visais žiedais įdidesni vazoną.. o ji vistiek žydi ..mislijau kad nustos, nabet gal šaknų ir nesujudinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 19 spalio 2014 - 11:17
greit ir tema uzdaryta bus,kas sukurs naujus namus?rimmuse? g.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek spalvų mirksiukas.gif
user posted image

Lietuvaitė wub.gif
user posted image

Nuo balandžio pradžios pertraukos nepadarė ax.gif
user posted image
Atsakyti