Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Palangė darbe wub.gif
user posted image

Ir kai kurios iš arčiau mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Fantastiška palangė, negaliu atsižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
nereali palange,kokios nuostabios sanpaulijos pas Rima wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 01 27, 18:22)
Palangė darbe  wub.gif

tikras gražuolių paradas thumbup.gif viena už kitą gražesnės wub.gif
Atsakyti
Rima, grozis nepaprastas 4u.gif
O mano nei viena net nebando krauti ziedeliu, stovi ant palangiu (kol nera darzoviu daigu) o ten salta 10-12 laipsniu , tai ko noret kad zydetu, nors ir saulyte jau kazkiek pasviecia.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
nesuprantu kokia ta foto didziule padare man blink.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 01 29, 19:55)
nesuprantu kokia ta foto didziule padare man blink.gif

Bet užtai žiedas koks įspūdingas atrodo thumbup.gif

Ačiū visoms už gražius žodžius mano gėlynui 4u.gif
Atsakyti
prasau kuo skubiausios pagalbos sanpauliju augintoju,nezinau kas nutiko mano dviem san
paulijom,kas tai yra,neturiu supratimuser posted image,ikeliu foto,prasau atsiliepkite cray.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 02 01, 13:42)
prasau kuo  skubiausios pagalbos sanpauliju augintoju,nezinau kas nutiko mano dviem sanpaulijom,kas tai yra,neturiu supratimo

O tos vietos sausos ar drėgnos? Iš pirmo žvilgsnio primena nudegimus nuo saulės g.gif
Gal ant lapų pateko vandens ir po to pašvietė saulutė? Dar galėčiau spėti nušalimus (bet čia patirties neturiu, man taip nebuvo nutikę).
Atsakyti
nezinau,palange ir slapia,ir salta,sanpauliju daug sudeta,bet nutiko taip tik dviem,ir staiga,o apatinej lapo pusej nieko nera,ir jokiu vabaliuku nematau,nezinau net ka daryt,kas tai gali but? atskyriau dabar tas dvi blink.gif
Atsakyti
kodel cia taip tylu? unsure.gif pirmas ziedelis zima ulibaetsauser posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 01 27, 18:22)
Palangė darbe  wub.gif

Tai bent palangė thumbup.gif aš šiemet keisiuos langus, tai kaip būtų gerai kad eitų tokio pločio palangę įsidėti, bet kažin ar bute galės pritvirtinti g.gif
Ir sanpaulijos labai gražios wub.gif pagal mano skonį tvarkinga žydinti palangė thumbup.gif
O sanpaulijos ir žiemą žydi? Jau man kirba mintis išdalinti kaktusus ir tą palangę užleisti sanpaulijoms ir strepsams. Nes tikrai kokių gražių sanpaulijų yra wub.gif reiktų pabandyt auginti...

Atsakyti