QUOTE(georgiana @ 2014 01 09, 01:37)
na paskaiciau ir turiu isiterpti, nezinau kiek padesiu, as lankau tokius kursus kur psichologe ateina cia susije su nedarbu musu provincijoj, tarkim man kvepavimo pratimai nepadejo turiu VG, jau kelinti metai; dar kas keista siule isivaizduoti uzsimerkus vaizdus, ir tuo blogus ka jauti blogio permesti i uznugary, taipogi ne man, kadangi esu realiste su trupuciu nukrypimu i mena, kazkodel nepajauciau, kad moku nusokti i sona
nepykit jei ne tiksliai ar ne aiskiai norejau kazka parasyti; bet is tiesu as irgi sutinku nemoku kvepuoti, nes kai bandau mokytis kvepupti greitai susijaudinu, is ko kyla nerimas, na nezinau, bent man jau; is tiesu irgi durname laike gyvenu, prakaituoju baisiai nors man tik 39-nyre, kartais miegu, kartais ne naktimis, o dar sunelis kuriam 4-veri; aplamai as dekoju kad cia SM jau ne vieneri metai yra tokia skiltis, aciu Lu kad stengiesi del musu, tiek kitos moteraites, ypac sena pazystma, ji rodos isijaucia i kiekvienos is musu situacija... ech matyt lietus veikia 

Sveika

Mes kazkaip blogai miegam jau 2 naktis.Ir as ,ir vaikas.Gal tikrai veikia saules blyksniai tie, tokius jautruolius kaip as

Zodziu,gyvenam,laikomes