Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(georgiana @ 2014 01 09, 01:37)
na paskaiciau ir turiu isiterpti, nezinau kiek padesiu, as lankau tokius kursus kur psichologe ateina cia susije su nedarbu musu provincijoj, tarkim man kvepavimo pratimai nepadejo turiu VG, jau kelinti metai; dar kas keista siule isivaizduoti uzsimerkus vaizdus, ir tuo blogus ka jauti blogio permesti i uznugary, taipogi ne man, kadangi esu realiste su trupuciu nukrypimu i mena, kazkodel nepajauciau, kad moku nusokti i sona verysad.gif nepykit jei ne tiksliai ar ne aiskiai norejau kazka parasyti; bet is tiesu as irgi sutinku nemoku kvepuoti, nes kai bandau mokytis kvepupti greitai susijaudinu, is ko kyla nerimas, na nezinau, bent man jau; is tiesu irgi durname laike gyvenu, prakaituoju baisiai nors man tik 39-nyre, kartais miegu, kartais ne naktimis, o dar sunelis kuriam 4-veri; aplamai as dekoju kad cia SM jau ne vieneri metai yra tokia skiltis, aciu Lu kad stengiesi del musu, tiek kitos moteraites, ypac sena pazystma, ji rodos isijaucia i kiekvienos is musu situacija... ech matyt lietus veikia verysad.gif

Sveika 4u.gif Tu kalbi kaip ir apie terapijas ,jo|?As buvau vienoje,bet pats gyd pamate,kad man nieko neiseis su jomis.Nemoku nei nukreipt minciu i sona,nei ten kazko isivaizduoti smile.gif Todel,visais susirgimo atvejais gydziausi AD.
Mes kazkaip blogai miegam jau 2 naktis.Ir as ,ir vaikas.Gal tikrai veikia saules blyksniai tie, tokius jautruolius kaip as g.gif
Zodziu,gyvenam,laikomes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 01 09, 11:35)
Sveika 4u.gif Tu kalbi kaip ir apie terapijas ,jo|?As buvau vienoje,bet pats gyd pamate,kad man nieko neiseis su jomis.Nemoku nei nukreipt minciu i sona,nei ten kazko isivaizduoti smile.gif Todel,visais susirgimo atvejais gydziausi AD.
Mes kazkaip blogai miegam jau 2 naktis.Ir as ,ir vaikas.Gal tikrai veikia saules blyksniai tie, tokius jautruolius kaip as g.gif
Zodziu,gyvenam,laikomes 4u.gif

taip apie terapijas, man irgi su jomis ne kas, beje tikrai kaip tik per zinias dabar paklausiau apie saules blyksnius,, o as galvoju kas man darosi dvi dienos istisai zliumbiu, kazkokia sudirgus, sapnuoju kosmarus, net ejau ziureti koks menulis, o apie tas uadras tik siandien suzinojau, nes nedraugauju su naujienu portalais, ir laikrasciais; tagi garantuotai bangos padare savo; laikykites mano mazasis antra diena spardosi, spjaudosi, musasi, kazkoks ne toks vaikiukas irgi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Vis neprisedu pasidalinti kaip man sekasi smile.gif o sekasi tai nlb gerai... buvau pas psichoterapiauta bet nieko gero man ten... jis pats pasake kad visos tos psichoterapijos seansai brangus ilgi ir t.t. na zodziu suprask jis pats i tai ziuri dviprasmiskai smile.gif paskyre raminamu bet ne AD. Mazomis dozemis vos po puse, veliau po trecdali tabletes... laikausi sveikos mitybos, relaxuoju ir t.t. na zodziu visaip kaip save maloninu. Bet atakos uzeina ne tokios kad pulsas po 120... bet vistiek kazkaip jauciu ta sirdele, buna silpna, truksta oro, gniutulas gerkleje.
Man kelia itarima vienas niuanselis kad lb lb negrazios liezuvio apansos pas mane buvo visa laika... bet kazkokiu skrandzio skausmu as neturejus... gal sakau kokios kepenys negaluoja ar dar kazkas... nes sitos dalys tai netirtos...
Atsakyti
Sveikos merginos. Visa sia savaite jauciu stiprius spazmus kune.tai skrandi skauda tai nugaros raumenis,tai zarnyna spazmuoja,tai po pazastim sona...bet ne siaip maudzia,o tikrai skauda.gal esat kas susidurusios su tokio tipo skausmais?kazkaip jau neramu daros..
Atsakyti
QUOTE(raa// @ 2014 01 11, 21:18)
Sveikos merginos. Visa sia savaite jauciu stiprius spazmus kune.tai skrandi skauda tai nugaros raumenis,tai zarnyna spazmuoja,tai po pazastim sona...bet ne siaip maudzia,o tikrai skauda.gal esat kas susidurusios su tokio tipo skausmais?kazkaip jau neramu daros..

Labas.Tai gali buti somatinio tipo skausmai...Bet as eiciau pas gyd.isitikinti,kad ar viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2014 01 09, 20:22)
taip apie terapijas, man irgi su jomis ne kas, beje tikrai kaip tik per zinias dabar paklausiau apie saules blyksnius,, o as galvoju kas man darosi dvi dienos istisai zliumbiu, kazkokia sudirgus, sapnuoju kosmarus, net ejau ziureti koks menulis, o apie tas uadras tik siandien suzinojau, nes nedraugauju su naujienu portalais, ir laikrasciais; tagi garantuotai bangos padare savo; laikykites mano mazasis antra diena spardosi, spjaudosi, musasi, kazkoks ne toks vaikiukas irgi 4u.gif

Kaip jautiesi siandien,ir kaip tavo museika mazas? biggrin.gif Nusiraminot?
QUOTE(Meskute_as @ 2014 01 11, 15:07)
Sveikos merginos,

Vis neprisedu pasidalinti kaip man sekasi  smile.gif  o sekasi tai nlb gerai... buvau pas psichoterapiauta bet nieko gero man ten... jis pats pasake kad visos tos psichoterapijos seansai brangus ilgi ir t.t. na zodziu suprask jis pats i tai ziuri dviprasmiskai  smile.gif  paskyre raminamu bet ne AD. Mazomis dozemis vos po puse, veliau po trecdali tabletes... laikausi sveikos mitybos, relaxuoju ir t.t. na zodziu visaip kaip save maloninu. Bet atakos uzeina ne tokios kad pulsas po 120... bet vistiek kazkaip jauciu ta sirdele, buna silpna, truksta oro, gniutulas gerkleje.
Man kelia itarima vienas niuanselis kad lb lb negrazios liezuvio apansos pas mane buvo visa laika... bet kazkokiu skrandzio skausmu as neturejus... gal sakau kokios kepenys negaluoja ar dar kazkas... nes sitos dalys tai netirtos...

O kokius raminancius skyre?
del liezuvio nezinau,netyrineju as jo biggrin.gif nes galiu prisigalvoti visko ka ne taip pamacius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima, gal kuri is jusu zino? jei pulsas yra normalus t. y. 60-65, ar tai reiskia, kad ir spaudimas yra normalus? ar buna taip kad pulsas geras, o spaudimas aukstas? internete nerandu informacijos apie tai, pulsa skaiciuoju pati, o stai kraujospudzio matuoklio neturiu, tai idomu ar is pulso galima mazdaug nustatyti ar kraujospudis normoje. Sekmes Jums smile.gif
Atsakyti
[quote=Lu,2014 01 11, 23:07]
Labas.Tai gali buti somatinio tipo skausmai...Bet as eiciau pas gyd.isitikinti,kad ar viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
Kaip jautiesi siandien,ir kaip tavo museika mazas? biggrin.gif Nusiraminot?

O kokius raminancius skyre?
del liezuvio nezinau,netyrineju as jo biggrin.gif nes galiu prisigalvoti visko ka ne taip pamacius biggrin.gif
[/quot

Mano virskinimo sistema niekada nebuvo lb puiki tai sakau gal ten kas.
Bromazepamas sake jis i lexitonili panasus kiek zinau. Bet kaip cia taip buvo nurime dabar turejau skrydi i Italija darbo reikalais ir vel uzejo gal isprovokavo? Vakar pulsas byvo 100 vel!!! Spuaudimas toks dar norma ne pasaulio pabaiga. Gyd sako pas endokrinologa buvai tik geguze 2013 gal vel nueik :h as vis dar galvoju kad man kokiq liga blush2.gif naktim girdziu savk sirdi plakant nu kaip man is to islyst nzn smile.gif uzsiminiau psichoterap. Bet jis nlb kazka pakomentavo isvis lb taip atmestinai viska....nors ir uz pinigus ...
Ech merginos kaip as pavargau nuo viso to...
Atsakyti
Meskute,as savo sirdies plakima irgi girdziu daznai atsigulus.man gyd sake,kad tai dazniausiai girdi jautrios nervu sistemos zmones.
Islysi kazkaip.Bet raminantys tik tam kartui nuima visus pojucius.Kada dabar eisi pas psicha?
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2014 01 11, 15:07)
Man kelia itarima vienas niuanselis kad lb lb negrazios liezuvio apansos pas mane buvo visa laika...

Liezuvis-virskinimo sistemos veidrodis. mirksiukas.gif Neveltui geri daktarai papraso parodyti gerkle.
Ieskokit virskinimo sistemos sutrikimu 4u.gif Gali buti kepenys, gali buti kasa, na jei butu tulzis-burnoj butu kartu, vadinasi, atkrenta. Reiktu atlikti kepenu ir kasos fermentu tyrima is kraujo, pasimatytu tikra padetis. 4u.gif

QUOTE(raa// @ 2014 01 11, 21:18)

Panasu i neuralginius skausmus(pasalta, nerviniu sakneliu uzdegimas, nevien radikulitas buna nuguros srityje, esu turejusi tarpsonkauliniu nerviniu sakneliu uzdegima, tai net kvepuoti negalejau normaliai, galvojau, kad infarktas doh.gif
QUOTE(Danone @ 2014 01 11, 22:22)
Sveikos, turiu klausima, gal kuri is jusu zino? jei pulsas yra normalus t. y. 60-65, ar tai reiskia, kad ir spaudimas yra normalus?

QUOTE(Meskute_as @ 2014 01 12, 07:59)
Vakar pulsas byvo 100 vel!!! Spuaudimas toks dar norma ne pasaulio pabaiga.

Klausykit, mergaites, o ko jus ta pulsa sureiksminat? g.gif Nu padidejes, tai padidejes, kokios problemos? Jis net itakos sveikatai dideles neturi. Jei spaudimas bus aukstas-ims pulsuoti galvoj, va tada ir pergyventi reikia, o cia-pamanyk, tik eilinis pulsas, man ir i galva neatejo jo tyrineti, nagrineti, pergyventi biggrin.gif Benagrinedamos ji pacios PA prisisaukiat, o kartu ir vegetodistonija paastrinat. drinks_cheers.gif
Tiesiog nustokit nagrineti padidintai savo kuna, reaguokit i tikrai pavojingus signalus:galvos sukimasis, skausmas, migrena, mirgejimas akyse, koordinacijos praradimas, o ten visokie gumulai gerklej, padidinti pulsai ar permusama sirdis-neturi dideles itakos sveikatai, tik sukelia baime ir prisisaukiama PA.

Leksotonilis tas pats Bromazepamas, tik su mazesniais salutiniais poveikiais. Sakykim, bromazepamas migdo, o lekstotonilis migdo labai retai, netrukdo vairuoti. Nors gal Bromazepama ir israse nakciai? g.gif
Atsakyti
Lu dekui, kad teiraujiesi, su vaikais sunkiai, sustvarkauy, anksciau tvardydavausi, o va siandien mazas supyle barsciu sriuba ant kampo klaveturos nesiojamo, tai tiek emiau drebet, ir mazaji musiau nebemoku susitvardyti verysad.gif verysad.gif labai jau nelaiko nervai paskutiniu metu, kas tik biskiuka ne taip imu drebet visa doh.gif
Atsakyti
Merginos patinka man jusu postai biggrin.gif sena pazystama nuraminai mane kvailiuke, o tai jau vel save laidoju biggrin.gif liu jis man nieko nesake tik pagerk menesi jei nepades tada Ad viskas...
Beje del pulso taigi raso sirdziai kenkia ir t.tas gi dramatizuota prisiskaicius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2014 01 12, 18:26)
Merginos patinka man jusu postai  biggrin.gif  sena pazystama nuraminai mane kvailiuke, o tai jau vel save laidoju  biggrin.gif liu jis man nieko nesake tik pagerk menesi jei nepades tada Ad viskas...
Beje del pulso taigi raso sirdziai kenkia ir t.tas gi dramatizuota prisiskaicius  biggrin.gif

Sirdziai labiau kenkia nervai, nei padidejes pulsas biggrin.gif Nuo 60 iki 100 duziu laikoma NORMA pas suaugusi zmogu. O jei norisi vis tik ligu paieskoti, tai galima, kodel gi ne mirksiukas.gif Juk ir felceriai visokie atvyke pamatuoja spaudima, pulsa, pagal tai ir sprendzia, liga pavojinga ar ne. Kaip matote, bijoti reikia, jei pulsas mazesnis nei 60, o jei didesnis-bedos nemirtinos. biggrin.gif
Jei per minutę suskaičiavote mažiau nei 45 tvinksnius, tai požymis jog širdies veikla yra sutrikusi, o širdies raumuo negauna pakankamai nei deguonies, nei maistinių medžiagų, todėl dažnai jaučiatės silpni ir pervargę. Toks retas pulsas, yra perspėjimas, kad širdyje gali būti susidarę trombai. Jei nustatėte tokį retą pulsą, kuo skubiau kreipkitės pas kardiologą ir pasidarykite kardiogramą.

• 46-59 tvinksniai per minutę, tai požymis, jog gali būti sutrikusi skydliaukės veikla, todėl kreipkitės pas endokrinologą.
Daugiau nei 100 tvinksnių per minutę gali pažymėti, kad skydliaukės veikla pernelyg suaktyvėjusi, todėl Jums būtina apsilankyti pas endokrinologą.

• Jei pulsas kuriam tai laikui pranyksta, o vėliau vėl atsiranda, tai požymis, jog širdies veikla yra sutrikusi, o širdies raumuo negauna pakankamai deguonies ir maistinių medžiagų. Beto, tai akivaizdus aritmijos požymis, todėl būtina kreiptis pas kardiologą.

• Jei stipresnis dešiniajame rieše - liga gali būti susitelkusi dešinėje kūno pusėje ir atvirkščiai.

• Jei pagrindinius pulso "smūgius" jaučia kairės rankos smilius, gali būti sutrikusi plaučių ar storosios žarnos veikla, jei dešinės - širdies ar plonosios žarnos funkcijos.

• Stipresnis pulsavimas po didžiuoju pirštu dešinėje gali pranešti apie skrandžio ar blužnies problemas, kairėje - kepenų ar tulžies pūslės.

• Ryškūs kairės rankos riešo smūgiai po bevardžiu pirštu rodo, kad galite turėti kairiojo inksto ir lyties organų problemų, dešinės - reikėtų atkreipti dėmesį į dešinįjį inkstą ir šlapimo pūslę.

• Jei vienas tvinksnis yra stiprus, o kitas - silpnesnis, ir jei tvinksnių stipr
umas skirtingas kairėje ir dešinėje rankoje, tai gali būti širdies ydos požymis

Atkreipkite demesi, kad padidejes, stiprus pulsas rodo padidintas virskinimo problemas, ka as visada ir akcentuoju: kad ne toks baisus velnias, koki ji piesia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 12 sausio 2014 - 18:26