Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

Mergaitės, ar būna taip, kad per dieną būna kelios PA? Ir man jos trunka apie valandą ar ilgiau sad.gif Savaitė labai sunki...o darbe tik 3 dienas buvau. Pasiėmiau laisvadienių egzaminams ruoštis...bijau kitos savaitės verysad.gif mano didžiausia baimė netekti darbo. Tikriausiai teks mokslus aukoti...manau, kad jie čia daug prisideda. Nemoku daryti 50%, viskas ką darau turi būti tobula. Turiu būti geriausia. Ir niekaip negaliu to atsikratyti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eva26: 12 sausio 2014 - 19:45
Sena pazystama o kitame straipsnyje zek padidejes pulsas pranesa apie rimtas sirdies ligas
biggrin.gif
Siaip tai as kai spaudimo matuokli nusipirkau tai kiek paastrino nes pamatai dar kabiau susijaudini...tai as dabar nebesimatuoju....jautrus as zmogus ziauriai...susijaudinu i wc lakstau, siaip jautri visai aplinkai. Ir cia jau daug metu taip...bet su dideliais tarpais smile.gif
Tai matyt kaupesi dejosi ir pratruko dabar tabaluoja smile.gif))
O mane labiausiai gasdina kad atsigulus vakare miegoti girdziu plakant sirdi nu girdziu ir tas mane veda is proto doh.gif ataku kokios buvo kai tik prasidejo dabar nebera...daug kas tirta zinau kad nemirstu ax.gif
O siaip lb lb nuraninat tos kurios kad ir ta pacia sirdi girdit ir t.t tiesiog man ramiau zibiti kad taj ne kiga fizine, konkreti.
Sena pazystana o tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 01 12, 19:28)
Mergaitės, ar būna taip, kad per dieną būna kelios PA? Ir man jos trunka apie valandą ar ilgiau sad.gif  Savaitė labai sunki...o darbe tik 3 dienas buvau. Pasiėmiau laisvadienių egzaminams ruoštis...bijau kitos savaitės  verysad.gif  mano didžiausia baimė netekti darbo. Tikriausiai teks mokslus aukoti...manau, kad jie čia daug prisideda. Nemoku daryti 50%, viskas ką darau turi būti tobula. Turiu būti geriausia. Ir niekaip negaliu to atsikratyti sad.gif

Man tik būna ištisinis nerimas,o PA ne kiekviena diena.PA visada tęsiasi ilgai 1-2 val,nors skaičiau,kad ilgiausiai lyg 20 ar 30min ,todėl mane dar labiau išgazdindavo,kad ne pagal knygas man viskas doh.gif galvodavau,kad gal vis gi ne PA man,o gal širdžiai kas bla bla bla ir t.t doh.gif
Na negerai jei teks aukoti mokslus,gal pas psichologe nueik,kokių vaistukų pagerk kol mokslus baigsi,net nežinau ką patarti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2014 01 12, 22:04)
Sena pazystama o kitame straipsnyje zek padidejes pulsas pranesa apie rimtas sirdies ligas
biggrin.gif

Tai matyt kaupesi dejosi ir pratruko dabar tabaluoja smile.gif))
O mane labiausiai gasdina kad atsigulus vakare miegoti girdziu plakant sirdi nu girdziu ir tas mane veda is proto  doh.gif

Kaip rasiau anksciau, PA mes pacios issisaukiam is nezinojimo, is nepazistamos busenos. Pabandysiu dabar vel psichoterapija pravesti, kad apraminti visas su ta sirdimi biggrin.gif Po svenciu mano sirdis irgi tabaluojasi doh.gif O atsigulus net nemaloniai blaskosi, lyg ten akmuo ja prispaude budu, o ji, vargsele, bandytu issivaduoti. Kadangi esu dariusi pries metus echoskopija sirdies ir pavirtino, kad viskas ok, lieka tokios priezastys:
1. Uzriebejes kraujas. Isivaizduokit, kai kraujas tirstas, klampus, tai sirdziai reikia dvigubos jegos susitraukineti, kad ta krauja isvarineti po kuna. Todel trachikardija ir prasideda, o gydytojai rekia, kad zmones valgo per riebiai ir per daug, nes jei patikrina krauja, randa pas visus padidejusi cholesteroli. Sakysit, nusibodai, Sena pazistama, su savo teorijom apie mityba, ale pastebekit idomumo delei, kada sirdis ima makaluotis, nuo kokiu produktu. Kaip minejau, man sirdis po svenciu irgi tabaluoja, ale ir valgau riebiai doh.gif Vakar kugeli su spirguciu padazu, tai net pietu miego metu sirdis dauzesi kaip po kroso doh.gif Tai tikrai nemirtina, bet jau pirmas man signalas, kad mazinti riebalu kieki, jei nenoriu trachikardijos. blush2.gif Ir ligoninese visus sirdininkus, insultininkus maitina liesu maistu, grizta jie numete svorio, keikia ligonines neskanu maista, bet...grizta apsveike. drinks_cheers.gif
2. Padidejusios kuno formos spaudzia vidaus organus. Taip buna, kai moteris laukiasi, tada kudikis auga, spaudzia kepenis, kasa, bluzni, diafragma, skrandi, plaucius, o sie, naturalu, uzgula sirdi. Sirdziai prasideda atmetimo reakcija, ima ji plazdeti, kad vietos sau issikovotu. Bet nevien nescioms tai buna, buna, kai moteris priauga svorio, tada ir siaip ne tik ant slaunu ir pilvo rinkes atsiranda, bet ir organai riebalais apauga, ima spausti vienas kita, ant sirdies "uzlipa". blush2.gif Atkreipkit demesi, kad daugiausia sirdies problemu turi zmones su virssvoriu.
3. Baime. Jau ko ko, bet zvalgyboj dirbti negaleciau tik del permusamos sirdies biggrin.gif Kai as turiu skristi lektuvu ir bijau, tai net vyras, salia sedintis, girdi mano sirdi, net kede dreba lotuliukas.gif Tai kokia zvalgyba? Mane pacia pirma per plakancia sirdi priesas surastu lotuliukas.gif
4. Kalio, magnio trukumas. Kai man sirdis ima makaluotis ir negulint, tiesiog nusiperku papildus, kur magnis su kaliu kartu ir pavartoju. Blogiau nebuna blush2.gif

Kadangi priezastys man zinomos, zinau, kad dar nemirsiu, tai ir PA neissisaukiu. Bet sirdies permusimas nera malonus, tai stengiuosi tada gulint atsiversti ant desinio sono, kad visi plauciai, skrandis ir sonkauliai sukristu desinen, o sirdis liktu polaisve(greitojoje, maciau, taip daro medikai su atvetais sirdininkais-guldo ant desines puses, kojos per kelius sulenktos), ir praeina palaipsniui ta sirdies trachikardija. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites,kam sirdis labai trukdo,pagerkit Panangin papildo. 4u.gif Man padejo
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 01 13, 11:43)
Mergaites,kam sirdis labai trukdo,pagerkit Panangin papildo. 4u.gif Man padejo

Dekui lu nusipirksiu ir as 4u.gif

Sena pazystama yra daug tiesos jusu poste smile.gif mano sirdis irgi tirta viskas ok su ja...
Ansvorio nera, valgau sveikai kiek imanoma...
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2014 01 13, 00:14)
Man tik būna ištisinis nerimas,o PA ne kiekviena diena.PA visada tęsiasi ilgai 1-2 val,nors skaičiau,kad ilgiausiai lyg 20 ar 30min ,todėl mane dar labiau išgazdindavo,kad ne pagal knygas man viskas  doh.gif galvodavau,kad gal vis gi ne PA man,o gal širdžiai kas bla bla bla ir t.t  doh.gif
Na negerai jei teks aukoti mokslus,gal pas psichologe nueik,kokių vaistukų pagerk kol mokslus baigsi,net nežinau ką patarti  unsure.gif

Va va...ir man taip pat. Aš stipraus PA neturėjau jau keli mėnesiai. Bet ištisai jaučiu visus tuos negerus simptomus. O, kad jau nervukai visai susinervino smile.gif suprantu iš to, kad kas 20 minučių lakstymas tualetą.tada Sedativo sučiulpiu. Man padeda. Matyt pats čiulpimas nukreipia dėmesį...ir troškulys bei gumulas gerklėje pamažu dingsta. PA man tęsiasi tikrai ilgai, tai vis galvoju...gal tai ne PA? O gal keli iš eilės...su širdimi neturiu jokių problemų smile.gif dėl mokslų labai nesinervinsiu. Turiu aš išsilavinimą ir puikų darbą....mokausi tik tobulėjimo tikslais. Sveikatėlė svarbiau už viską. Man labai lašinės padeda, bet gaila, kad trumpam sad.gif
Atsakyti
As jau berods trecia sdiena prastai jauciuosi, ziauriai neissimiegu, persimiegu gal net. Galvoje toks nemalonus pojutis, lyg tirptu pakausis, bloga, negera, maudimas skrandzio strityje, lyg ir gerlas. Bandau galvoti, kad galvoje tas pojutis nuo dantu augimo, nes auga du apatiniai protiniai dantys, tai atrodo ir ausis spaudzia, tokios lyg uzgultos, labai prasta savijauta, beto dar bendras kuno silpnumas..
Atsakyti
Vakar buvau pas gyd. jai sakau,gal nebereikia gerti jau ilga laiką gerai jaučiuosi,ji pažiūrėjo i kortelę sako kovo bus tik metai,kažkaip dar bijau tave paleisti be vaistų,dar nėra pilnai metų... sakau jai,kad ne nuo kovo nuo rugpjūčio(tik nepasakiau nuo katro) ji vis tiek isitikinus sako, va žiūriu,nuo kovo.... nebesakiau nieko doh.gif taigi jau pusantrų metų geriu,pervargus matyt,darbo pabaigoje užbėgau pas ją doh.gif negersiu dar du mėnesius,dar kelias savaites pagersiu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2014 01 19, 01:32)
Vakar buvau pas gyd. jai sakau,gal nebereikia gerti jau ilga laiką gerai jaučiuosi,ji pažiūrėjo i kortelę sako kovo  bus tik metai,kažkaip dar bijau tave paleisti be vaistų,dar nėra pilnai metų... sakau jai,kad ne nuo kovo nuo rugpjūčio(tik nepasakiau nuo katro) ji vis tiek isitikinus sako, va žiūriu,nuo kovo.... nebesakiau nieko  doh.gif taigi jau pusantrų metų geriu,pervargus matyt,darbo pabaigoje užbėgau pas ją doh.gif  negersiu dar du mėnesius,dar kelias savaites pagersiu ir viskas  smile.gif

primink, ka tu geri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 01 19, 13:45)
primink, ka tu geri? 4u.gif

Zolofta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 01 15, 20:24)
Va va...ir man taip pat. Aš stipraus PA neturėjau jau keli mėnesiai. Bet ištisai jaučiu visus tuos negerus simptomus. O, kad jau nervukai visai susinervino smile.gif suprantu iš to, kad kas 20 minučių lakstymas tualetą.tada Sedativo sučiulpiu. Man padeda. Matyt pats čiulpimas nukreipia dėmesį...ir troškulys bei gumulas gerklėje pamažu dingsta.  PA man tęsiasi  tikrai ilgai, tai vis galvoju...gal tai ne PA? O gal keli iš eilės...su širdimi neturiu jokių problemų smile.gif dėl mokslų labai nesinervinsiu. Turiu aš išsilavinimą ir puikų darbą....mokausi tik tobulėjimo tikslais. Sveikatėlė svarbiau už viską. Man labai lašinės padeda, bet gaila, kad trumpam sad.gif

Skaitau ir toks jausmas kad as rasyciau smile.gif kelis metus gyvenu puikiai neturiu visiskai del ko nervintis... taciai iki sito laiko buvo lb lb daug pergyvenimu ir dideliu isgyvenimu...gal islindo? Sunku pasakyti... spaudimas susitvarke pas manes, na o vakarais nebe spaudima, oro trukumas kankina dabar istisai dusina doh.gif
Atsakyti