O as puikiai viska atsimenu,buvau gal kokioj 8klasej,sedziu pamokoj,tylu,o as vaikas noriu valgyti ir taip sarmata bus jeigu pilva. Ims gurgti ir staiga apsisuko galva,pasidare silpna. Po to visa savaite buwo negera ir nejau i mokykla bijojau to silpnumo. Ir nuo tada uzeidavo negerumai,dingdavo apetitas.. kuo toliau nuo darydavosi blogiau, tyre skrandi bet nieko.. pernai tyriausi rado Gerl. Tikiu sena pazistama kad tai gali darytis nuo skrandzio.
Turiu pora man svarbiu klausimu, nuo ko gali padideti bilirubinas, bendras buwo net 60, bet tyre nuo hepatitu ju nera.. ir as AD gali uzslepti pilvo skausmus ir skrandzio griauzima?? Na tiesiog skauda bet nejauciu.. ar Ad tik keicia mintis? Pakelia nuotaika?
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 11 26, 10:10)
Turiu pora man svarbiu klausimu, nuo ko gali padideti bilirubinas, bendras buwo net 60, bet tyre nuo hepatitu ju nera.. ir as AD gali uzslepti pilvo skausmus ir skrandzio griauzima?? Na tiesiog skauda bet nejauciu.. ar Ad tik keicia mintis? Pakelia nuotaika?
Apie bilirubina nieko negaliu pasakyti, nesuprantu, nesusiduriau.

O AD nuslopina visus nervinius impulsus, siunciamus i smegenis. Sakykim, zmogus susilauze ranka, eiliniam zmogui nerviniai impulsai sius i smegenis informacija, kad jam skauda. Tuo tarpu AD vartojanciam zmogui impulsai uzslopinti bus, smegenys informacijos apie skausma negaus.
Uz tai ir siulau visoms pradzioj issitirti visas galimas ligas, ir tik atmetus, griebtis AD. Nes maza kas, o jei kokiose kepenyse pakitimai? O jei skrandyje opa? Valgysit AD, puikiai jausites, o liga isisenes.

QUOTE(Karolinan80 @ 2013 11 26, 09:10)
Turiu pora man svarbiu klausimu, nuo ko gali padideti bilirubinas, bendras buwo net 60, bet tyre nuo hepatitu ju nera.?
Bilirubinas pakyla kai tulžies latakuose buna akmeuku

QUOTE(solo2 @ 2013 11 26, 15:42)
Tulzies pusle pas mane truputi uzsilenkus,bet akmenuku nera, beto man neskauda desnio sono,kairi man skauda,tiek virsuj tiek apacioj.. reikia pasidaryti kolonoskopija,taip bijau, jauciu kad ten kazkas negerai:/ dariausi ismatu tyr viskas gerai,bet ten maudzia ..
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 26, 10:24)
Apie bilirubina nieko negaliu pasakyti, nesuprantu, nesusiduriau.
O AD nuslopina visus nervinius impulsus, siunciamus i smegenis. Sakykim, zmogus susilauze ranka, eiliniam zmogui nerviniai impulsai sius i smegenis informacija, kad jam skauda. Tuo tarpu AD vartojanciam zmogui impulsai uzslopinti bus, smegenys informacijos apie skausma negaus.
Uz tai ir siulau visoms pradzioj issitirti visas galimas ligas, ir tik atmetus, griebtis AD. Nes maza kas, o jei kokiose kepenyse pakitimai? O jei skrandyje opa? Valgysit AD, puikiai jausites, o liga isisenes.
Ir patys gydytojai, jei pastebejot, geriau skiria raminamuosius, nei AD. 

Eik tu ,nu jau čia nesąmonė visiška

QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 26, 18:18)
As rasau tik ta, ka skaiciau, girdejau, zinau, maciau

http://www.delfi.lt/...i.d?id=57593915
Ir pakanka pasiskaityti antidepresantu informacini lapeli.
Jam pritaria medicinos mokslų dr. Vytautas Stonkus. Jis įsitikinęs, kad labai dažnai depresija kyla ne dėl būsenos svyravimų, bet dėl somatinių ligų, kurios sukelia depresiją.
Apie tai niekas negalvoja, todėl ir gaunasi pasaka be galo: gydoma ne depresijos priežastis, bet pasekmė. Apskritai gydymas yra absurdiškas, kai cheminėmis medžiagomis nutraukiama viena grandis organizme, o jų gi yra tūkstančiai.
Be to, antidepresantai turi dar vieną šalutinį poveikį. Šie vaistai blokuoja fermentą, kuris skaldo baltymų skylimo produktus, atsirandančius organizme, jei žmogus valgo daug mėsos, ypač rūkytos. Dėl to gali atsirasti ir hipertenzija, ir insultas ištikti, kas tik nori. Dar daugiau plačiai vartojamas prozakas, ypatingai seniems žmonėms, varo iš organizmo druską, o dėl to sutrinka atmintis, didėja insulto rizika. O šis vaistas yra kompensuojamų vaistų sąraše, - pasakojo medikas.
Anot pašnekovo, gydant depresiją, kaip ir kitas ligas, trūksta holistinio požiūrio į organizmą, kai gydomi ne simptomai, o įvertinamas visas organizmas. Pavyzdžiui, jei blogai veikia skydliaukė, pirmasis požymis depresija. Tačiau pas mus skydliaukės veiklą tikrina tik pagal hormonų lygį. Jei hormonų lygis nenukrypsta nuo normos, esą skydliaukė funkcionuoja gerai, tačiau diagnozuojant šią ligą labai svarbūs ir klinikiniai požymiai. Taigi gali būti stiprus skydliaukės sutrikimas, o žmogų gydo nuo depresijos. Tai absurdas, - tvirtino V. Stonkus.
Tabletės, nuplaunančios visas nuodėmes, mintis ir jausmus. Tabletės, kurios sukuria kitą, chemijos iškreiptą realybę, numalšina kūno siunčiamus pavojaus signalus. Bėda nedingsta, tik sukuriama iliuzija, kad jos nėra. Viskas labai paprasta. Praryji ir eini toliau, tai citata iš bestseleriu tapusios Elisabeth Wurtzel knygos Prozako karta. Pridursime, kad šioje realybėje dingsta nesaugumas, netikrumas ir net vienatvė.
http://www.veidas.lt...-antidepresantu
Depresija yra visai kitas dalykas,kai žmogus nebemato prasmės gyventi,niekas nedomina ir t.t ,o nerimas ir PA kita bet panaši liga
Iš straipsnio:
Tačiau paskutiniu metu, kai pasirodė straipsnių apie depresantų sąsajas su savižudybėmis, dalis žmonių išsigando ir puolė į kitą kraštutinumą jokių vaistų. Taigi šiuo metu iš esmės egzistuoja du kraštutinumai. Vieni žmonės, patirdami sunkias būsenas, kurios gali būti paprasčiausia reakcija į stresą ar netektį, iškart griebiasi vaistų, o kiti puola į kitą kraštutinumą nors iš tiesų patiria depresiją, kuri nepraeina ilgesnį laiką, vaistų negeria. Tiesa kaip visada slypi kažkur per vidurį. Dirbdama su žmonėmis aš iš tiesų neretai pastebiu, kad antidepresantai padeda. Kai žmogus ilgai nemiega, nevalgo, jo širdies ritmas trinka, kol galiausiai visiškai išsenka organizmas, pradėjęs gerti antidepresantus jis aprimsta. Kaip aš aiškinu savo pacientams, susilaužiusius koją kurį laiką turi vaikščioti su ramentais, bet tai nereiškia, kad su jais reikia likti visam gyvenimui. Taigi antidepresantai kartais atlieka ramento funkciją, kad žmogus nesusirgtų rimtesnėmis ligomis, - teigė pašnekovė.
Nerandu statistikos,kiek žmonių pagyja nuo depresijos skrandį išsigydę,ir kiek žmonių vis gi turi gerti ad kuriems problema ne skrandyje ,o galvoje
Ir kodėl man ad nenuima skausmo,kai suo sukandziojo ranka ,vos nenualpau iš skausmo
ir būna ,kad nuo įtampos ar pasinervinus labai skrandį suspazmuoja be no-spos niekaip nepraeina

Iš straipsnio:
Tačiau paskutiniu metu, kai pasirodė straipsnių apie depresantų sąsajas su savižudybėmis, dalis žmonių išsigando ir puolė į kitą kraštutinumą jokių vaistų. Taigi šiuo metu iš esmės egzistuoja du kraštutinumai. Vieni žmonės, patirdami sunkias būsenas, kurios gali būti paprasčiausia reakcija į stresą ar netektį, iškart griebiasi vaistų, o kiti puola į kitą kraštutinumą nors iš tiesų patiria depresiją, kuri nepraeina ilgesnį laiką, vaistų negeria. Tiesa kaip visada slypi kažkur per vidurį. Dirbdama su žmonėmis aš iš tiesų neretai pastebiu, kad antidepresantai padeda. Kai žmogus ilgai nemiega, nevalgo, jo širdies ritmas trinka, kol galiausiai visiškai išsenka organizmas, pradėjęs gerti antidepresantus jis aprimsta. Kaip aš aiškinu savo pacientams, susilaužiusius koją kurį laiką turi vaikščioti su ramentais, bet tai nereiškia, kad su jais reikia likti visam gyvenimui. Taigi antidepresantai kartais atlieka ramento funkciją, kad žmogus nesusirgtų rimtesnėmis ligomis, - teigė pašnekovė.
Nerandu statistikos,kiek žmonių pagyja nuo depresijos skrandį išsigydę,ir kiek žmonių vis gi turi gerti ad kuriems problema ne skrandyje ,o galvoje

Ir kodėl man ad nenuima skausmo,kai suo sukandziojo ranka ,vos nenualpau iš skausmo

QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 26, 19:26)

Nu nesupraskit visko tiesiogiai, kad su ad zmogus visai nejaucia skausmo

Kaip Stonkus parase: skydliaukes problemos sukelia depresija. Ir zmogus gydo ne skydliauke, o ta depresija.
Ir pas jus yra sirdies permusimai, kurie jums sukelia vegetodistonija. Ir kodel pries AD neissityret del sventos ramybes skydliaukes?

Sveikos merginos
Kaip isilaikiusios?
Matau diskusijos verda : AD silpnina skausmo supratima - nemanau.
Siandiena gavau siuntima pas dar viena neurologe, kad nukreiptu daryti MRT pas privatininkius, nes eiles ziaurios.
Dar sake nissitirti nuo laimo ligos
Erke nebuvo ikandus, bet sako gali net nepastebeti
Na zodziu... Prisigalvojau vakar, kad man cia gali buti sirdies priepuoliai..paskaiciau kazkoki straipsni ir man ikrito
Ta mintis dabar vis sukasi galvoje.. AD dar geriu vis po puse dozes, reiks sia sav uzsireginti pas psi.

Kaip isilaikiusios?
Matau diskusijos verda : AD silpnina skausmo supratima - nemanau.
Siandiena gavau siuntima pas dar viena neurologe, kad nukreiptu daryti MRT pas privatininkius, nes eiles ziaurios.
Dar sake nissitirti nuo laimo ligos

Na zodziu... Prisigalvojau vakar, kad man cia gali buti sirdies priepuoliai..paskaiciau kazkoki straipsni ir man ikrito

Sveikos
Netiesa kad AD nuslopina skausma. Kai as geriau, vistiek skaudedavo skrandi, danti ar galva
AD nera kokie nuskausminamieji.
Netiesa kad AD nuslopina skausma. Kai as geriau, vistiek skaudedavo skrandi, danti ar galva

Sena pazistama nesupykit, bet jus labai kategoriska
visiskai nurasot psichinius sutrikimus kaip jau kitu ligu simptomus, nu nemanau tikrai
gerai, kad jums pasiseke ir jums buvo skrandis, ar jusu artimiesiems ar pazystamiems, bet juk nereikia visu mauti ant vieno kurpaliaus
o tai kad ad slopina skausma, visiskas absurdas mano nuomone kaip ir pires ad streso metu suskausdavo skrandi, taip ir dabar suskausta kai mane kazkas sunervina ir daugybe kitu pavyzdziu:4u: plius jei visi galetume saviitaiga ir mityba issigyditi pa ar vegetodistonija, tai pasaulyje labai lengva gyventi butu
jei jums pavyko tai tiesiog jums pasiseke, nes neturite psichiniu sutrikimu, deja ne visi tokie laimingieji
nesupykit, kad pareiskiau savo nuomone

o tai kad ad slopina skausma, visiskas absurdas mano nuomone kaip ir pires ad streso metu suskausdavo skrandi, taip ir dabar suskausta kai mane kazkas sunervina ir daugybe kitu pavyzdziu:4u: plius jei visi galetume saviitaiga ir mityba issigyditi pa ar vegetodistonija, tai pasaulyje labai lengva gyventi butu

QUOTE(*vandene* @ 2013 11 26, 21:17)
Sveikos
AD nera kokie nuskausminamieji.

Ne skausma, o nervinius impulsus apie galima skausmo priezasti. Prisipazinkit, su AD net skaudant danti nesikreipet i dantista

QUOTE(jauniute @ 2013 11 26, 21:22)
visiskai nurasot psichinius sutrikimus kaip jau kitu ligu simptomus,
nes neturite psichiniu sutrikimu, deja ne visi tokie laimingieji
nes neturite psichiniu sutrikimu, deja ne visi tokie laimingieji

As nepykstu

Moterys, mielosios, jums reikia tik geros PSICHOTERAPIJOS, kad ismokti valdyti savo kuna ir isiklausyti i siunciamus signalus, sugebeti atskirti, kurie ju tikri, o kurie-musu vaizduotes kurinys.

Net neradusi vegetodistonijos priezasties, as jau rasiau, kaip mokiausi be vaistu iveikti nerima, baime, panika.
Ok, jums tas netinka, vadinasi, is esmes pasakiau viska,sekmes kapstytis is tos bjaurios busenos-su AD arba be ju