sveikos,merginos,siandien pazanga padariau

isejau normaliai su mergaitem I parduotuve,apsipirkau ir lauke pabuvom

,kazkaip iveikiau save,kad tik neprasisnekeciau

,bet aisku pradejau vel ta xanaxa gert,jis 0.5mg,tai net nezinau kokio veikimo jie,o sirdele lyg normaliai plaka,bet buna kai paselus dauzosi,na ir truputi apsvaigus,bet ne taip jau baisiai,bet gal bus viskas ok,kazkaip tvarkytis reikia su savim

,ir jums to pacio linkiu,gal kas nors yra is alytaus cia?butu smagu susipazint
Papildyta:
QUOTE(perla30* @ 2014 06 04, 08:26)
Aš lygiai taip pat sakiau gydytojai neurologui, po to dar ejau pas psichiatrę konsultuotis dėl tu vaistu, sakiau, kad nenoriu tu antidepresantu, bijau juos gerti, tai sako ji man: kuo daugiau bijai tuo ilgiau juos teks man gerti. Aš pradžioje bandžiau žoliniais pramušti, bet PA nebuvo įmanoma su žoliniais įveikti, nes darės tik stipresni jie, dar kaklą surakino, žodžiu baisu net prisiminti ko tik nebuvo
Patarčiau visgi savo nuožiūra xanaxo ar kitu vaistu negerti, o jei gerti tai tiek kiek paskiria gydytojas, kad nepasidaryti dar blogiau savo nervams. Beje kokį jį geriat trumpo veikimo ar ilgo. Pradžioje gėriau trumpo veikimo xanaxa, o dabar XR - ilgo , jis man daug geriau.
Geriant vaistus atsirado lyg kažkokie širdies mušimai keisti, šiandien pasidariau kraujo tyrimą, ten cholesterolis, magnis, kalis, natris ir dar keli elementai, žodžiu kas reikalinga širdžiai, bet tik penktadienį bus atsakymas.
su zolem ir man nepavyko iveikt visu tu bjaurybiu,kuo toliau tuo labiau dar blogiau buvo,geriu 0.5mg tai nezinau koki jie cia