Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 17:57)
Turiu lexotanilio rankinej, bet nebandziau jo. Bijau, kad nebuciau apsnudus ar galva nesvaigtu. Labai labai prasau patarimo ka daryt doh.gif Save nuteikineju, kad reik atlaikyt kelione, o tada jau viskas bus gerai.

Jei nevartoji tokiu vaistu nuolat-pirma karta ismegink ne diena ir gal nuo puses ar net ketvircio tabletes,visus kiekvienas vaistas veikia skirtingai.Ir geriau ji gerti nakciai.Jei is pradziu migdys-pripratinus prie ju organizma veliau gali ir nebemigdyti.Man kazkada,suzinojus apie artimo ir brangaus zmogaus mirti (buvau tuo metu darbe),koleges sugirde puse tabletes lexotonylio,sake,nemigdo...vnz.,visa para buvau kaip zombis,nesuvokiau,nei ka darau,nei ka sakau,galva sukasi...o reikejo rupintis viskuo... schmoll.gif Ir dar turek omeny,kad vartojant tokius vaistus negalima vairuoti-jei vairuoji...
Ir aplamai-man atrodo,kad kai jau busi kelte-palengves,ir ta kelione puikiai atlaikysi-nes juk zinai,kad reikia mirksiukas.gif Kazkada juk susitvarkei nebekreipdama i tai demesio,tai ir dabar viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 04 birželio 2014 - 22:24
QUOTE(perla30* @ 2014 06 04, 18:55)
Būtų gerai kad kas papasakotų kaip tai įveikti, man net geriant vaistus taip dar nutinka, tik būna trumpesni irne tokie stiprūs , bet tuoj PA įvaro.
Papildyta:
Pradžioje įtarė kad tai gali sukelti skydliaukė, tai pasidariau tyrimus, tai sakė skydliauke nepakitusi lygi, tik šalia yra cistutė, o kraujo tyrimas dėl skydliaukės normos ribose. Daugiau nieko netyrė  verysad.gif dėl kitų tyrimų nesiuntė daugiau niekur.
Ryt eisiu pas ją prašysiu siuntimo pas kardiologą, kad įsitikinti ar viskas tvarkoje su tais širdelės kažkokiais mušimais. Kartais dar suduria į galvą taip keistai, ar čia tie nervai ar dar kas nors.  doh.gif

Del PA iveikimo reikia atrasti sau tinkama "vaista" drinks_cheers.gif Keli variantai, isbandyti temoje:
1. Uzejus priepoliui, paimti maiseli ir imti kvepuoti i ji.
2. Ikvepti oro ir neiskvepti koki 40 sekundziu, isivaizduojant, kad bandot zagsuli iveikti.
3. Vandeni isgerti letais, mazais gurksniukais.
4. Skaiciuoti garsiai nuo 100 iki 1, nepraleidziant skaiciu, labai greitai apramina nervus nuo minties, o jei as nualpsiu. smile.gif
5. Uzejus priepoliui imtis fizines veiklos: daryti atsispaudimus, atsilenkimus su mintimi, jei jau mirti-tai su muzika drinks_cheers.gif Keista, bet tokie fiziniai pratimai padeda daug greiciau nei gulejimas lovoj ir mirties laukimas biggrin.gif

Del tyrimu: prasykites dar kasos, kepenu fermentu tyrimu, gliukozes kiekio nustatymo, taip pat siuntimo pas ginekologa ir mamologa 4u.gif Paskutinieji tyrimai yra PRIVALOMI kiekvienai moteriai pasidaryti kas metai. Net jei seimos daktare ir purtysis, net jei pozymiu toj srity ir nesijaus, zinokit, kad pasitikrinti profilaktiskai vis tiek reikia drinks_cheers.gif

QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 21:45)
Bijau grizt i tuos laikus, nes tada valgydama buvau numetus apie 15 kg, svoris krito atrodo ne dienom, o valandom, gerkle gniutulo uzspausta buvo.

Cia tai pirmas GERLo pozymis. Gydymas jo yra visai kitoks, puiku, kad isiveiket pati, bet ateiciai zinokit, jog ne viskas yra vegetodistonija, kas sukelia vegetodistonijos priepolius mirksiukas.gif

QUOTE(perla30* @ 2014 06 04, 22:16)
Toks klausimukas, ar visos geriat antidepresantus, ar gydotės be jų tik su kokiais vienais raminančiais (kaip leksatanilis ar tik xanaksas)

Nevisos. As, asmeniskai, esu pries visus antidepresantus ir raminamuosius zmogui, serganciam tikra vegetodistonija. Vegetodistonija yra trumpalaikis(menuo-du) vegetatyvines nervines sistemos sutrikimas, tai signalas, kad organizme kazkas ne taip, kad jam reikia pagalbos, o ne glusinimo vaistais, kurie realiai negydo. drinks_cheers.gif Jei issityrus ir neradus ligu gydytojai viska nuraso vegetodistonijai, tada reikia organizmui poilsio elementaraus. Neveltui seniau tokiems ligoniams skirdavo sanatorijas, o ne pumpuodavo ad. Merginos cia gera pavyzdi buvo davusios: sudrumstam vandeniui reikia laiko ir ramybes, kad viskas nusistovetu, ir vanduo taptu skaidrus drinks_cheers.gif
Jei nera galimybes nuvaziuoti i sanatorija, tada reikia tiesiog kasdien pasirinkti tam tikra marsruta po miska/pusyna, buti gryname ore, neskubeti niekur, stengtis vaiksciojimo metu pamirsti visas bedas, nelaimes. Seratoninas, esantis AD, puikiai gaminasi sauleje, gryname ore. drinks_cheers.gif O kartais zmogui truksta vitamino D, kuris, beje, irgi sukelia vegetodistonijos pozymius. drinks_cheers.gif

QUOTE(denaxa @ 2014 06 04, 23:22)
Jei nevartoji tokiu vaistu nuolat-pirma karta ismegink ne diena ir gal nuo puses ar net ketvircio tabletes,visus kiekvienas vaistas veikia skirtingai.Ir geriau ji gerti nakciai.Jei is pradziu migdys-pripratinus prie ju organizma veliau gali ir nebemigdyti.

drinks_cheers.gif Kiekvienas vaistas veikia skirtingai, manes, sakykim, lexotonilis tikrai neveikia, o stai su xanaxo ketvirciu tabletes as virstu darzove doh.gif Lyg ir egzistuoju, o lyg save matau is kazkur virsaus(cia galiu pajuokauti ir sakyti, jog dabar suprantu tuos, kurie sako, kad sugeba ju sielos nuo kuno atsiskirti ir teleportuotis, zinokit, as irgi sugebu po xanaxo lotuliukas.gif )
Lexotonili ir xanaxa visada rankinuke turiu, bet jau va nevartoju ju du metus. Cia tiesiog del savo vidines ramybes juos nesiojusi, kad jei kas kur-as isgersiu. Ir tas labai padeda, kad neissisaukti PA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 05, 06:15)
Del PA iveikimo reikia atrasti sau tinkama "vaista" drinks_cheers.gif Keli variantai, isbandyti temoje:
1. Uzejus priepoliui, paimti maiseli ir imti kvepuoti i ji.
2. Ikvepti oro ir neiskvepti koki 40 sekundziu, isivaizduojant, kad bandot zagsuli iveikti.
3. Vandeni isgerti letais, mazais gurksniukais.
4. Skaiciuoti garsiai nuo 100 iki 1, nepraleidziant skaiciu, labai greitai apramina nervus nuo minties, o jei as nualpsiu. smile.gif
5. Uzejus priepoliui imtis fizines veiklos: daryti atsispaudimus, atsilenkimus su mintimi, jei jau mirti-tai su muzika drinks_cheers.gif Keista, bet tokie fiziniai pratimai padeda daug greiciau nei gulejimas lovoj ir mirties laukimas biggrin.gif

Del tyrimu: prasykites dar kasos, kepenu fermentu tyrimu, gliukozes kiekio nustatymo, taip pat siuntimo pas ginekologa ir mamologa 4u.gif Paskutinieji tyrimai yra PRIVALOMI kiekvienai moteriai pasidaryti kas metai. Net jei seimos daktare ir purtysis, net jei pozymiu toj srity ir nesijaus, zinokit, kad pasitikrinti profilaktiskai vis tiek reikia drinks_cheers.gif
Cia tai pirmas GERLo pozymis. Gydymas jo yra visai kitoks, puiku, kad isiveiket pati, bet ateiciai zinokit, jog ne viskas yra vegetodistonija, kas sukelia vegetodistonijos priepolius mirksiukas.gif
Nevisos. As, asmeniskai, esu pries visus antidepresantus ir raminamuosius zmogui, serganciam tikra vegetodistonija. Vegetodistonija yra trumpalaikis(menuo-du) vegetatyvines nervines sistemos sutrikimas, tai signalas, kad organizme kazkas ne taip, kad jam reikia pagalbos, o ne glusinimo vaistais, kurie realiai negydo. drinks_cheers.gif Jei issityrus ir neradus ligu gydytojai viska nuraso vegetodistonijai, tada reikia organizmui poilsio elementaraus. Neveltui seniau tokiems ligoniams skirdavo sanatorijas, o ne pumpuodavo ad. Merginos cia gera pavyzdi buvo davusios: sudrumstam vandeniui reikia laiko ir ramybes, kad viskas nusistovetu, ir vanduo taptu skaidrus drinks_cheers.gif
Jei nera galimybes nuvaziuoti i sanatorija, tada reikia tiesiog kasdien pasirinkti tam tikra marsruta po miska/pusyna, buti gryname ore, neskubeti niekur, stengtis vaiksciojimo metu pamirsti visas bedas, nelaimes. Seratoninas, esantis AD, puikiai gaminasi sauleje, gryname ore. drinks_cheers.gif O kartais zmogui truksta vitamino D, kuris, beje, irgi sukelia vegetodistonijos pozymius. drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif Kiekvienas vaistas veikia skirtingai, manes, sakykim, lexotonilis tikrai neveikia, o stai su xanaxo ketvirciu tabletes as virstu darzove doh.gif Lyg ir egzistuoju, o lyg save matau is kazkur virsaus(cia galiu pajuokauti ir sakyti, jog dabar suprantu tuos, kurie sako, kad sugeba ju sielos nuo kuno atsiskirti ir teleportuotis, zinokit, as irgi sugebu po xanaxo lotuliukas.gif )
Lexotonili ir xanaxa visada rankinuke turiu, bet jau va nevartoju ju du metus. Cia tiesiog del savo vidines ramybes juos nesiojusi, kad jei kas kur-as isgersiu. Ir tas labai padeda, kad neissisaukti PA thumbup.gif

Labai labai aciu, viska labai issamiai atsakete ir tikrai priminete keleta geru pratimu nusiraminimui.
O vaistu tai manau reikia nesiotis, tada bus ramu, kad jei ka tai turesiu ir gal neistiks PA.

Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 17:57)
Sveikos mergaites,
Turiu tokia problema, kad ateinanti antradieni turiu ivaziuot i komandiruote i Svedija, su keltu plauktu, o man vien nuo minties pradeda darytis bloga. Zinau, kad nera vienos taisykles kaip su tuo kovot ir cia tik per ilga darba su savim praeina tas nerimas, panika, bet gal parasytumet kaip Jus save isitikinat, kad viskas bus gerai. Labaiusiai bijau ne pacios keliones, o kad nebus artimo zmogaus salia ir jei uzeis priepuolis, kad nenumirciau.

Šiandien pagalvojau apie Jūsų situaciją ir taip pamasčiau apie save, nu vis tiek toje kelionėje ne viena keleivė būsite, bus kitų keliaujančių. Mane kažkiek ramina kai esu tarp žmonių, gi jei kas nu kas nors iškvies medikus , greitąją.
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2014 06 05, 12:53)
Šiandien pagalvojau apie Jūsų situaciją ir taip pamasčiau apie save, nu vis tiek toje kelionėje ne viena keleivė būsite, bus kitų keliaujančių. Mane kažkiek  ramina kai esu tarp žmonių, gi jei kas nu kas nors iškvies medikus , greitąją.

Man baisiausia, kad zmonems kartu keliaujantiems nesugadinciau keliones ax.gif Isivaizduokit vaziuoja zmones ir as su savo priepuoliai ir neduok dieve dar ir greitosiom. Ta mintis turbut ir gasdina. Bet dziugina, kad tik 4 dienos, tai save nusiteikineju, kad kaip nors istversiu. Vesiuos vaistus, suskaupsiu ir istversiu.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 05, 14:09)
Man baisiausia, kad zmonems kartu keliaujantiems nesugadinciau keliones ax.gif Isivaizduokit vaziuoja zmones  ir as su savo priepuoliai ir neduok dieve dar ir greitosiom. Ta mintis turbut ir gasdina. Bet dziugina, kad tik 4 dienos, tai save nusiteikineju, kad kaip nors istversiu. Vesiuos vaistus, suskaupsiu ir istversiu.

Dar prisiminiau viena labai gera buda PA sutramdyti, o ypac kelionei bus naudinga, kad nereiktu gasdinti bendrakeleiviu thumbup.gif Nusipirkit vaistinej amoniako buteliuka, kainuoja pora litu tik. Kai tik jauciat, kad ima sirdis maskatuoti, baime, jog temsta samone, issitraukiat ir kveptelekit-amoniako kvapas taip per smegenis trenkia, kad visos PA akimirksniu praeina thumbup.gif thumbup.gif Amoniaka duoda pauostyti kokiai jautresnei nualpusiai pacientai, kai kraujo tyrimus daro. Tad jei amoniakas padeda nualpusiai grizti i gyvenima, tai PA sureguliuoti is viso jam juoku reikalas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 05 birželio 2014 - 13:24
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 05, 15:23)
Dar prisiminiau viena labai gera buda PA sutramdyti, o ypac kelionei bus naudinga, kad nereiktu gasdinti bendrakeleiviu thumbup.gif Nusipirkit vaistinej amoniako buteliuka, kainuoja pora litu tik. Kai tik jauciat, kad ima sirdis maskatuoti, baime, jog temsta samone, issitraukiat ir kveptelekit-amoniako kvapas taip per smegenis trenkia, kad visos PA akimirksniu praeina thumbup.gif  thumbup.gif Amoniaka duoda pauostyti kokiai jautresnei nualpusiai pacientai, kai kraujo tyrimus daro. Tad jei amoniakas padeda nualpusiai grizti i gyvenima, tai PA sureguliuoti is viso jam juoku reikalas. drinks_cheers.gif

Aciu uz patarima, reiks pakeliui is darbp uzsukt i vaistine.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 05, 15:24)
Aciu uz patarima, reiks pakeliui is darbp uzsukt i vaistine.

Tik nereikia kvepuoti amoniako tiesiai is buteliuko-tai labai pavojinga. reikia uzpilti ant vatos ir nuo jos jau kveptelti,per daug artyn nespaudziant biggrin.gif Nuo sito manau tikrai bet kokia PA turetu isnykti kaip dumas persigandus... bigsmile.gif
Atsakyti
kur visos dingusios. Tikiuosi, kad sveikatele gera ir visos i gamta issilaksciusios. Man siandien labai silpna buvo ir tai karstis tai saltis pyle. Kazin ar cia vegetostonija buvo? Nu gi negali koks tai klimaksinis priepuolis but jei 35 metai. O gal rimtai kokiek tai hormonu svyravimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 06, 21:32)
kur visos dingusios. Tikiuosi, kad sveikatele gera ir visos i gamta issilaksciusios. Man siandien labai silpna buvo ir tai karstis tai saltis pyle. Kazin ar cia vegetostonija buvo? Nu gi negali koks tai klimaksinis priepuolis but jei 35 metai. O gal rimtai kokiek tai hormonu svyravimai g.gif

turbut jaudinies pries ta kelione tai taip ir gaunas ax.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,niekas bent jau man negereja,tik dar labiau nervas ima:(ar girdejot ka nors apie kosmoenergetika?radau narsydama po interna,tipo nuima visas bedas,ir tame tarpe musu:)kaina seanso keturiasdesimties min,penkiasdesimt litu,ar kuri bandet,tipo nereikia su juo susitikt tik paskambini ir pasakai beda,jis per atstuma tai daro,vytautas milius lyg...jau manau kad reik bandyt,nes kitaip bus liudna:) ax.gif
Atsakyti
Man irgi visai blogai, su virskinimu nebesusitvarkau,galva pradejo suktis, silpna, pastoviai pykina,nuotaikos nera, liudna, nors ir bandau apie bloga savijauta negalvoti, ji vistiek bloga. atsibodo taip gyventi uzeina blogumai atrodo nusibaigt butu geriausia,kaip pavargau kovoti,kai aplinkiniai nesuvokia to.. bet sunkiausia kovoti su savim, viska jausti ir nesuvokti kas darosi. Daktarai apeiti rezultato nera, kur detis tokiom kaip mum? kaip gyventi??? Visiskai paluzau, ka as papasakosiu savo vaikam jei tokiu turesiu apie jaunyste.. o jei mano vaikai taip kankinsis..
Atsakyti