Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 16:57)
Sveikos mergaites,
stai ir vel atejo metas kai landau po interneta, forumus ir ieskau informacijos apie sia musu liga. Susirgau gal prie 10 metu, tada dukra pirmoji buvo kokiu 4 metu. Buvo baisu, nakti greitosios vaziuodavo, geriau ir antidepresantus ir raminamus ir pas uzkalbetojus visokius vaiksciojau. Nenoriu net prisimint to laiko schmoll.gif Bet tada kazkaip pavargau nuo saves ir pasakiau sau arba ta sirdis uzsikalatos visai arba nustos ir kai uzeidavo PA nekreipdavau demesio, nustojau bijot. Keleta metu gyvenau puikiai, vel prasidejo keliones, kilimas darbe, gime dar dvi dukros. Ir va pries kelis menesius, po stipraus nervinio sukretimo, vel viskas su kuo taip ilgai kovojau, grizo. O as sedziu ir tarytum buciau viska apie sia liga pamirsus. Vel neturiu jegu su ja kovot. Vel sirdis vartosi, tai plaka lyg buciau 10 km nubegus, rankos ir kojos tirpsta, galva svaigsta. Vaistu stipriu negeriu, nes bijau ju poveikio, tik korvalolio lasus ir gudobeles ir dar ten visokius sirdies. Turiu tokia problema, kad ateinanti antradieni turiu ivaziuot i komandiruote i Svedija, su keltu plauktu, o man vien nuo minties pradeda darytis bloga. Zinau, kad nera vienos taisykles kaip su tuo kovot ir cia tik per ilga darba su savim praeina tas nerimas, panika, bet gal parasytumet kaip Jus save isitikinat, kad viskas bus gerai. Labaiusiai bijau ne pacios keliones, o kad nebus artimo zmogaus salia ir jei uzeis priepuolis, kad nenumirciau. Atrodo ir supranti, kad jei sirdis sveika tai nuo PA nemirsi, kai kai pradeda permusinet dar labiau issigasti ir situacija tampa baisi. Turiu lexotanilio rankinej, bet nebandziau jo. Bijau, kad nebuciau apsnudus ar galva nesvaigtu. Labai labai prasau patarimo ka daryt doh.gif Save nuteikineju, kad reik atlaikyt kelione, o tada jau viskas bus gerai.

sveika,labai pazystamas jausmas 4u.gif ,jau bent man nebepadeda nei korvalolis,nei kt kas is zoliu,geriau ir lexotonili,nebijok,nebusi uzsnudus,bet man xanaxas kazkaip geriau,bet tai tik man,gal tau pades tas kuri turi,ir pradek jau dabar,as geriau,puse ryte,ir puse vakare suciulpt liepe gyd,ir maziausiai men smile.gif bandau ir as su savim kalbet siandien lyg pavyko,bet ne visada,buk stipri,sekmes tavo kelionej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 04, 19:04)
sveika,labai pazystamas jausmas 4u.gif ,jau bent man nebepadeda nei korvalolis,nei kt kas is zoliu,geriau ir lexotonili,nebijok,nebusi uzsnudus,bet man xanaxas kazkaip geriau,bet tai tik man,gal tau pades tas kuri turi,ir pradek jau dabar,as geriau,puse ryte,ir puse vakare suciulpt liepe gyd,ir maziausiai men  smile.gif bandau ir as su savim kalbet siandien lyg pavyko,bet ne visada,buk stipri,sekmes tavo kelionej 4u.gif

aciu uz padrasinima 4u.gif Reiks bandyt, nes kazkaip jauciu, kad pries pat kelione nerimas uzvaldys ir isvis neisvaziuosiu. O to negali but. Tai sakau gal geriau nors tas kelias dienas vaistu pagert, kaad ramiau butu.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 17:23)
aciu uz padrasinima 4u.gif Reiks bandyt, nes kazkaip jauciu, kad pries pat kelione nerimas uzvaldys ir isvis neisvaziuosiu. O to negali but. Tai sakau gal geriau nors tas kelias dienas vaistu pagert, kaad ramiau butu.

butinai pagerk,esi isiaudrinus tai nors kiek jie nuims itampa,o paskui matysi kaip jausies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 17:57)
Sveikos mergaites,
Labaiusiai bijau ne pacios keliones, o kad nebus artimo zmogaus salia ir jei uzeis priepuolis, kad nenumirciau. Atrodo ir supranti, kad jei sirdis sveika tai nuo PA nemirsi, kai kai pradeda permusinet dar labiau issigasti ir situacija tampa baisi. Turiu lexotanilio rankinej, bet nebandziau jo. Bijau, kad nebuciau apsnudus ar galva nesvaigtu. Labai labai prasau patarimo ka daryt doh.gif Save nuteikineju, kad reik atlaikyt kelione, o tada jau viskas bus gerai.

Manau , kad visos to pačio bijom 4u.gif Bent jau aš tai būtent to, kad užėjus kokiam nors neaiškiam dūrimui, spaudimui ar širdies mūšimui, šalia nebus artimo žmogau, kad nenumirčiau, o pas mane mažas lelius dar ...
Būtų gerai kad kas papasakotų kaip tai įveikti, man net geriant vaistus taip dar nutinka, tik būna trumpesni irne tokie stiprūs , bet tuoj PA įvaro.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2014 06 04, 15:35)
perla30, o ka seimso gydytoja sako, juk vistiek buna itaria ka nors? 4u.gif

Pradžioje įtarė kad tai gali sukelti skydliaukė, tai pasidariau tyrimus, tai sakė skydliauke nepakitusi lygi, tik šalia yra cistutė, o kraujo tyrimas dėl skydliaukės normos ribose. Daugiau nieko netyrė verysad.gif dėl kitų tyrimų nesiuntė daugiau niekur.
Ryt eisiu pas ją prašysiu siuntimo pas kardiologą, kad įsitikinti ar viskas tvarkoje su tais širdelės kažkokiais mušimais. Kartais dar suduria į galvą taip keistai, ar čia tie nervai ar dar kas nors. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2014 06 04, 18:55)

Ryt eisiu pas ją prašysiu siuntimo pas kardiologą, kad įsitikinti ar viskas tvarkoje su tais širdelės kažkokiais mušimais. Kartais dar suduria į galvą taip keistai, ar čia tie nervai ar dar kas nors.  doh.gif

nu jo manau verta nueiti, paskui kai isitikini kad viskas ok, galima nurasyti vegetodistonijai, as galvoju o tu kali magni tyreis?smile.gif bet manau kardiologas sita tikrai paziures 4u.gif

nzn mergaites, kaip nors, bet tikrai tikiu, kad isbrisim, buna gi blogesniu dienu ir geresniu dienu gyvenime, mes stiprios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 16:57)
Sveikos mergaites,

Lyg aš būčiau rašius smile.gif Nebijok lexsotanilio,nėra jis baisus vaistas,bent manęs jis nemigdo ir nesvaigina 4u.gif Stiprybės kelionėje 4u.gif
Atsakyti
Zinot per tiek metu tai galiu is savo patirties pasakyt, kad issitirt butinai reikia, bet kai niekas nieko neranda, tai reikia susitaikyt, kad cia yra vegetodistonija. Nes as ankciau kai man niekas nieko nerasdavo, tai sakydavau, kad daktarai durni as sergu, o jie nieko neranda. Vyras irgi sake, kad pas mane cia amerikoniskos ligos, nieko neranda, o man vis bloga. Bijau grizt i tuos laikus, nes tada valgydama buvau numetus apie 15 kg, svoris krito atrodo ne dienom, o valandom, gerkle gniutulo uzspausta buvo. Atsimenu, kad su tuo gniutulu kovodavau sau sakydama, kad jis netikras ir tuoj isnyks. Ir tikrai isnykdavo. Tikrai reikia stengtis su sita liga kovot, nes zinokit bent jau man tai vaistai pagerindavo padeti tik tam kartui. Mes stiprios ir issikapstysim.
Tiesa, pamirsau paklaust ar priimsit mane i savo buri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 06 04, 20:31)
nu jo manau verta nueiti, paskui kai isitikini kad viskas ok, galima nurasyti vegetodistonijai, as galvoju o tu kali magni tyreis?smile.gif bet manau kardiologas sita tikrai paziures 4u.gif

nzn mergaites, kaip nors, bet tikrai tikiu, kad isbrisim, buna gi blogesniu dienu ir geresniu dienu gyvenime, mes stiprios 4u.gif

Aha , šiandien dariausi tuos visus širdelei reikalingus kali, magni ir kt. , tik atsakymas penktadieni.

Toks klausimukas, ar visos geriat antidepresantus, ar gydotės be jų tik su kokiais vienais raminančiais (kaip leksatanilis ar tik xanaksas)
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2014 06 04, 21:16)
Aha , šiandien dariausi tuos visus širdelei reikalingus kali, magni ir kt. , tik atsakymas penktadieni.

Toks klausimukas, ar visos geriat antidepresantus, ar gydotės be jų tik su kokiais vienais raminančiais (kaip leksatanilis ar tik xanaksas)

Jei jau reikia gydymo man vien lexsas negydo ligos ,bereikalingas tik jų ėdimas doh.gif Visad geriu ir AD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 21:45)

Aš irgi tik vakar nusprendžiau parašyti šioj temoje, tai nesiklausiau kaškaip blush2.gif forumas visiems manau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Paklausiau, nes nezinau kokia sitos temos tvarka smile.gif Gal yra senbuves, o naujos turi "prisirasyt" biggrin.gif Jei sakot, kad visu, tada smagu. Visada malonu but tarp tokiu paciu kaip pats. Issikalbi, o tada beda kiek mazesne atrodo.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 06 04, 21:45)
Zinot per tiek metu tai galiu is savo patirties pasakyt, kad issitirt butinai reikia, bet kai niekas nieko neranda, tai reikia susitaikyt, kad cia yra vegetodistonija. Nes as ankciau kai man niekas nieko nerasdavo, tai sakydavau, kad daktarai durni as sergu, o jie nieko neranda. Vyras irgi sake, kad pas mane cia amerikoniskos ligos, nieko neranda, o man vis bloga. Bijau grizt i tuos laikus, nes tada valgydama buvau numetus apie 15 kg, svoris krito atrodo ne dienom, o valandom, gerkle gniutulo uzspausta buvo. Atsimenu, kad su tuo gniutulu kovodavau sau sakydama, kad jis netikras ir tuoj isnyks. Ir tikrai isnykdavo. Tikrai reikia stengtis su sita liga kovot, nes zinokit bent jau man tai vaistai pagerindavo padeti tik tam kartui. Mes stiprios ir issikapstysim.

o cia va tarsi as rasyciau, tik man be viso sito temperatura dar laikes kelias savaites virs 37.2, kai siaip buna tik apie 36 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(perla30* @ 2014 06 04, 22:16)

kai beveik pries pora metu buvo stiprus atkrytis kai jau su savimi nesusitvarkiau is pradziu menesi su psichiatre bandem gydytis raminamaisiais, nelabai veiksminga buvo, teko pradet ir ad gert 4u.gif cia labai nuo situacijos priklauso, gero gydytojo, jo patarimu, pacios savijautos, labai nesinorejo tu ad man bet tuo metu nebuvo kur detis 4u.gif beje kai pradejo veikti ad, labai pradejau dirbti su savimi, saviitaiga ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 04 birželio 2014 - 21:52