Mano Smilte daznokai lietuviu vokieciu veliavas piesia, kartais italu dar. Ir labai megsta piesti kokiusplanus irgi su rodyklem kur kas turi but, kaipkad ir kaip kambari perstatyt.

Bet jau ideju pas ja, tai pilna galva. Namu darbus dabar jau ji palyginti greitai daro ir viena, nebereikia man istisai prie jos buti. Naksciau - as is kambario, ji zaidzia

Dabar jau sedi daro kol padaro ir dar atnesa parodyt. Neseniai padare "knyga" "snieguole ir 7 nykstukai", nupiese, siek tiek parase kas ir kaip. mokykloj mokytoja jai vis duoda popuzles dali, jei ji viska puikiai atlieka. tai jau antra puzle turim namie surinkta pasikabine. Bet tenka man daznai grieztai pabut, kitaip tai ji greit uzliptu ant galvos. Ji labai valdinga siaip yra. Pradejom dabar daryti su kitu vaiku, turinciu ta pacia diagnoze terapija. Jei kartu su ju terapiautem susitinka ir zaidzia kartu dar ka daro. Abu vienodi tokie, valdingi, megstantys kad ju klausytu. Nors sake Smilte tai tuoj is pirmo karto emesi iniciatyvospokalbiui palaikyt su tuo berniuku.
O pirmadieni eisim i pirma violanceles pamoka