QUOTE(F @ 2007 08 07, 19:36)
Norėjau parašyti, kad žmonės nėra pikti ir žiaurūs, bet turėjau išvažiuoti į Kauną pas vaikiną. Ėjom pas jį į namus ir ten mus užpuolė kaimynų vaikai. Jie buvo labai agresyvūs ir puolė mus, grasino, sakė keiksmažodžius. Aš nelabai suprantu, kodėl. Mes juk norime gyventi ramiai ir nieko blogo nedaryti niekam, o atvirkščiai - padėti tiems, kuriems turime galimybių padėti. Dabar nelabai aišku, ką daryti. Negalima grįžti į tuos namus, o jis studijuoja Kaune. Bet vis dar manau, jog žmonės nėra pikti ir žiaurūs.
Sveika sugrizus

Uzjauciu del tu vaiku, kurie uzpuole. Matai kas darosi? o sakai, kad zmones nepikti

Juokauju. Is tikruju tai asmeniskai mane supa daugybe geru zmoniu. Bet kai paziuriu zinias ir kriminalines suvestines, nebesuprantu kokiame pasaulyje gyvenu... O ypac tie karai.. Irakas, Vietnamas, Afganistanas, Cecenija, vargse Armenija, uzspausta Rusijos... Juk visa tai ziauru...
O tas butas, kuriame gyvena vaikinas - nuomuojamas? Gal skubiai pasieskokit issinuomuot kita buta? Is kitos puses, vienakart kazkokie netikeliai prisikabino, o daugiau gal tai ir nebepasikartos? Reik to tiketis.
Atsimeni, sakei paieskosi gero anglisko straipsnio pasiskaityti mano sunui? Gal ieskojai

?