Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

O tu sąsiuvinį užvesk,tegu tavo vaikinas po pamokos paduoda mokytojai,lai surašo visą informaciją.
Atsakyti
AteneV, ar kitos mamytes. Ar jus jau galit palikt savus vaikus kelioms valandoms vienus namuose? Man cia tokia dilema del darbo. reiktu ,kad 2,5 val. ji viena pabutu. Ji nori, man biski nejauku. Del sunaus pradzioj budavo irgi nejauku, bet priratom. Bet dukra kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pareis: 17 rugsėjo 2007 - 12:12
Aš palikti negaliu(baimės priepoliai gali užeiti),man įdomu,kiek Smiltė pamokų turi per savaitę,maniškis tai 25 ir dar 2 logopedas,manau,kad per daug.Chigienos normose perskaičiau,kad galima tik 23,reikės aiškintis.
Atsakyti
Man rodos pas ja 24 savaitines val. Pernai buvo maziau, bet ji dar i viena religijos valanda neidavo. Simet kol kas lanko viska. Logopedes viena valanda liko, ir darysim pauze. Ir ji dabar pradejo menu mokykla lankyti,ten 90 min, per savaite. Bet ji galetu dar ir i sporta mielai nueit.
Atsakyti
Tai ir lankykit viską,kad tik vaikas nori tai ir pirmyn thumbup.gif. Okas per menų mokykla?
Atsakyti
Ta menu mokykla taitik taip vadinasi. Ji ten gales piesti, darbelius daryti. Vakar buvo parodoj. As nejau, bet mokytoja sake viskas gerai buvo.Per pirma pamoka piese savo nama. Tai mokytoja sake man, kad buvo nustebinta kaip Smilte piesia, kad tokias perspektyvas izvelgia ir i piesini itraukia mazdaug 10 metu vaikai. Bet kai as dailej tiek tenusimanau, tai ka as zinau kiek ten tu perspektyvu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gyvenat,merginos ?Aš susitvarkiau sūnaus invalidumą,paliko tą patį-vidutinio sunkumo eiga,galiu pasidžiaugti,kad tampa po truputėlį drąsesnis,pats išeina į kiemą,turi kelis draugus,tiik niekaip negali prisiminti,kas užduota namų darbams schmoll.gif ,kelias dienas nepaklausiau mokytojos-tai vienos pastabos knygelėje.
Atsakyti
Man dukra taip pat vargsta su namu darbu atidavimais( jie visada turi padarytus namu darbus i tokia deze sudet). nepadeda, praziopso. Nors ir padarius buna. Neuzsiraso kas uzduota, gerai jei lydinti mokytoja pastebi, uzraso tada. Kazkaip labai sudetingas proceas vaikasm tai.
PAS mus name dabar tokia situacija. Netiketai mire viena musu kaimyne. Ne name, atostogose, nors visai jauna, buvo. Su ta seima mes geruose santykiuose, ir dukra pas juos daznai budavo. Pamate mane apsiverkusia( kai as apie tai suzinojau buvau soke ir apsiverkiau).Dukros reakcija. Stebejo mane kuri laika, tada pasitikslino ar as verkiu, pasiklause kodel, ir tada uzpyle klasusimais paie tai, kaip as dabar jauciuosi, ar esu liudna, ar labai nusiminiau, kad nebegriz ta kaimyne niekada ir pan. Bet ji kaip ir vaikas, labai ramiai i tai sureagavo. Nebegris kaimyne ir viskas, ji danguj, jos kunas po zeme. bet tai ka as jauciu ja labai domino, ir kai atejo aukle , nuklause kad pasakiau apie kaimyne, ji pareiske" ir tu verkei ir tau labai liudna buvo". Is viso to jai kazkaip tas labiausiai uzsifiksavo.
Atsakyti
Mano vaikiną taippat domina mirties klausimas bet dar labiau-kaip atsiranda vaikai.Girdėjau,kaip jis klausė tėčio o šis susinepatoginęs atsiuntė pas mane.Aš viską papasakojau ir Matas tai priėmė labai natūraliai .Smiltei turbūt labai rūpėjo ne tik mirtis bet it tavo jausmai,jai buvo neramu kai tu liūdna,gal kai išsiaiškino tavo liūdasio priežąstį,jai pasidarė ramiau ir saugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 02 spalio 2007 - 20:16
Nu gal, ir taip. O siaip jai labai idomu kodel butent ja as turiu. Kaip ji sako vis, " kodel tu butent manes norejai, kodel mane pasiemei?" Kiek aiskinu, kad as jos is niekur neemiau, kad as tikejausi, akd turesiu mergaite ir, kad mano pilvelyje mergaite yra, taip ir buvo, ir as dziaugiausi. Bet jis vis pasitikslina, ar as dziaugiuosi ir dabar , kad ja, butent ja ir tokia turiu smile.gif Zinoma, kad dziaugiuosi. tik ji , maze,viska nori issiaiskinti ir zinoti.
Paskutiniu metu Smilte gana rami palikus. Jei kas nors ka nors bara, kad ir ne ja, ji stengiasi tuoj dingti is tos vietos. Jai baisu. Su namu darbu darymu sia savaite kazkaip neblogai einasi. Palyginti greitai padaro. Bet vis dar bijo jei jai per arti kas stovi, ar koso. bet stengiasi nerekti ir as galiu ja greit nuraminti. Ir aplamai labai daug glaustosi apie mane paskutiniu metu. smile.gif
Atsakyti
Kažkas negerai darosi su mano vaikinu,atsikalbinėja,neklauso,apsimeta kad nieko negirdi,meluoja.Muzikos mokykloje gavo pastabą,tai parėjęs namo tą pastabą iškirpo,šiandien sulaužė smičių ir visos šios nesamonės vyksta kai tėtis darbe,manęs neklauso visiškai schmoll.gif. Neatpažįstu vaiko.Šiandien tvirtai apsisprendžiau dėl bausmės-negaus žaisti su kompu savaitę ir tikrai nenusileisiu.Dabar namuose karo stovis,greičiau tėtis namo pareitų nes galiu išprotėti gun_bandana.gif tease.gif
Atsakyti
Kiek taviskiui dabar Atene? nes maniskiui bernui dabar 9,5 bet irgi sunkiai besusisnekam. Ypac tetis. jie abu pagatavi vienas kitam i atlapus kibt. Manes dar kazkiek klauso, bet irgi vis dazniau balas pakeltas mano ant jo jau buna. Tai mokytoja sako, kad pas ji toks pereinamas laikotarpis i paauglyste dabar, nes ir mokykloj gauna daugaiu bart. Sako, turi praeit, ir paskui vel bus karas kai paauglyste prasides. doh.gif Bet taviskis lyg kaip ir SMilte , Smiltei 7,5.
Atsakyti