QUOTE(Atėnė V @ 2007 09 13, 09:53)
Mane tas atsijungumas irgi nervina,bet aš pati pasiimu sūnų iš mokyklos,tai apie visus namų darbus išklausinėju,kas bus kai jis bus penktokas?Negi aš turėsiu bėgt pas kiekvieną mokytoją ir klausinėti kas užduota

. Linabalt,pakalbėk su mokyklos direktorium ar pavaduotoja,kad į tavo vaiką atkreiptų dėmesį,nusinešk kokią pažymą iš psichiatro su rekomendacijomis mokymui,manau padės.
Tai kad visi zino situacija, jam skirtas modifikuotas mokymas, taip pat aukletoja puikiai zino jo diagnoze ir lygtai stengiasi padet, sake, kad kalbejo su mokytojais. Nezinau,gal nespejo su visais pasisneket, nes mes nauji sioje mokykloje ir tikriausiai kai kuriems mokytojams bus pakankamai sunku prisitaikyt prie vaiko su TOKIOM problemom. Ka ten vaiko - jis jau visas jaunuolis, 185cm ugio vyruka vaiku nelabai pavadinsi

Jau paprasiau aukletojos, kad suzinotu is visu mokytoju kokias pratybas supirkt, nes mano berniukas kol kas zino tik 3 dalyku, bet juk ju tikrai reikia daugiau... Baisu, kai beveik 15 metu jaunuoli reikia priziuret kaip maza vaika, pats visai nesusigaudo....