Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(mikeda @ 2015 05 06, 13:48)

O kaip su atsakymais? paaiškino gal jau daktarai ką reiškia?

doh.gif Zinok dar neuzsirasiau pas gydytoja.Kazko guma tempiu, bo baisu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 05 07, 11:02)
doh.gif  Zinok dar neuzsirasiau pas gydytoja.Kazko guma tempiu, bo baisu blush2.gif  doh.gif

Na, aš jau gavau tyrimo atsakymą su gydytojo komentaru - hiperplastinis endometro polipas, endometro proliferacinė fazė - tai reiškia, kad polipas nepiktybinis, o gimdos gleivinė (endometras) atitinka ciklo fazę. Kitaip tariant, viskas ok thumbup.gif Kaip suprantu, pas tave atsakymas buvo toks pat, taip kad gali nusiraminti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikeda: 11 gegužės 2015 - 10:31
QUOTE(mikeda @ 2015 05 11, 10:30)
Na, aš jau gavau tyrimo atsakymą su gydytojo komentaru - hiperplastinis endometro polipas, endometro proliferacinė fazė - tai reiškia, kad polipas nepiktybinis, o gimdos gleivinė (endometras) atitinka ciklo fazę. Kitaip tariant, viskas ok  thumbup.gif  Kaip suprantu, pas tave atsakymas buvo toks pat, taip kad gali nusiraminti wink.gif  4u.gif

bigsmile.gif aneeee? Jo lygiai tokis pat zodis i zodi, nu kaip tu mane pradziuginai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 gegužės 2015 - 16:08
QUOTE(Jolkuce @ 2015 05 11, 17:08)
bigsmile.gif  aneeee? Jo lygiai tokis pat zodis i zodi, nu kaip tu mane pradziuginai  4u.gif

thumbup.gif nu kaip smagu pradžiuginti... ax.gif
dabar belieka laukt gandrų... biggrin.gif na, bent jau mano atveju...nes vis planuojam, planuojam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikeda: 12 gegužės 2015 - 13:41
QUOTE(mikeda @ 2015 05 12, 13:39)
thumbup.gif nu kaip smagu pradžiuginti...  ax.gif
dabar belieka laukt gandrų...  biggrin.gif na, bent jau mano atveju...nes vis planuojam, planuojam...

Laba. O norejau paklaust apie tyrimus pries histero? Su tais pagrindiniais aisku o kaip tai kad pries planine operacija turi buti atliktas ultragarsinis gimdos tyrimas (bent parasyta antakakalnio tiklapyje)?
Atsakyti
QUOTE(žiemužytė @ 2015 05 22, 16:58)
Laba. O norejau paklaust apie tyrimus pries histero? Su tais pagrindiniais aisku o kaip tai kad pries planine operacija turi buti atliktas ultragarsinis gimdos tyrimas (bent parasyta antakakalnio tiklapyje)?

Ji atliks vietoje pries operacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 05 22, 16:40)
Ji atliks vietoje pries operacija smile.gif

Ačiu labai smile.gif dabar as jau rami ir laukiu birzelio antros thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, ar operacijai pasiruosiant reikia pilnos depiliacijos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 07 12, 15:49)
mergaites, ar operacijai pasiruosiant reikia pilnos depiliacijos?  blush2.gif

man rodos dabar sito reikalavimo nebera. bet kad turbut rekomenduojama.

beje, panasu, kad operacija nepadejo (del kraujavimo ciklo vidury).
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 07 12, 16:01)
man rodos dabar sito reikalavimo nebera. bet kad turbut rekomenduojama.

beje, panasu, kad operacija nepadejo (del kraujavimo ciklo vidury).

O priezasti nustate kraujavimo?

As turejau ta pacia beda pusantru metu, padare lp ir histero, pusei metu dingo, o va uzkakar ciklo vidury vel pasirode.. Nzn ka ir galvot..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 07 12, 17:35)
O priezasti nustate kraujavimo?

As turejau ta pacia beda pusantru metu, padare lp ir histero, pusei metu dingo, o va uzkakar ciklo vidury vel pasirode.. Nzn ka ir galvot..

man irgi po puses metu tas pats.
daugiau jokiu priezasciu nemato, birzeli dare echoskopija, viskas buvo gerai. Siulo bandyt hormonus- tabletes arba mirena.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 07 12, 18:31)
man irgi po puses metu tas pats.
daugiau jokiu priezasciu nemato, birzeli dare echoskopija, viskas buvo gerai. Siulo bandyt hormonus- tabletes arba mirena.

As tai pastot labai noriu, sitas variantas netinka.. Man tas pakraujavimas is esmes netrukdo, ten lasas kitas kraujo buna. Tik bijau, kad nieko rimto nebutu..
Atsakyti