Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 06, 12:42)
Man visad sokinejo buvo apie 32 - 36 dienas , po histero dabar 28 ir 32,bet didziausias pliusas kad tikrai trumpesnes ir kraujavimo gausaus neber thumbup.gif .
O po sirgimu irgi teplioja ? Nes jei pries ir po tai lyg endometrioze galima itarti g.gif

As tuom pasidziaugti negaliu. Sios mmm gerokai pavelavusios ir labai negausios, praeitos mmm laiku, bet labai gausisos, gabalais krito unsure.gif

Teplioja tik likus 9-7d iki mmm, skaisciu sviesiu krauju, kartais net tampono prireikia doh.gif Po mmm jokiu tepliojimu nera. Endometrioze gyd. atmete. Endometriozei tamsus tepliojimas buna.
Eisiu rugseji pas gyd. kartot tyrimus, gal ka naujo pasakys.
Atsakyti
Labas,

Šiandien po vizito pas ginekologe išgirdau pasiūlymą pasidaryti histeroskopiją unsure.gif
Situacija tokia, kad planuojame beveik metus laiko, buvo tirta begalės hormonų ir visi rezultatai geri, šiek tiek buvo padidėjęs prolaktinas, bet nežymiai, su bromcriptinu nusimušau jį. Tai vat, mano tyrimai geri, vyro SG taip pat labai gera, ginekologė sako pažiūrėjus į rezultatus sakyčiau kad abu esat idealiai sveika pora, tik vat žinant kad vaikelis vis neateina neramu daros.

Šiandien gine pažiūrėjo gleivinę mano 21CD yra 14 mm gleivinė, tai kaip suprantu normos neviršija, bet kaip gine ir sakė jau prie storesnių gleivinių, paklausiau ar tai trukdo, sakė kad tai gali sudaryti nepalankias sąlygas implantacijai. Dar pasiskundžiau kad nuo ciklo vidurio iki pat mm vis maudžia pilvo apačia, už tai ir siūlo darytis histeroskopija (dėl gleivinės storio ir nuolatinio maudimo ).

Ankstesnėse temose radau tokia info:
Gimdos gleivinė implantacijos momentu turi būti apie 12 mm (kritinės ribos - 8 mm ir 16 mm).
Folikulas turėtų būti 18-24 mm. Mažesnis - dar nesubrendęs, didesnis - peraugęs, abejais atvejais netinkami.

Dar kart eisiu pasižiūrėti gleivinės iškart po mm, ir tuomet nuspręsime ką daryti (ar daryti histero ar ne).

Kažkaip neramu man dėl jos, nors kiek čia skaičiau tai atrodo greita ir pakankamai lengva (gijimu, savijauta ir pan) procedūra.

Sakykit ar buvo kuriai nors daryta histero dėl per daug išvešėjusios gimdos?
Atsakyti
Merginos, pasakykit man blondinei, jegu daroma H ir jos metu šalina polipą, tai kokios rekomendacijos ir kuriam laikui dėl poilsio, daiktų kilnojimo, skrydžių lėktuvu ir pan.? unsure.gif
Atsakyti
Jeigu gerai jautiesi - kelias dienas pasisaugok, nesitampyk, kol užgis.
Po trijų dienų ėjau į darbą be jokių ypatingų blogumų.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 23, 10:56)
Jeigu gerai jautiesi - kelias dienas pasisaugok, nesitampyk, kol užgis.
Po trijų dienų ėjau į darbą be jokių ypatingų blogumų.

Čia paskaičiau, kad kitos 1-2 sav. nieko sunkaus nekėlė, nesitampė, o man taip gautųsi, kad po 1 sav. po H, reiktų lagaminus tempt ir paskui dar mažą klecką ant rankų pamyluot blush2.gif g.gif o dar sakykit, ar realu jeigu pvz., šiand atklieka H, o ryt į darbą eiti? rolleyes.gif

Matyt, reikės H atidėti dar mėnesiui, nors taip nesinori verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 23 rugsėjo 2015 - 11:04
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 09 23, 12:03)
Čia paskaičiau, kad kitos 1-2 sav. nieko sunkaus nekėlė, nesitampė, o man taip gautųsi, kad po 1 sav. po H, reiktų lagaminus tempt ir paskui dar mažą klecką ant rankų pamyluot  blush2.gif  g.gif  o dar sakykit, ar realu jeigu pvz., šiand atklieka H, o ryt į darbą eiti?  rolleyes.gif

Matyt, reikės H atidėti dar mėnesiui, nors taip nesinori  verysad.gif

man darė tris kartus H ir du kartus iš jų aš kitą dieną ėjau į darbą, mano darbas aišku ne fizinis, o vieną kartą buvo penktadienis, tai į darbą tik pirmadienį, bet visą savaitgalį dar svečių turėjau smile.gif tai tas pats kaip į darbą smile.gif gal dar sunkiau smile.gif
o šiaip po H aš pati ir parvairuoju, vieną kartą net iš latvijos smile.gif bet čia nepasididžiavimas, bet aš kitaip negalėjau, vos latviai mane išleido, nes sakė jeigu koks įvykis, rastų kraujyje narkotizuoj. medžiagų
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 23, 11:26)
man darė tris kartus H ir du kartus iš jų aš kitą dieną ėjau į darbą, mano darbas aišku ne fizinis, o vieną kartą buvo penktadienis, tai į darbą tik pirmadienį, bet visą savaitgalį dar svečių turėjau smile.gif tai tas pats kaip į darbą smile.gif gal dar sunkiau smile.gif
o šiaip po H aš pati ir parvairuoju, vieną kartą net iš latvijos smile.gif bet čia nepasididžiavimas, bet aš kitaip negalėjau, vos latviai mane išleido, nes sakė jeigu koks įvykis, rastų kraujyje narkotizuoj. medžiagų

Reikės dar eiti į konsultaciją su gyd., tai žiūrėsiu ką patars g.gif Nors mano bendradarbė irgi kitą dieną atėjo į darbą, bet gi kievienai skirtingai būna... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pasklausti, gal kuriai nors Histero buvo daryta 21 CD? nes man dare buten ta diena, kad paimsiu biopsija endometro. Po savaites gavau isvada: Endomerte velyva proliferacijos faze...gal kas ir turejo toki atsakyma, galetu pakomentuoti, ka tai gali reiksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2015 11 26, 15:26)
Sveikos merginos, noriu pasklausti, gal kuriai nors Histero buvo daryta 21 CD? nes man dare buten ta diena, kad paimsiu biopsija endometro. Po savaites gavau isvada: Endomerte velyva proliferacijos faze...gal kas ir turejo toki atsakyma, galetu pakomentuoti, ka tai gali reiksti?  g.gif

Pas mane išvada,proliferacinis endometras,tai mano gyd pakomentavo,kad būtina PRG naudoti
Atsakyti
Merginos, o kaip jusu histeroskopijos video? Aiskus? Viskas matosi? Kokios trukmes?

Po histeroskopijos gavau CD, video trukme 1.55 min, tik pacioj pradzioj aisku, o po to vaizdas visa laika kaip nesufokusuotas ir pagreitintas unsure.gif Cia taip turi buti? Youtube labai grazius ir aiskius video maciau, tikejausi kazko panasaus ax.gif Eisiu pas gydytoja savaitgali, tai nezinau, ar cia dekoti, ar pretenzijas reiksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 12 16, 17:25)
Merginos, o kaip jusu histeroskopijos video? Aiskus? Viskas matosi? Kokios trukmes?

Po histeroskopijos gavau CD, video trukme 1.55 min, tik pacioj pradzioj aisku, o po to vaizdas visa laika kaip nesufokusuotas ir pagreitintas unsure.gif Cia taip turi buti? Youtube labai grazius ir aiskius video maciau, tikejausi kazko panasaus  ax.gif Eisiu pas gydytoja savaitgali, tai nezinau, ar cia dekoti, ar pretenzijas reiksti biggrin.gif

o kur cia tokius dalina? unsure.gif as Grybo gatvej dariausi privaiciai, negavau
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 12 16, 17:52)
o kur cia tokius dalina? unsure.gif as Grybo gatvej dariausi privaiciai, negavau

Ne Lietuvoj as ax.gif Na va, pas mus duoda, o as visvien lyg ir nepatenkinta biggrin.gif

O tai Lietuvoj tik atsakyma paraso?
Atsakyti