Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(debesyse* @ 2015 07 12, 19:15)
As tai pastot labai noriu, sitas variantas netinka.. Man tas pakraujavimas is esmes netrukdo, ten lasas kitas kraujo buna. Tik bijau, kad nieko rimto nebutu..

o hormonus kada nors tyretes? man kazkaip nesiule g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 07 12, 19:17)
o hormonus kada nors tyretes? man kazkaip nesiule g.gif

Jo, tyriausi jau viska, nes ir nepastoju ilgai, viskas ok. Tiesa, lp metu endometrioze rado, sake, kad kraujavimai del jos galejo but. Bet nesuprantu, jei buvo dinge, kodel vel atsirado..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 07 12, 19:42)
Jo, tyriausi jau viska, nes ir nepastoju ilgai, viskas ok. Tiesa, lp metu endometrioze rado, sake, kad kraujavimai del jos galejo but. Bet nesuprantu, jei buvo dinge, kodel vel atsirado..

speliojimai... O kiek laiko jau bandot?
as jau sutikau tabletes pagert, bet ir apie mirena pradejau mastyt... Kai mmm daugiau nei savaite, paskui tie tepliojimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 07 12, 19:15)
As tai pastot labai noriu, sitas variantas netinka.. Man tas pakraujavimas is esmes netrukdo, ten lasas kitas kraujo buna. Tik bijau, kad nieko rimto nebutu..

Na jei ciklo vidury gal O? Nesekat?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 12, 20:16)
Na jei ciklo vidury gal O?  Nesekat?

ne, sikart gera savaite po O.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 07 12, 19:46)
speliojimai... O kiek laiko jau bandot?
as jau sutikau tabletes pagert, bet ir apie mirena pradejau mastyt... Kai mmm daugiau nei savaite, paskui tie tepliojimai  doh.gif

Pusantru metu jau.. O jum lp nedare? Nes jei ilgos mmm ir tepliojimai, ir endometrioze gali but.. Bent jau man ja rado..

QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 12, 20:16)
Na jei ciklo vidury gal O?  Nesekat?

Seku. Pakraujavimai visada budavo tada, kai OT teigiami. Bet po lp ir histero buvo dinge, tai gal ne del O tada.. Nzn..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 07 12, 20:25)
Pusantru metu jau.. O jum lp nedare? Nes jei ilgos mmm ir tepliojimai, ir endometrioze gali but.. Bent jau man ja rado..
Seku. Pakraujavimai visada budavo tada, kai OT teigiami. Bet po lp ir histero buvo dinge, tai gal ne del O tada.. Nzn..

nedare lp. palyginus ne taip ir seniai cezariai daryti, 2 kartus. tai nebuvo jokiu bedu, iskaitant pastojima. is tiesu net ne tepliojimai, o kraujavimas. mane, kad del gimdos polipo, bet jo neber g.gif
Atsakyti
mergaiciukes, man ir vel reikia patarimo 4u.gif gal kuri zinosit... esu 11 diena po operacijos, ir vakar kazko uzkilo temperatura iki 38 unsure.gif jokiu kitu nusiskundimu nera... iskart po operacijos nei karsciavau, nei siaip kas vargino, tik kad teplioju iki siol po truputi. kaip galvojat, ar gali but tas karsciavimas susijes su atlikta operacija? g.gif keista taip, nei gripas, nei dar kokia velniava.. na, siaip nusimato savaitgali mmm, jei ciklas neissibalamutins... unsure.gif

beje, kas artimiausiu laiku darysis, nebijokit, labai lengva operacija, pasijutau kaip pas koki stomatologa apsilankius, nes nei skaudejo, nei kazkokiu postoperaciniu nemaloniu reiskiniu pajutau. laparoskopija sunkesne gijimo prasme, nors irgi nebaisi. kita diena buvau visiskai darbinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 04 rugpjūčio 2015 - 12:47
QUOTE(mamulioka @ 2015 08 04, 12:44)
mergaiciukes, man ir vel reikia patarimo  4u.gif gal kuri zinosit... esu 11 diena po operacijos, ir vakar kazko uzkilo temperatura iki 38  unsure.gif jokiu kitu nusiskundimu nera... iskart po operacijos nei karsciavau, nei siaip kas vargino, tik kad teplioju iki siol po truputi. kaip galvojat, ar gali but tas karsciavimas susijes su atlikta operacija?  g.gif keista taip, nei gripas, nei dar kokia velniava.. na, siaip nusimato savaitgali mmm, jei ciklas neissibalamutins...  unsure.gif

beje, kas artimiausiu laiku darysis, nebijokit, labai lengva operacija, pasijutau kaip pas koki stomatologa apsilankius, nes nei skaudejo, nei kazkokiu postoperaciniu nemaloniu reiskiniu pajutau. laparoskopija sunkesne gijimo prasme, nors irgi nebaisi. kita diena buvau visiskai darbinga

g.gif Gal reiktu tuo klausimu pasikonsultuoti su daktaru kuris dare Histo, arba su savo gine, maza koks uzdegimo procesas, kad neprasidetu...
Atsakyti
Mergaites, o kaip jums ciklas po histero? Nepasikeite trukme?

Man jau 8 metus budavo 27-28 dienos, tik pries mmm savaite tepliodavo. Po histero viena cikla atejo mmm laiku ir be jokiu tepliojimu. Labai apsidziaugiau, maniau su polipu pasalino ir tepliojimu priezasti. Kitus du ciklus po senovei - tepliojimai ir tik tada mmm. O va paskutini cikla mmm velavo 6 dienas doh.gif ir vakar pramuse be jokio ispejimo, be pms, be tepliojimu. Jokiu stresu, nervu, svorio pokyciu neturejau. Nesuprantu, ar cia tas isikisimas, ar cia vel kas nors gimdoj priaugo g.gif
Kaip jums ciklo trukme, nepakito?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 05, 13:12)
g.gif Gal reiktu tuo klausimu pasikonsultuoti su daktaru kuris dare Histo, arba su savo gine, maza koks uzdegimo procesas, kad neprasidetu...

atostogauja abudu unsure.gif na bet vakar jau 37.3 buvo g.gif gal svyravimai pries mmm, paziuresiu, kaip toliau klostysis
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2015 08 05, 13:06)
Mergaites, o kaip jums ciklas po histero? Nepasikeite trukme?

Man jau 8 metus budavo 27-28 dienos, tik pries mmm savaite tepliodavo. Po histero  viena cikla atejo mmm laiku ir be jokiu tepliojimu. Labai apsidziaugiau, maniau su polipu pasalino ir tepliojimu priezasti. Kitus du ciklus po senovei - tepliojimai ir tik tada mmm. O va paskutini cikla mmm velavo 6 dienas doh.gif  ir vakar pramuse be jokio ispejimo, be pms, be tepliojimu. Jokiu stresu, nervu, svorio pokyciu neturejau. Nesuprantu, ar cia tas isikisimas, ar cia vel kas nors gimdoj priaugo g.gif
Kaip jums ciklo trukme, nepakito?

Man visad sokinejo buvo apie 32 - 36 dienas , po histero dabar 28 ir 32,bet didziausias pliusas kad tikrai trumpesnes ir kraujavimo gausaus neber thumbup.gif .
O po sirgimu irgi teplioja ? Nes jei pries ir po tai lyg endometrioze galima itarti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 rugpjūčio 2015 - 12:43