Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Peliuk, nuoširdi padėka už naujus Kalėdomis kvepiančius namučius.
Kaip galvojate šiemet puošti klases Kalėdoms, gal kokių idėjų įdomių turite. Labai noriu kažkokių burbulų prikabinti klasėje prie lubų tik nesumąstau kokių, gal galite pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 21, 18:56)
Laukiu sniego (ne žiemos  ax.gif ), gal bus balčiau ir širdis nurims  g.gif ...

Aš ir iš sniego to tikiuosi... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. O as siandien skambinausi klausti del elektroniniu skaitytuvu. Tai sake kad visiems dar nespejo issiuti informacijos ir mokymai vyks grupemis skirtingu laiku. Man bus tik sausio menesi, bent jau taip planavo.O kai gausiu laiskeli tai matysiu tiksliai kuriuo metu
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Gerai, kad šiemet nepirkom pratybų, tik matematikai, tai daugiau laiko galim skirti normaliam darbui su tekstu. O taip tik spėk taisyt pratybų sąs., tempt namo krūvas doh.gif
Į kvadrato varžybas irgi atrinkom iš dviejų klasių, nes reikėjo tik 12 mokinių.
Kaži, kur galima pasižiūrėt, į kokias mokyklas atvažiuos ketvirtokų tikrintojai?
Atsakyti
Išvyka į Molėtus man yra nereali, čia vienas iš mano topų lotuliukas.gif . Važiuoju ir į Kosmologijos muziejų (jis dabar atsinaujinęs, man patiko), ir į observatoriją. Dar esu buvusi Žvaigždžių stebykloje. Ten rekomenduočiau važiuoti kai šilta, nes edukacija vyksta lauke.

Man jau galva sopa dėl Kalėdinio spektaklio, neturiu tinkamos ir patinkančios minties, o kitą savaitę susirinkimas, reik pasakyt, kas ką vaidins, o ir repetuoti jau laikas.

Kaip klasę puoštis neišmanau, nors dar tik antrokai vaikai, o nepakeliu galvos nuo mokslų. Jei tik atleidžiu vadeles, nieko nepadaro. O kol jaučia spaudimą, tai šiek tiek judam į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 21 lapkričio 2013 - 19:07
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 11 21, 20:05)
Išvyka į Molėtus man yra nereali, čia vienas iš mano topų  lotuliukas.gif . Važiuoju ir į Kosmologijos muziejų (jis dabar atsinaujinęs, man patiko), ir į observatoriją. Dar esu buvusi Žvaigždžių stebykloje. Ten rekomenduočiau važiuoti kai šilta, nes edukacija vyksta lauke.

Man jau galva sopa dėl Kalėdinio spektaklio, neturiu tinkamos ir patinkančios minties, o kitą savaitę susirinkimas, reik pasakyt, kas ką vaidins, o ir repetuoti jau laikas.

Kaip klasę puoštis neišmanau, nors dar tik antrokai vaikai, o nepakeliu galvos nuo mokslų. Jei tik atleidžiu vadeles, nieko nepadaro. O kol jaučia spaudimą, tai šiek tiek judam į priekį.

Kaip viskas pažįstama. Man prie Kalėdinio spektaklio, klasės puošimo reikia dar pridėti stebimas pamokas ir pasiruošimą įstaigos gimtadieniui doh.gif .
Net akį trūkčiot pradėjo, o gal senatvė thumbup.gif Chi, chi, chi. Mes mokytojos juk visada jaunos, nes turim nedidelių vaikų biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikutėss mergaitės,aš šiandieną jau taip pat pradėjau galvoti apie klasės puošimą ir kažkodėl kilo tokia mintis. O jei padaryti tuos PON PONUS baltus.Būtų visai gražu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2013 11 21, 20:12)
Kaip viskas pažįstama. Man prie Kalėdinio spektaklio, klasės puošimo reikia dar pridėti stebimas pamokas ir pasiruošimą įstaigos gimtadieniui doh.gif .
Net akį trūkčiot pradėjo, o gal senatvė  thumbup.gif  Chi, chi, chi. Mes mokytojos juk visada jaunos, nes turim nedidelių vaikų biggrin.gif .

Kaip viskas pazistama doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kaip toj dainelej "Kiek darbu kiek darbu vos suspet galiu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mergaites gal kas galite man pasufleruoti kur galima rasti skaidriu sablonu. Lyg pas mus paste buvo bet as nerandu ar nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 11 21, 20:18)
Kaip viskas pazistama  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip toj dainelej "Kiek darbu  kiek darbu vos suspet galiu" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mergaites gal kas galite man pasufleruoti kur galima rasti skaidriu sablonu. Lyg pas mus paste buvo bet as nerandu ar nematau g.gif

http://www.brainybet...t_templates.htm
http://translate.goo...plateswise.com/
pabandyk paieškoti čia
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 21, 20:36)

Aciuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 11 21, 20:00)
Sveikos. O as siandien skambinausi klausti del elektroniniu skaitytuvu. Tai sake kad visiems dar nespejo issiuti informacijos ir mokymai vyks grupemis skirtingu laiku. Man bus tik sausio menesi, bent jau taip planavo.O kai gausiu laiskeli tai matysiu tiksliai kuriuo metu

labai prašau Jūsų parašyti, kada galėsite dalyvauti elektroninių knygų skaitytuvų seminare, kurie planuojami tokiomis dienomis:

Gruodžio 4 (yra laisvų 10 vietų)
Gruodžio 10 (yra laisvų 10 vietų)
Gruodžio 18 (yra laisvų 10 vietų)
Seminarai vyks Vilniuje, Ugdymo plėtotės centre, M. Katkaus g. 44
Pradžia 10 val.
Kiti seminarai vyks jau po naujųjų metų:

Sausio 3 d.
Sausio 9 d.
Sausio 14 d.
Sausio 21 d.
Sausio 30 d.
Vasario 4 d.

Vienam mokytojui reikia dalyvauti tik vienos dienos viename seminare, kadangi mokytojų du šimtai, todėl bus organizuojama dešimt vienos dienos seminarų.
Labai prašau, pasitarkite su mokyklos vadovais ir atsakykite kuo greičiau, nes rašau visiems iš eilės
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2013 11 21, 20:46)
labai prašau Jūsų parašyti, kada galėsite dalyvauti elektroninių knygų skaitytuvų seminare, kurie planuojami tokiomis dienomis:

Gruodžio 4 (yra laisvų 10 vietų)
Gruodžio 10 (yra laisvų 10 vietų)
Gruodžio 18 (yra laisvų 10 vietų)
Seminarai vyks Vilniuje, Ugdymo plėtotės centre, M. Katkaus g. 44
Pradžia 10 val.
Kiti seminarai vyks jau po naujųjų metų:

Sausio  3 d.
Sausio  9 d.
Sausio  14 d.
Sausio  21 d.
Sausio  30 d.
Vasario  4 d.

Vienam mokytojui reikia dalyvauti tik vienos dienos viename seminare, kadangi mokytojų du šimtai, todėl bus organizuojama dešimt vienos dienos seminarų.
Labai prašau, pasitarkite su mokyklos vadovais ir atsakykite kuo greičiau, nes rašau visiems iš eilės

Sveiki. Čia persiunčiau Alvidos laiškutį, kurį gavau vakar
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 21, 21:58)
Aš ir iš sniego to tikiuosi... rolleyes.gif

O aš laukiu ir sniego, ir žiemos , ir Kalėėėėėėdinių atostogų lotuliukas.gif
Atsakyti