Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2013 11 21, 20:40)
...................., o gautas raudonas sumažina žalių skaičių. ......................

O čia rimtai? Kol kas niekas nesakė. Tik pasigedo. kad nebelieka taškų, tai kai kurie skaičiuoja kiekvieną dieną ir užsirašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 21 lapkričio 2013 - 20:48
QUOTE(b.s @ 2013 11 21, 22:46)
O čia rimtai? Kol kas niekas nesakė. Tik pasigedo. kad nebelieka taškų, tai kai kurie skaičiuoja kiekvieną dieną ir užsirašo.

Bet jie nedingsta. Man atrodo, kad savaitiniai jie yra. Tada gali lyginti ankstesnės savaitės ir šios. Reikia patikrinti nustatymuose, kur sudėti taškiukai, ant kokių nustatymų.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 21, 20:53)
Bet jie nedingsta. Man atrodo, kad savaitiniai jie yra. Tada gali lyginti ankstesnės savaitės ir šios. Reikia patikrinti nustatymuose, kur sudėti taškiukai, ant kokių nustatymų.

Jei turėsi galimybę pažiūrėti, panaršyk tame psl. Aš taip pat dar paprašysiu, kad prisijungtų ir parodytų patys vaikai.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 21, 22:40)
Auga taškų skaičius. Galima matyti ir žalius ir raudonus arba galima matyti žalius, o gautas raudonas sumažina žalių skaičių. Monstriuko dydį galima irgi nusistatyti. Visa tai yra nustatymuose.

Kaip juos pasiziureti. As randu tik diagramas. Ar galima panaikinti monstriukui nereikalinga ivertinima? Ne tam vaikui parasiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 11 21, 22:58)
Kaip juos pasiziureti. As randu tik diagramas.  Ar galima panaikinti monstriukui nereikalinga ivertinima? Ne tam vaikui parasiau verysad.gif

Visi taškai matosi kai paspaudi Pradėti. Tada pasirodo lentelė su vaikų vardais ir prie kiekvieno vaiko yra taškai.
O netinka ta ištrinti taškus?
Reiks paprašyt vaikų kad parodyti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 21, 21:34)
Šiaip tai būtų gražu, o iš kokio popierio daryti? Ar tiktų tas vadinamas tampomas?

Aš dabar va sėdžiu, bandau juos daryti. O darau iš paprastų servetėlių. Bandau. Manau, kad tiktų baltos, raudonos. Iš didesnių gaunasi didesnės, iš mažesnių mažesnės.

Dar bandau daryti snaiges, tas kur reikia iš skarelės karpyti, sukti, klijuoti. Igi neblogai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 11 21, 19:52)
Šiandien ir mano mokinukai dalyvavo rajono "Sveikuolių sveikuoliai". Tokių aukštumų kaip Zuzanele nepasiekėme, bet iškovojome garbingą II vietą ir tuo be galo džiaugiamės. biggrin.gif Nereikės toliau daaaugggg ruoštis blush2.gif

Sveikinimai 4u.gif

Mes važiuosim į kalėdinį spektaklį ir dar klasėse ruošime kas programėlę, kas spektaklį rolleyes.gif

Klasės nemanau kažkaip išskirtinai puošt, nes aukštos lubos, o kaip dar pakabint? g.gif
Manau tradiciškai lentą papuošiu, eglutę su žaisliukais ir girlianda ir bus viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tradiciškai - spektaklis tėvams, po jo senelis su programa. Advento kalendorių darysiu dekupažuotas eglutes. Daugiau dar nesugalvojau. Langai puošiami visos mokyklos vienodai.
Atsakyti
Sveikos !

Gal turit kokią naujesnę gražią dainą apie žiemą. Jau taip nieko nerandu... g.gif
Į antrą paštą išsiunčiau muzikai savarankišką darbelį apie pučiamuosius instrumentus.

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 21, 23:03)
Visi taškai matosi kai paspaudi Pradėti. Tada pasirodo lentelė su vaikų vardais ir prie kiekvieno vaiko yra taškai.
O netinka ta ištrinti taškus?
Reiks paprašyt vaikų kad parodyti.

Dekui uz patarimus, reiks pabandyt.
Atsakyti
sveikos,

ačiū peliukui už nuostabią apšarmojusią gėlytę pirmame psl. Vaizdas nuostabus thumbup.gif

Noriu paklausti trečiokių - kaip sekasi vaikams dialogo skyryba?

Aš nuo vakar "užsikabinau" su monstriukais, bet vaikams dar konkrečiai nieko nesakau, tėvams tuo labiau. palauksiu, dar pažaisiu viena pati.

mes kiekviena klasė kalėdoms turim paruošti trumpą iki 5 min mini pasirodymą. dar kol kas nežinau kuo reikės žiūrovus pradžiuginti. g.gif

ar nebuvo jums nesusipratimų su webinarais? aš kai gavau laišką, kad seniai buvau besilankius, prašė aktyvuoti nuorodą, neatsimenu, ar padariau taip ar ne, bet dabar kažkodėl negaliu prie webinarų prisijungti g.gif

ar jūsų klasė dalyvavo šiaurės šalių skaitymo savaitėje?
ar esate "lutučiukų" klubo nariais? kažin, kaip bus su darbelių siuntimais, kai po gruodžio 1d. pasikeis pašto paslaugos, ir aišku, į brangesnę pusę.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 21, 21:40)
Ką įdomaus darot per dailės-darbelių pamokas? jau galvasopis nerealus

Tiek visokių konkursų paskelbtų, kad tik spėk suktis, jei yra noras dalyvauti. Mūsų pašte kolegės mielai dalinasi konkursais. O šiaip jau laikas ir apie Kalėdas galvoti per dailės pamokėles.
Atsakyti