Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

QUOTE(Niktė @ 2013 12 03, 19:16)
O aš apturėjau tokią istoriją.
Žinai,brangioji,man akys pasileido ax.gif Tai ką kalbėt apie tave? Ateik,kaltūną pavelsiu console.gif ir šimtas melejonų tau ir visiems susijusiems 4u.gif Tokius pagaut ir...nežinau... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 03 gruodžio 2013 - 19:49
QUOTE(mentas @ 2013 12 03, 12:43)
jei ir nueciau pas gyd tai gauciau antidepresantu ir taskas,net nesigylintu kame bedos,ju manau man dar nereikia,o  darbu apimties jie vistiek nesumazins,tad priezastis liks...

Mano puskes drauge, jin aplamai linkus i depresija, nuejo pas GP, del antidepresantu nepasakysiu, nepamenu, gavo atrodo, bet iskart pradejo lankytis pas psichologa. Nemokamai, buvo labai patenkinta. Pamenu, GP sake, labai gyre ir dziaugesi, kad ji atejo pagalbos.
Atsakyti
Nikte blink.gif buciau infarkta gavus blink.gif bet tai koks kiaule taip turejo pasielgt unsure.gif
Atsakyti
kuzia mes rytoj einam pas seimos kosultanta ,£45 uz valanda...manai galesim lankytis? tas pats ir su psichologu,nori eik.... kaip ir mano vaikams nori sandykis specus
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 12 03, 13:55)
aš prieš savaitę 135 už mažytę plombą, dabar svarstau ką daryt. priekinis dantis, spalvos neatitaikė. esu pikta, bet ieškot teisybės tingiu.

na man deda Filtek plombas g.gif taiso visus dantis su ta plomba, spalva nesiskiria. o apnasu ir akmenu turiu doh.gif
QUOTE(Niktė @ 2013 12 03, 19:16)
O aš apturėjau tokią istoriją.

afiget blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nikte blink.gif blink.gif bet tai kai stresas blink.gif blink.gif nu nafik blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nikte 4u.gif , siaubas...
Atsakyti
Net mūcha atskrido bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar kai galvoju kazkas nevykusiai pajuokavo. Atrodo per telika ir reklamos eina apie sukcius, tuo metu protas issijunge... tokiu metu supranti kad seima yra neikainojama ir neduok vargeli kurio nors netekti... bet si istorija per miesta jau dabar skamba biggrin.gif o as alc.gif ir jau dabar zinau kad rytoj nenoresiu i darba keltis blush2.gif
Atsakyti
Nikte, kas per istorija? nieko nerandu 4u.gif

visą vakarą prasikuičiau prie rankdarbių. sugalvojau iš savo senų nudilusių ir nemielų kailinių pasiūti kailinukus mažajai. mažoji dama jau dabar džiaugiasi ir ties kiekviena pabaigta siūlyte matuojasi smile.gif
Atsakyti
Tindiriuska, grisk viena lapa atgal, dabar rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikte, košmaras koks blink.gif negaliu net įsivaizduot, ką jautei tuo metu. bet užjaučiu dėl patirto streso. nu nafik tokius žmones...
Atsakyti