Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

Ir aš nesu užsidarius tik namuose, susitinku ir su draugėms ir šiaip veiklos n+k, tik jaučiuos savęs nerealizuojanti, kad gyvenims eina kažkur šalia ax.gif O kai išeinu dirbt, jaučiuos taip kaip taburetė rašo doh.gif Kur rast tą viduriuką? Ir taip blogai, ir taip negerai doh.gif
Bėda dar tame, kad jei išeisiu dirbt, tai iš namų teks išvažiuot, ne vėliau 6:30, MB irgi panašiai, grįžti apie 18:30, o tada vaikų žiauriai gaila pasidaro. O nedirbant savęs gaila rolleyes.gif
Papildyta:
Nikte, bet tai kaip naglumas blink.gif Reikia, džiaugtis, kad netiesa
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 12 04, 11:44)
Ir aš nesu užsidarius tik namuose, susitinku ir su draugėms ir šiaip veiklos n+k, tik jaučiuos savęs nerealizuojanti, kad gyvenims eina kažkur šalia ax.gif O kai išeinu dirbt, jaučiuos taip kaip taburetė rašo doh.gif Kur rast tą viduriuką? Ir taip blogai, ir taip negerai doh.gif

Idealu būtų dirbti pusę dienos, deja...

Šiaip ne ką tegaliu patart, nes man atvirkščiai - ir tai gerai, ir anaip neblogai biggrin.gif . Labai patiko kažkada pasėdėt su vaikais (4,5 metų), ir darbas teikia didžiulį malonumą blush2.gif .
Atsakyti
aš niekad nejaučiau poreikio bendrauti su kolegom. niekada neturėjau draugų tarp kolegų, net specialiai to vengdavau. su kai kuriais atsirado bendravimas tik išėjus iš darbo smile.gif
todėl dirbti individualiai man tinka. nes darbas man tik darbas, o ne pasižmonėjimas. mielai iš vis niekada nieko nedirbčiau biggrin.gif lygiai toks pats ir vyro požiūris - jis neturi poreikio kolektyvui.
bet darbas namuose nereiškia, kad tau niekada nereikia susitikti su žmonėmis. kažkas gi turi būt tavo klientu ir mokėt už daromą darbą smile.gif
Atsakyti
Tindiriuska, gal isduosi kuom uzsiimate? Skamba intriguojanciai toks nedidelis darbo valandu skaicius.
MB kad ir sau dirba, bet varge vargeli, amzinau reikalu pilnas....

Gal zinot ka gero/ blogo apie Bulgarija? Galvojam gal skrist kita vasara savaitelei su vaikais ten...I normalesnes salis su AI ir geru viesbuciu neiperkam, islepe esam.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 05, 11:06)
Tindiriuska, gal isduosi kuom uzsiimate? Skamba intriguojanciai toks nedidelis darbo valandu skaicius.
Gal zinot ka gero/ blogo apie Bulgarija? Galvojam gal skrist kita vasara savaitelei su vaikais ten...I normalesnes salis su AI ir geru viesbuciu neiperkam, islepe esam.

mano drauge buvo sako pigi labai faina salis 4u.gif vienas malonumas-nieko blogo negirdejau viesbutis buvo is pigesniu galiu paklaust bet jie isanksto uzsakinejo 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Viesbuti mes kaip ir issirinke, bet kadangi 5, tai reikia imti du kambarius... Na, ziurinejuosi toliau dar..
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 05, 10:06)

nu vat ir aš apie tą patį galvoju.
Darbas po porą val per dieną ir galimybė už gaunamas pajamas pragyventi..
Kažkaip nerealu man.
Neskaitant gauto palikimo iš Amerikės arba aukso puodo:)
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 05, 10:42)
Aciu 4u.gif
Viesbuti mes kaip ir issirinke, bet kadangi 5, tai reikia imti du kambarius... Na, ziurinejuosi toliau dar..

Sėdau čia pasiplanuoti atostogas, tai varge vargeli kokios sumos su 3 vaikais pasipila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 12 05, 10:52)
Sėdau čia pasiplanuoti atostogas, tai varge vargeli kokios sumos su 3 vaikais pasipila doh.gif

O taip. As visada pradedu is anskto, nes man reikia nemazai laiko apsiprasti su pirminiu siaubu, kai gaunu pasiulymus.. Ir taip kiekvienais metais biggrin.gif
Atsakyti
Mama pernai buvo Bulgarijoj,tai nieko,bet sake Turkijoj labiau patiko biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

as kazkada bandziau paziuret kiek kainuotu mums atostogos,tai beveik visur net nera tokios opcijos kaip 4 vaikai doh.gif

del to darbo tai as nedaug pazystu zmoniu kurie dirba ant savesbet tai irgi ten vargelis,net ne po 12 val dirba.... doh.gif
o as noreciau darbo ne del bendravimo,nesu labai susidraugaujantis/susibendraujantis zmogus,bet kaip ir ilja minejo jautesi kazkur isbraukts ,saves realizavimo jokio.... aisku mano profesija tokia kad labai karjeros laiptais nepalipesi,bet ir tas ''nedirbi?! '' viezi varo....

kazada minejau turbut kad galvojom apie katineli berniukams,na tai vakar atnesem bandomaji katineli 2 sav,aisku visas tas laikas adaptacijai jauciu nueis,bet kadangi berniukai neprognuozuojami,plius neaisku kaip ju astma reagos tai nusprendem tik pabandyt,bet man biolaukai su to katinu nesutampa,nepatinka js man...
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 12 04, 13:22)
Idealu būtų dirbti pusę dienos, deja...

Šiaip ne ką tegaliu patart, nes man atvirkščiai - ir tai gerai, ir anaip neblogai biggrin.gif . Labai patiko kažkada pasėdėt su vaikais (4,5 metų), ir darbas teikia didžiulį malonumą blush2.gif .

Una kaip visada teisi, žmogus laimingas būna dėl to kad laimingas ir ne aplinkybės čia kaltos smile.gif

Nikte baisuma blink.gif , kaip gerai, kad gerai baigėsi.
Tindiriuška, gerai susidėliojot, kad mums taip g.gif . Dirbu ir valstybinėj įstaigoj ir sau, sau labiau apsimoka, bet nepastovu, o valstybinėj- ilgos valandos, mažas atlyginimas, bet pastovu. O kai per abu, esu pervargus. Kaip išdrįst ir išeit dirbti tik sau, dar negaliu pasakyt, nes neišsilaikytumėm. tikriausiai g.gif
O mano vaikyčiai kenčia, ypač mažiukas. Kai į darželį eina, gerai. O kai serga namie, tai vakare toks piktas piktas būna ir mane kambarį uždaryt nori verysad.gif
Kažkaip reikia tai išspręst g.gif

apie bendras atostogas dar nesvajojam schmoll.gif
Atsakyti