Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

Nikte 4u.gif
Svarbu, kad nieko nenutiko, bet vistiek koks stresas... Jauciu gera menesi neatsigauciau..
Atsakyti
jo... Nikte 4u.gif
Atsakyti
Nikte, ir man baisiai smalsu ax.gif Dabai tokius daikttus į FB meskit, nereiks slėpt smile.gif

Ar yra čia pas mus tokių, kurioms gyvybiškai būtinas bendravimas, bet negalite eit dėl šeimynos į darbą? Kaip sprendžiate šią bėdą? Aš kartais jaučiuos kaip uždaryta narve, noris viską mest ir lėkt, bet vėl persvarstau, kad neiko šiam momentui pakeist negaliu... Pasidalinkt ar visos kaifuojat nuo buvimo namie smile.gif
Atsakyti
ilja as nekaifuoju nei nuo buvimo namie,nei nuo buvimo mama
Atsakyti
Nikte,Karinukai-aciu,grazus ir jusu darbeliai wub.gif

Kas cia tau Nikte tokio nutiko.. unsure.gif FB grupej nesi?kodel? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 04 gruodžio 2013 - 06:34
Ilja,as kaip ir del seimynos neinu dar i darba.. g.gif
Neuzsidarius esu tarp 4sienu,bendravimo tiek turiu,kad net buna tlf visai dienai atsijungiu,pavargstu biggrin.gif Veiklos-irgi iki kaklo.Siai dienai nenoriu net pagalvot,kad i darba reiks eit biggrin.gif Dar nepilnus metukus turiu ir busiu 5m. namais pasidziaugus thumbup.gif Man dienos neuztenka norimai,turimai veiklai smile.gif Gerai,kad nors darbas mylimas,tikiuos i musu pagausejus seimos gyvenima,jis ines ir graziu spalvu,ne vien tik nuovargi ir mamos nebuvima namie smile.gif
Atsakyti
ilja, namuciuose paatostogavau 5 metus. Per tuos metus trys vaikuciai gime. tai izoliacijos nuo visuomenes buvo tikrai nemazai. Nes pirmieji gyvenimo metai netruko virusiuku visokiu sezono metu. Per vasara atsigriebdavau, o saltasis sezonas - toks is sunkesniu. Susitikdavau su draugem, su kitu vaikuciu mamom, bet man tai nekompensavo to stygiaus ax.gif Juolab tevai mano toli, o ir anyta toli, tai nieks neateidavo pas mus, nesikviesi gi sveciu, kai kasnors namie sirguliuoja... Pradzioj skaudziai isgyvenau, veliau susigyvenau, dabar jau grizau i visuomene - ir tai labai patinka. Esu kurkas laimingesne.
Norejai sprendimo budo, bet as jo neradau savo situacijoj. Va kai vaikai sveiki ar eina i darzeli - visai kas kita. tada to izoliacijos jausmo nebelieka. Gali laisvai judeti. O taip tai, net i parduotuve nenueidavau dazniausia...

Atsakyti
Labryt. 4u.gif
Ir aš nespėjau pamatyt, kas ten Niktei nutiko. 4u.gif
QUOTE(ilja @ 2013 12 04, 00:00)
Ar yra čia pas mus tokių, kurioms gyvybiškai būtinas bendravimas, bet negalite eit dėl šeimynos į darbą? Kaip sprendžiate šią bėdą? Aš kartais jaučiuos kaip uždaryta narve, noris viską mest ir lėkt, bet vėl persvarstau, kad neiko šiam momentui pakeist negaliu... Pasidalinkt ar visos kaifuojat nuo buvimo namie smile.gif

Bendravimas man patinka, bet į darbą nelabai man patinka eiti. Tik keletas žmonių jame yra, su kuriais gera ir įdomu bendrauti. Mielai būčiau namie, tačiau norėčiau užsiimti savo reikalais, o ne gaminti šeimai valgį, kurio jie net nevalgo.
Atsakyti
Tai kas tai Niktei nutiko?

kaip norėčiau gyventi kaip tindiriuška.
Nes jaučiu, kad gyvenimas bėga, o aš vis dirbu kaip beprotė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 04 gruodžio 2013 - 09:56
Nesu Jūsų FB grupėje blush2.gif

Man išėjimo į darbą žiauriai trūko. Sėdėjimas namuose buvo didžiulė kančia. ir tos vaiko atostogos nebuvo tokios išsvajotos, įspūdingos. Matyt esu toks žmogus kuriam reikia bendravimo ne tik su vaiku. Nemėgstu sėdėti ir nieko neveikti. Pamenu savo vyro žodžius, geriau jau būk ta mama kuri nuo po darbo grįžta pavargus, bet laiminga, pasitempus, ir mielai po darbo kad ir valandėlę su vaikais praleisk kartu. Man nepatinka ta mama kuri namuose nejaučia poreikio būti gražiai, yra pikta, ant visų niurzga, kurios neina niekuo nustebinti biggrin.gif
Papildyta:
Bendrais bruožais pasakysiu kad vakar pavogė iš vaiko telefoną, man paskambino ir prašė išpirkos, ne tik už telefoną bet ir už vaiką. 112 aplamai neveikiantis biurokratinis mechanizmas, pasiūlė vaiko ieškotis pačiai ir kai visiškai niekur nerasiu tada skambinti dar kartą. Aiškiu radom tą vaiką jis ramiai kamuolį mušinėjo ir nesuprato kas vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 12 04, 01:00)
Nikte, ir man baisiai smalsu ax.gif Dabai tokius daikttus į FB meskit, nereiks slėpt smile.gif

kartais norisi. bet kaifuoju blush2.gif turiu veiklos n blush2.gif bet ir neuzsidarius tarp keturiu sienu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 04 gruodžio 2013 - 11:02
taburete zinok as nedirbu o gyvenimas lygiai taip pat bega ir kas blogiausia kad mane aplenkia...metai tik palieka pedsaks plaukuose ir pan....
Atsakyti