Kūnui šveisti, drėkinti, kvėpinti ir pan.

1. Soap and Glory kūno kremas. Nekartotinas, nes niekuo neypatingas. Trūko drėkinimo, ilgesnio poveikio. Kvapas kažkoks nlb..
2. Fennel kokosinis kūno šveitiklis. Patiko dėl savo saldaus intensyvaus kokosų kvapo ir gero šveitimo. Tikrai gerai šveitė, bet ir nesausino odos, patiko.
3. Nspa kūno sviestas. Niekam tikęs, bjaurus kūno sviestas, išmetu nebaigus. Blauriai tepėsi, sunkiai gėrėsi, nedrėkino. Tik kvapas skanus, muskuso, bet irgi pernelyg dirbtinis.
4. Adididas dezodorantas. Neblogas, gerai atliko savo darbą, kartotinas.
5. Sanex dezodorantas. Iš pradžių lyg ir patiko, bet paskui pradėjo nebesaugot nuo blogo kvapo.
6. Oriflame kojų šveitiklis. Patiko, retsykiais išsitepdavau pėdas maudydamasi ir prieš pasišveičiant pemza. Gerai suminkština odą, padeda pašalinti negyvas lasteles, kvepia gaiviai, mėtom.
7. Maxmara kvepaliukai. Mėgau naudoti dienai, nepretenzingi, lebgvi, per man truputi per daug juose rūgštelės, todėl nekartočiau.
Veido priežiūra

1. Beauty UK skystas tamsiai violetinis pavedimas akims. Bjaurastis, metu lauk, nes sugadino visą rytą, kai bandžiau juo pasidažyti. Man paprastai su skystais pavedimais pavyksta susidraugauti, bet šis labai jau nevykęs pasirodė, nes tepus, sunkiai sklaidėsi ir baisiausia - sulipino blakstienas, kurių niekaip nepavyko atskirti dažantis tušu

Ir vistik man nepatinka kai teptukas yra trumpas ir gana storas, paprasčiau su ilgu plonu arba flomasterio tipo.
2. Oriflame Esentials paakių želė. naudojau rytais, visai smagiai atgaivina paakius, bet truputi trūko drėkinimo ir netinka šaltu oru.
3. Elisabeth Arden Ceramide tušas. Patiko ir manau kartosiu, nes gražiai padažydavo, patankindavo, pakankamai atskirdavo, pailgindavo, bet kartu ir pakankamai natūraliai atrodė.
4. Bourjois 123 pudra. Patinka man šios firmos pudros, ši ne išimtis, nes oda atrodo natūraliai, lengvai pamaskuota, švytinti, idealiai atitinka odos spalvą. Tik gal vistik Healthy mix man labiau patiko, nes ilgiau išlieka.
5. Loreal micelinis vandenukas. Geras, kartotinas, gerai nuvalo, nedirgina akių, galima užtaikyti gera kaina.
6. Hollywood style Antipolution veido prausiklis. Kažkada radau Eurokos ir sudomino, gal kad nematytas ir pagamintas USA. Nenusivyliau, patiko. Maloniai prausė, nesausino odos, nedirgino akių, gerai putojo.
Papildyta:Įvairūs

1. organic people dantų pasta. Visai nebloga, gal tik skystoka pasirodė ir nedidelės talpos. Na bet gaivino, valė ir t.t. Priekaištų neturiu.
2. Eveline blakstienų serumas. Nakčiai netiko, nes atsikėlus akys labiau patinę buvo, o prieš tušą irgi negalėjau naudoti, nes lipino blakstienas, taip kad nepritaikiau, nepamėgau ir metu.
3. Clinique moisture surge kremuko maža pakuotė. Lengvas kremukas, tinkamas dienai prieš makiažą, bet nei pakankamai drėkino, nei sulaikydavo blizgesį, manau nevertas kainos, nes nors ir geras, neypatingas.
4. Noreva mati6kumo suteikiantis kremukas. Neblogas, kažkiek blizgesį sulaikydavo, bet ne stebuklas.
5. Miglė jauninanti kaukė su dumbliais. Nepatiko, nes labai gražė kai kurias vietas ir ašarojo akys.
6. Loccitane kremas rankoms. Malonus, lengvas, bet rankų kremus naudoju tik šaltuoju metu, todėl reikia didesnio drėkinimo. Smarkiai krepėjo, truputi keista, ns kažkaip nesinori smarkaus aromato ant rankų, nes sumažina švaros pojūtį.
7. Geomar drėkinanti antistesinė kaukė. Neblogai drėkino, maloni ant veido, neturiu priekaištų, kartotina.

Įvairūs mėginukai, nė vienas nesugundė ko nors įsigyti pilnos pakuotės, gal tik kvepalai patiko