Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Micelinis vanduo. Idealiai nuvalo veida, negrauzia ir nesausina odos, kas mano odai daznai nutinka. Vienintelis minusas kaina 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2014 01 01, 23:38)
Ar neissausino plauku? Nes teko girdeti, kad daznai naudojant plaukai siurkstesni tampa , sausesni  unsure.gif

Neišsausino smile.gif Purškiu tik ant šaknų ir darau tai labai retai, to buteliuko man užtenka apie pusę metų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 03 sausio 2014 - 14:19
user posted image
Turejau fairly medium spalva. Nuostabi, oda svytinti, neapsunkinta, bet maskuoja gerai. Dar turiu tamsesne vasarai.
Atsakyti
Weleda 'sage' dezodorantas - pagrinde naudojo vyras, as tik retsykiais, nes man lyg ir nelabai jis saugodavo nuo kvapo (nors maniskiui jis netgi labai tiko). Kazkada citrinini naudojau, tai irgi nelabai man....
user posted image

Dr. Hauschka 'regenerating day cream' - netiko veidui jis man, lyg pradejo spuogelius kelt (mano oda sausa). Bandziau naudot kunui ant sausos vietos (buvus zaizdele ir dabar uzgijus ta vieta, bet sausiau ten), tai pasirode, kad sausina - kelias dienas is eiles juo patepliojus traukia oda toj vietoj, niezti doh.gif Zodziu, likuti visam kunui isspaudziau ir tiek.... Bet man Dr.Hauschka kazkaip isvis nepasiteisina - nepatiko nei prausiklis, nei tonikas, nei tureti veido kremai. schmoll.gif Dekoratyvine tik nieko, bet irgi ne man daugkas...
user posted image
Atsakyti
Rimmel blakstienų tušas
user posted image
Netiko mano akims, pirmą kartą akys ne kaip sureagavo, turėjau uždegimą. Pasikartojo du kartus, prieš abu buvau tepusis šiuo tušu, tad darau prielaidą, kad kaltas jis.

Bioderma Node S šampūnas ir kaukė
user posted imageuser posted image
Sunaudoti nebe pirmi buteliukai. Labai patiko kvapas, kaukė labai tiršta, o ir šampūnas toks nevandenėlis. Po kaukės plaukai būdavo švelnūs, bet tikrai nieko ypatingo nedaro, tad nebekartosiu bent jau dabar, ieškosiu kažko kito. Naudojau tik todėl, kad neerzino jautrios mano galvos odos cool.gif

Nuotraukos skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 04 sausio 2014 - 17:42
Long Winter Farm "Pumpkin Cheesecake" lūpų balzamas - jau po "Unicorn Farts" suabejojau ar tikrai norėčiau dar kart pirkt šituos balzamus, bet po šito, tai jau garantuotai. Iš pradžių tai labai malonūs, kvapnūs vazelinai, bet ilgainiui pasidaro grūdėti, atrodo, kad teptum ant lūpų ne balzamą, o kažkokį riebalą, lūpos vistiek sausokos būdavo, o kvapas kartais atsibosdavo (ypač "Pumpkin Cheesecake"). Ir palyginus su kitais gan brangoki, t.y. pats balzamas nėra labai brangus - kažkur $4 rods, tačiau sumokėjus atsiuntimo ir tt. kainą, nebeapsimoka pirkt. Geriau jau liksiu prie Weledos, Burt's Bees, Crazy Rumors balzamų, man labiau kietesni patinka.
user posted image

Lavera citrinų ir mėtų šampūnas - patinka man visai. Plauna švariai, malonus kvapas, nepastebėjau, kad sausintų plaukus (galų netrinu). Plaukai purūs ir nesukritę lieka. Kažko gal ir trūksta iki to tobulumo (ko paaiškinti pati negaliu biggrin.gif), bet turiu dar keletą buteliukų, tiesa, vieną atidaviau sesei (kuriai šis irgi patinka), tad naudotinas ir ateity man.
user posted image

Atsakyti
Gillette Satin Care skutimosi zele su laseliu Olay biggrin.gif - patiko kaip ir visos kitos sios firmos skutimosi zeles,skirtuma tarp ju matau tik spalvoje ir kvape. I jos vieta dar nebandyta sausai odai.
user posted image

Sanex dermo invisible antiperspirantas - patiko,gerai apsaugojo,netepe drabuziu,tik pastebejau,kad i pabaiga visu rutuliniu antiperspirantu poveikis pasidaro silpnesnis ir kvapas pasikeicia truputi.Matyt del prisirinkusiu bakteriju ir prakaito,todel niekada iki galo ju neisnaudoju,metu likuti lauk ir imu nauja.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 05 sausio 2014 - 00:06
Evan Healy paakiu kremas - tirstokas, riebokas jis, nors odos neapsunkina. Paakiams jis man nepatiko, nes sunkokai paskirstydavau, daznai padaugindavau ir tada apsimozojus kremu likdavau, nes nesusigerdavo viskas. Tai pradejau naudot visam veidui vakarais - taip naudojamas labai patiko thumbup.gif
user posted image

Jason abrikosinis dusgelis - laaabai retai man neitinka kokia prausimosi priemone kunui, tai ir siam priekaistu neturiu: paprastas, kvapas malonus, neikyrejo net didele pakuote naudojant.
user posted image

Du nevykeliai dezodorantai: Nourish 'fresh fig' kvapo ir Vermont Soap 'sage lime' kvapo. Nepatiko nei vienas, abu neapsaugojo, abu rubus tepliojo (palikdavo pazastyse kaip riebalu demes), o ir pasausindavo man pazastis (kaip ir neatrodydavo sausos, bet jais tepantis po kurio laiko pradedavo niezet pazastyt, jausdavosi, kad sausa sausa ten) doh.gif Kazkodel itariu, kad visu negerumu priezastis panasi sudetis (pagrindas kokosu aliejus). Dar pora pastebejimu - Nourish pora pirmu kartu buvo labai keistas, kaip su grudeliais ar cukrum teptumeis, bet paskui nusinaudojo tas sluoksnis. O Vermont Soaop pakuote nesamoningai nepatogi - dezodoranta reikia is dugno pastumt (t.y. per pati viduri dugne pirstu paspaust i virsu, ne kazkaip pasukt dugna ar pan), kad islistu i virsu, bet jokios fiksacijos nera, tai tepi, o dezodorantas atgal sulenda. Vienintelis variantas pirstu prilaikyt is apacios tepant, bet tai koks nepatogumas doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Šiandien išsitraukiau savo krepšelį, į kurį metu sunaudotų produktų pakuotes ir pagaliau apsiėmiau nufotografuoti ir aprašyti. Viskas buvo sunaudota per lapkritį ir gruodį, nemažai visai susidarė ir dar čia tikrai ne visi panaudoti mėginukai, kai kuriuos pamiršus išmečiau.
na tai pradedu. Stengsiuosi trumpai, jei kas domins plačiau, atsakysiu.
priemonės kūnui prausti
user posted image
1. Organic shop dušo želė su makadamijom ir avokadu. Kreminė, labai patogioje pakuotėje su pompa, šiek tiek pradžioje nepatiko avokadų kvapas, bet paskui pripratau, gana gaivus. Nėra skalsi, nes savaime norisi jos daugiau dėl kiek saikingo putojimo. Na bet šiaip visai nebloga, nesausina, švelni, kartotina.
2. Dušo želė su rožemis, firma kažkokia nelabai man žinoma - Ceano cosmetics, gavau dovanų, man rodos parduoda ten, kur visokie pjaustomi kvepiantys muilai ir pan. Patiko dėl to, kad gerai putojo, labai maloni kūnui, šiek tiek jaučiasi jos aliejiškumas, bet gana greitai susinausoj ir man nelabai priimtinas ir mėgstamas rožių kvapas.
3. Margarita intymios higienos prausiklis. Geras, neturiu priekaištų jam.

Plaukų priežiūra
user posted image
1. Cutinor no gravity šampūnas. Pirkau rudenį, kai plaukai labai slinko, truputi panikavau tada blink.gif Bet taip jau sutapo, kad šampūna įsigijau jau aprimus slinkimui, todėl kaži ar jis prisidėjoprie slinkimo stabdymo, bet šiaip tikrai labai patiko. Plaukus labai sušvelnina, nepušia ir nesausina, gerai plauna, pats gana lengvos tekstūros, nesunkina, kvepia nestipriai, imbieriniais sausainiukais. Kartotinas net ir nesant slinkimo problemų 4u.gif
2. Loreal elvital purškiama kaukė. Aš jau ją išgyriau pirkinių temoje ir truputi sumasinau jos pirkimą doh.gif (tikiuosi niekas nenusivylė), tai trupaipasikartosiu, kad man ji atradimas, tikrai puiki priemonė plaukam glotninti, švelninti ir t.t. Poveikis akivaizdus. wub.gif
3. Rich treatment kaukė plaukams. patinka man šios linijos priemonės, esu daug ką turėjusi, periodiškai kartoju, tiesiog tinka mano plaukams, gerai drėkina.
4. Loreal elvital vienkartinė sos kaukė. Patiko, sunaudojau per porą kartų, tikrai maloniai padrėkino plauką, bet man poveikis panašus į purškiamos kaukės, todėl šis variantas ne toks ekonomiškas.

Atsakyti
Kūnui šveisti, drėkinti, kvėpinti ir pan.
user posted image
1. Soap and Glory kūno kremas. Nekartotinas, nes niekuo neypatingas. Trūko drėkinimo, ilgesnio poveikio. Kvapas kažkoks nlb..
2. Fennel kokosinis kūno šveitiklis. Patiko dėl savo saldaus intensyvaus kokosų kvapo ir gero šveitimo. Tikrai gerai šveitė, bet ir nesausino odos, patiko.
3. Nspa kūno sviestas. Niekam tikęs, bjaurus kūno sviestas, išmetu nebaigus. Blauriai tepėsi, sunkiai gėrėsi, nedrėkino. Tik kvapas skanus, muskuso, bet irgi pernelyg dirbtinis.
4. Adididas dezodorantas. Neblogas, gerai atliko savo darbą, kartotinas.
5. Sanex dezodorantas. Iš pradžių lyg ir patiko, bet paskui pradėjo nebesaugot nuo blogo kvapo.
6. Oriflame kojų šveitiklis. Patiko, retsykiais išsitepdavau pėdas maudydamasi ir prieš pasišveičiant pemza. Gerai suminkština odą, padeda pašalinti negyvas lasteles, kvepia gaiviai, mėtom.
7. Maxmara kvepaliukai. Mėgau naudoti dienai, nepretenzingi, lebgvi, per man truputi per daug juose rūgštelės, todėl nekartočiau.

Veido priežiūra
user posted image
1. Beauty UK skystas tamsiai violetinis pavedimas akims. Bjaurastis, metu lauk, nes sugadino visą rytą, kai bandžiau juo pasidažyti. Man paprastai su skystais pavedimais pavyksta susidraugauti, bet šis labai jau nevykęs pasirodė, nes tepus, sunkiai sklaidėsi ir baisiausia - sulipino blakstienas, kurių niekaip nepavyko atskirti dažantis tušu blink.gif doh.gif Ir vistik man nepatinka kai teptukas yra trumpas ir gana storas, paprasčiau su ilgu plonu arba flomasterio tipo.
2. Oriflame Esentials paakių želė. naudojau rytais, visai smagiai atgaivina paakius, bet truputi trūko drėkinimo ir netinka šaltu oru.
3. Elisabeth Arden Ceramide tušas. Patiko ir manau kartosiu, nes gražiai padažydavo, patankindavo, pakankamai atskirdavo, pailgindavo, bet kartu ir pakankamai natūraliai atrodė.
4. Bourjois 123 pudra. Patinka man šios firmos pudros, ši ne išimtis, nes oda atrodo natūraliai, lengvai pamaskuota, švytinti, idealiai atitinka odos spalvą. Tik gal vistik Healthy mix man labiau patiko, nes ilgiau išlieka.
5. Loreal micelinis vandenukas. Geras, kartotinas, gerai nuvalo, nedirgina akių, galima užtaikyti gera kaina.
6. Hollywood style Antipolution veido prausiklis. Kažkada radau Eurokos ir sudomino, gal kad nematytas ir pagamintas USA. Nenusivyliau, patiko. Maloniai prausė, nesausino odos, nedirgino akių, gerai putojo.

Papildyta:
Įvairūs
user posted image
1. organic people dantų pasta. Visai nebloga, gal tik skystoka pasirodė ir nedidelės talpos. Na bet gaivino, valė ir t.t. Priekaištų neturiu.
2. Eveline blakstienų serumas. Nakčiai netiko, nes atsikėlus akys labiau patinę buvo, o prieš tušą irgi negalėjau naudoti, nes lipino blakstienas, taip kad nepritaikiau, nepamėgau ir metu.
3. Clinique moisture surge kremuko maža pakuotė. Lengvas kremukas, tinkamas dienai prieš makiažą, bet nei pakankamai drėkino, nei sulaikydavo blizgesį, manau nevertas kainos, nes nors ir geras, neypatingas.
4. Noreva mati6kumo suteikiantis kremukas. Neblogas, kažkiek blizgesį sulaikydavo, bet ne stebuklas.
5. Miglė jauninanti kaukė su dumbliais. Nepatiko, nes labai gražė kai kurias vietas ir ašarojo akys.
6. Loccitane kremas rankoms. Malonus, lengvas, bet rankų kremus naudoju tik šaltuoju metu, todėl reikia didesnio drėkinimo. Smarkiai krepėjo, truputi keista, ns kažkaip nesinori smarkaus aromato ant rankų, nes sumažina švaros pojūtį.
7. Geomar drėkinanti antistesinė kaukė. Neblogai drėkino, maloni ant veido, neturiu priekaištų, kartotina.

user posted image
Įvairūs mėginukai, nė vienas nesugundė ko nors įsigyti pilnos pakuotės, gal tik kvepalai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 21:03)
Bet man Dr.Hauschka kazkaip isvis nepasiteisina - nepatiko nei prausiklis, nei tonikas, nei tureti veido kremai.  schmoll.gif Dekoratyvine tik nieko, bet irgi ne man daugkas...

As irgi kazkaip Hauschka nusivyliau, nors pas mus iskart ja siulo, kaip kazka tokio pacio geriausio kas tik yra. Neseniai rinkausi ranku krema, tai labai nustebo pardaveja ir negalejo patiket, kad man Hauschkos ranku kremas nepaliko didelio ispudzio ir daugiau jo nenoriu. Is Hauschkos dar pirkciau tik kuno krema (is Med linijos) ir dekoratyvine.
O i tema:
Bvlgari Omnia Coral
user posted image
Nors gal tokie labiau vasariniai, bet kasdienai man labai patinka toks lengvas, gaivus kvapas. Daug komplimentu del jo gavau smile.gif
Atsakyti
Nivea valomoji, nulupamoji kaukė Aqua effect patiko, veido oda jaučiasi po jos švari ir atsigavus, ilgiau neblizga. Ateity manau, bus kartojama (foto ne ši)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 06 sausio 2014 - 14:14