Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Loreal micelinis vanduo, ne pirmas jau, gerai nuvalo makiažą, tušą, į jo vietą toks pat smile.gif

user posted image
Atsakyti
TBS arbatmedžio prausiklis
user posted image
Sunaudojau šepetėliams plauti ax.gif Kažkaip nepastebėjau jokio poveikio. Daug kam nepatinka kvapas, bet man jis nebuvo įkyrus.

Batiste sausas šampūnas
user posted image
Patiko ir kartosiu jau trečią kartą, tik kitokio kvapo, nes šis mane erzina rolleyes.gif

Nuotraukos skolintos
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 12 24, 10:52)
o kur pirkote pirmaji sampuna? cia tik pakuote skiriasi nuo iprastiniu? niekur nemaciau  bigsmile.gif

Motulėje Maximoje 4u.gif Nežinau, ar jis kažkuo ypatingas, gal kiek daugiau galvos odos šaldymas jautėsi lyginant su klasikine versija smile.gif
Pabaigtukas: user posted image Turėjau likutį nuo pavasario, net nežinau, ar patiko, mano odai vis tik BHA rūgštys labiau tinka ax.gif Bet šiaip mano mišrios į riebumą odos neišsausino, oda kiek skaistesnė būdavo, kol kas nekartotinas.
Atsakyti
Uoga Uoga Bruknių kaspino šampūnas
user posted image
2 ar 3 buteliukas. Šiaip, kaip jau ir buvau minėjus, neblogas šampūnas, nėr itin skalsus, bet ir nesusinaudoja per porą kartų. Nuolatos tokio naudot negalėčiau, bet kaitaliojant su kitais šampūnais visai nieko, ypač kai gali su nuolaida nusipirkt. Beje, malonus ir natūralus kvapas.

Lavera veido šveitiklis
user posted image
Neblogas visai, nors pasirodė kiek skystokas ir tie šveičiantys grūdeliai kiek retokai išsidėstę (jei suprantat,ką turiu omeny, kitaip paaiškint neina). Veidą pašveičia, gaivus kvapas, nepastebėjau, kad padėtų dėl porų ir t.t., bet nušveitus, daugumos sausų odos lopinėlių ir pnš. nebelieka. Gal kada ir kartočiau.

L'Occitane migdolų dušo aliejus
user posted image
Tobulo kvapo wub.gif Kiek brangokas gal, tačiau skalsiai naudojosi, švelniai prausė ir nesausino odos, kartais nusiprausus nebereikėdavo kremo/pienelio tepti. Nėra visiškai natūralus, tačiau kiek pamenu, itin blogų ingredientų irgi neturi. Jei dabar vėl nusipirkčiau, veikiausiai greit nusibostų, bet ateity gal ir kartočiau. rolleyes.gif

The Body Shop lūpų sviestas
user posted image
Nekartotinas schmoll.gif Iš pradžių gal visai ir patiko, buvo malonaus kvapo, tačiau vėliau labai nusibodo, pradėjo teptis baltais gumulais, lūpų visiškai nedrėkino ir neminkštino. Yra ir geresnių, pigesnių lūpų balzamų. Brangokas ir visai nevertas tų 29 litų, juolab, kad nėr natūralus.
Atsakyti
Paskutinis pšykas Trussardi Donna
user posted image
Atsakyti
mano pribaigtukai:
user posted image

labai nemalonaus kvapo, drėkinimas pusėtinas. sunaudojau kojoms tepti po depiliacijos procedūrų ax.gif NEKARTOČIAU net jei gaučiau dovanų ax.gif

user posted image

na man jis labai skalsus, palengvina plaukų iššukavimą, tačiau riebaluojasi plaukai kur kas greičiau. į jo vietą VO5

user posted image
Versace versens - kazkas nerealaus, mėgstamo ir būtinai kartojamo smile.gif
Atsakyti
Išmečiau likutį, nes pati jau neatsimenu, kiek laiko turiu:
user posted image
Tikriausiai mažiausiai patikusi iš visų bandytų Vichy skystų pudrų, vis nepritaikydavau aš tinkamo meto jai naudoti: vasarą plaukte plaukė nuo veido, šaltuoju sezonu labai sausino skruostus, o ir šiaip maskavo labai minimaliai, padauginus ir greitai nepaskirsčius rutuliodavosi, tikrai nekartotina.
Atsakyti
išmečiau likutį
user posted image
vasarą buvo naudojamas nakčiai vietoj kremo.
Atsakyti
Vakar pribaigiau Kerastase plaukų kaukę, nekartočiau, neverta kainos schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Paskutiniai 2013 pabaigtukai cool.gif

user posted image

Margaritos ekologiškas šampūnas su linų ir kviečių ekstraktais.
Vidutiniškas. Veldavosi plaukai šiek tiek, bet antrą dieną galima būdavo eiti palaidais.

Aubrey vaikiškas šampūnas.
Keistas reikalas su juo buvo, plaukai įgaudavo keistą atspalvį ir šiaip nelabai koks: ryte išplovus, vakare jau norėdavosi plauti dar kartą. Palieku vaikų šampūnus vaikams.

GPB kondiškė. Daug gerų atsiliepimų, dideli lūkesčiai, bet nelabai pasiteisino. Riebino plauką, nors ir turiu ilgus ir tepiau tik ant galų, bet kažkaip sugebėdavo persiteikti ir šaknims.

Orgnx plaukų kaukė. Vidutiniška. Plaukai blizgėdavo. Šiek tiek. Man norisi daugiau biggrin.gif Kvepia skaniai.

user posted image

Balti mažieji - mėginukai iš kosmetologės. Nei vieno negalėčiau išskirti, kaip stebuklo, tad labai nesiplėsiu.

L'occitane rankų kremas. Mėgstamiausias. Kol kas nerandu geresnio, nors šią žiemą, nors ir nėra šalta, rankos vis tiek sausos. Reikės, matyt, ieškot kažko dar geriau.

Andalou naktinis veido kremas. Smagus, bet labiau gal šiltesniam orui, be radiatorinės šilumos, nes dabar nakčiai norisi kažko riebiau. Jis toks lengvas, greit susigeria.

Crazy rumors lūpų balzamas.
100-asis. Ok, gal ne tiek daug esu sunaudojus, bet jau tikrai n-tasis. Patinka man jie: riebūs, bet ne šlykščiai, skanių ir įdomių kvapų turi. Va, nebeturiu nei vieno ir kenčiu sausų lūpų periodą.

L'oreal vandenukas. Patiko. Labiau nei Biodermos, labai panašiai, kaip Lirene. Tik susinaudojo greičiausiai.

Essence nagų lako valiklis. Jau turbūt kokius 5 metus jokio kito nenaudoju. Viskas su juo puiku, tik nesuprantu, kaip kažkam jis kvepia braškėm ar kuo kitu. Man smirda, kaip ir visi kiti.

Lush veido tonikas. Nieko blogo, nieko gero. Gaivino, kai reikėjo. Nesausino.

Ecotools antakių šepetėlis. Garbingai tarnavo kasdien. Nebepuošia šepetėlių komandos, tad į jo vietą toks pats pakaitalas, o šis keliauja ieškoti laimės kažkur biggrin.gif Tiesa, gavau naują šiek tiek paturbintą ir dar smagesnį - kotelis gražesnis bigsmile.gif

Iki 2014 metų pabaigtukų 4u.gif
Atsakyti
uoga uoga kūno šveitiklis. labai patiko, tik neskalsus, kartojamas jau ne pirmą kartą.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Zoya nagu lako valiklio miniukas (is rinkinio) - labai patiko, ganetinai nesmirdejo, vale gerai ir greitai. Turiu ir didele pakuote sandeliuke.
user posted image

JMO 'rosemary & pepperint' detangler'is - naudojau kaip nuplaunama kondicionieriu, man patiko, nors 'citrus neroli' man labiau patiko kvapu (poveikiu kaip ir tas pats).
user posted image

Siera Bees 'honey' lupu balzamas - vat sio skonio kazkaip nelabai, i pabaiga erzino, nors kiti skoniai patiko. Drekinimo visai uztenka man.
user posted image
Atsakyti