Paskutiniai 2013 pabaigtukai

Margaritos ekologiškas šampūnas su linų ir kviečių ekstraktais. Vidutiniškas. Veldavosi plaukai šiek tiek, bet antrą dieną galima būdavo eiti palaidais.
Aubrey vaikiškas šampūnas. Keistas reikalas su juo buvo, plaukai įgaudavo keistą atspalvį ir šiaip nelabai koks: ryte išplovus, vakare jau norėdavosi plauti dar kartą. Palieku vaikų šampūnus vaikams.
GPB kondiškė. Daug gerų atsiliepimų, dideli lūkesčiai, bet nelabai pasiteisino. Riebino plauką, nors ir turiu ilgus ir tepiau tik ant galų, bet kažkaip sugebėdavo persiteikti ir šaknims.
Orgnx plaukų kaukė. Vidutiniška. Plaukai blizgėdavo. Šiek tiek. Man norisi daugiau

Kvepia skaniai.
Balti mažieji - mėginukai iš kosmetologės. Nei vieno negalėčiau išskirti, kaip stebuklo, tad labai nesiplėsiu.
L'occitane rankų kremas. Mėgstamiausias. Kol kas nerandu geresnio, nors šią žiemą, nors ir nėra šalta, rankos vis tiek sausos. Reikės, matyt, ieškot kažko dar geriau.
Andalou naktinis veido kremas. Smagus, bet labiau gal šiltesniam orui, be radiatorinės šilumos, nes dabar nakčiai norisi kažko riebiau. Jis toks lengvas, greit susigeria.
Crazy rumors lūpų balzamas. 100-asis. Ok, gal ne tiek daug esu sunaudojus, bet jau tikrai n-tasis. Patinka man jie: riebūs, bet ne šlykščiai, skanių ir įdomių kvapų turi. Va, nebeturiu nei vieno ir kenčiu sausų lūpų periodą.
L'oreal vandenukas. Patiko. Labiau nei Biodermos, labai panašiai, kaip Lirene. Tik susinaudojo greičiausiai.
Essence nagų lako valiklis. Jau turbūt kokius 5 metus jokio kito nenaudoju. Viskas su juo puiku, tik nesuprantu, kaip kažkam jis kvepia braškėm ar kuo kitu. Man smirda, kaip ir visi kiti.
Lush veido tonikas. Nieko blogo, nieko gero. Gaivino, kai reikėjo. Nesausino.
Ecotools antakių šepetėlis. Garbingai tarnavo kasdien. Nebepuošia šepetėlių komandos, tad į jo vietą toks pats pakaitalas, o šis keliauja ieškoti laimės kažkur

Tiesa, gavau naują šiek tiek paturbintą ir dar smagesnį - kotelis gražesnis
Iki 2014 metų pabaigtukų
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...