Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Dušo želė. Mylimiausia. Į jos vietą atkeliavo kažkokia paprasta gauta per Kalėdas, bet nervina mane ji, nekvepia taip skaniai biggrin.gif
user posted image

Į šito vietą toks pats, kievienai dienai man pats tas, kai nereikia super makiažo, tik šiek tiek viską sulyginti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 08 sausio 2014 - 11:33
user posted image
"Lacalut White" dantų pasta. Visai nebloga pasta, tik man labai trūko to gaivos jausmo išsiplovus dantis..
Atsakyti
Veido kremas riebiai uzterstai odai. Erzino, kad pilnai neisigerdavo. siek tiek sulaikydavo blizgesi, bet toks jausmas, kaip ant veido uztepta riebalu (nors kremas neriebus). Nekartosiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 08, 10:42)
Įdomu, kaip Jūs jį naudojot? Gal galit smulkiau papasakoti. Aš gavau šį gelį dovanų, tai patepus ant veido labai nemalonus jausmas buvo, tokia plėvelė užsidėdavo, tai perleidau MB, kadangi neturiu problemų su spuogais. Jis irgi sakė, kad nemaloniai ant veido jaučiasi tas gelis  g.gif Bet gal jei Jums su spuogais padėjo visgi verta naudoti  g.gif

Ne manęs klausiat, bet pasidalinsiu patirtimi smile.gif . Aš tokį aloe gelį naudojau, kai kalnuose buvau nudegusi ir nušalusi veidą. Tepiau kaip raminančią, drėkinančią, gydomąją priemonę. Labai padėjo - nudegimo šašiukai gražiai nusilupo per keletą dienų, per kokias trejetą savaičių dingo bet kokios žymės, neliko jokių randų. Tad šią priemonę laikau daugiau gydomąja, o ne kosmetine. Dabar periodiškai panaudoju po pylingų, valomųjų kaukių. Giliai padrėkina, ramina sudirgimą, skatina odos regeneraciją. Kad nebūtų nemalonių pojūčių, rekomenduočiau tepti nakčiai. Kaip makiažo pagrindas toks gelis tikrai netiks 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Pinga 4u.gif Tikiuosi padės nuo spuogų irgi smile.gif
Atsakyti
user posted image
Pirmas mano naudotas MaxFactor tušas, neprisidėsiu prie tų, kurios sako, kad naudojant šiuos tušus blakstienos suprastėjo, nes maniškėms nieko nenutiko. Bet pats tušas pradžioje labai trupėjo (pirkau su gamykline juostele, tad tikrai nebuvo sugedęs), po kurio laiko trupėti nustojo, bet tikrai nesužavėjo, eilinis tušas ax.gif
Atsakyti
uogauoga bling bling aliejus plaukams: viena geresnių priemonių plaukams, naudojau kaip kaukę, palaikydavau per naktį, plaukai švelnesni, minkštesni, į jo vietą toks pat:

user posted image

Marmozel natūralus dezodorantas, labai patiko ir tiko

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 08 sausio 2014 - 18:57
QUOTE(Ixora @ 2014 01 08, 11:42)
Įdomu, kaip Jūs jį naudojot? Gal galit smulkiau papasakoti. Aš gavau šį gelį dovanų, tai patepus ant veido labai nemalonus jausmas buvo, tokia plėvelė užsidėdavo, tai perleidau MB, kadangi neturiu problemų su spuogais. Jis irgi sakė, kad nemaloniai ant veido jaučiasi tas gelis  g.gif Bet gal jei Jums su spuogais padėjo visgi verta naudoti  g.gif

As ji vietoj naktinio kremo tepu, tai ryte nuplaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabaigtuvės..... drinks_cheers.gif

kūno losjonas
user posted image

Dušo želė
user posted image

veido drėkiklis
user posted image

Makiazo valiklis jau 3 baigtas, nebekartosiu...
user posted image

Veido prausimosi putos
user posted image

Veido kremas
user posted image
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau John Frieda putos plaukam, visai nieko, tik nepatiko, kad plaukai kur patepta sukieteja.

user posted image
Atsakyti
Avon plaukų purškiklis, nuo vėlimosi, gal kažkiek padėjo, bet iš esmės ne kažką smile.gif Kartosiu, nes sandėliuke turiu dar vieną, (rinkinį kitą įėjo), bet atsargą pabaigus, nekartosiu.
user posted image
Atsakyti
Užsibrėžiau tikslą, išnaudoti visokius likučius, tad nekuklios pabaigtuvės biggrin.gif
user posted image
Maniškis buvo skirtas veidui ir kūnui, 300 ml talpos. Baigiau kaip kūno losjoną, nes ant pakuotės nurodytas 12 mėn. po atidarymo galiojimas, tad nemačiau prasmės laikyti iki vasaros. Savo funkciją atliko gerai, t.y. tikrai apsaugojo nuo saulės, bet šiaip nepatiko konsistencija ir itin saldus kvapas, taip pat kiekis per didelis kaip tokiai priemonei, nes labai ekonomiškai naudojasi.
user posted image
Neblogas prausiklis, gerai plovė makiažą, nedirgino akių, bet šiek tiek traukė odą nusiprausus, iš karto reikėdavo drėkinti toniku ir kremu.
user posted image
Labai patikusi dantų pasta, ilgai išlikdavo gaivumo jausmas, nebuvo aštri, nežymiai balino, iš karto išsivalius buvo galima valgyti, nelikdavo specifinio skonio burnoje, prilygo man daug brangesnei Opalescene ax.gif
user posted image
Nekartotinas kremukas, kvepėjo labai maloniai, bet man kimšo poras, rausdavo skruostai (toks lyg dilgčiojimas jausdavosi), jautėsi nevienoda konsistencija (turėdavau labai atidžiai teptis, nes jei neįtrindavau visų grūdelių į odą, veldavosi pudra), o dar tas laikymas šaldytuve (namuose labai šilta, būtų man per tris paras sugedęs laikant vonioje)..
Atsakyti