Užsibrėžiau tikslą, išnaudoti visokius likučius, tad nekuklios pabaigtuvės

Maniškis buvo skirtas veidui ir kūnui, 300 ml talpos. Baigiau kaip kūno losjoną, nes ant pakuotės nurodytas 12 mėn. po atidarymo galiojimas, tad nemačiau prasmės laikyti iki vasaros. Savo funkciją atliko gerai, t.y. tikrai apsaugojo nuo saulės, bet šiaip nepatiko konsistencija ir itin saldus kvapas, taip pat kiekis per didelis kaip tokiai priemonei, nes labai ekonomiškai naudojasi.

Neblogas prausiklis, gerai plovė makiažą, nedirgino akių, bet šiek tiek traukė odą nusiprausus, iš karto reikėdavo drėkinti toniku ir kremu.

Labai patikusi dantų pasta, ilgai išlikdavo gaivumo jausmas, nebuvo aštri, nežymiai balino, iš karto išsivalius buvo galima valgyti, nelikdavo specifinio skonio burnoje, prilygo man daug brangesnei Opalescene

Nekartotinas kremukas, kvepėjo labai maloniai, bet man kimšo poras, rausdavo skruostai (toks lyg dilgčiojimas jausdavosi), jautėsi nevienoda konsistencija (turėdavau labai atidžiai teptis, nes jei neįtrindavau visų grūdelių į odą, veldavosi pudra), o dar tas laikymas šaldytuve (namuose labai šilta, būtų man per tris paras sugedęs laikant vonioje)..