Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

micro cell 2000 nail repair sutepiau beveik iki galo, kiek pasiekė šepetėlis. Naudojau pagal instrukcijas, tai lyg ir veikė, sustiprėjo, nesisluoksniavo, nelūžinėjo ir netgi augo nagučiai bigsmile.gif Bet nežinau kam iš tikro dėkoti už tai, ar stiprikliui, ar nėštumo hormonams blush2.gif Dabar lakuoju dažniausiai geliniu laku, bet manau, kartosiu, kai nustosiu lakuoti
user posted image
Coral nagų stipriklis su kolagenu metu, nes pasibaigė galiojimas, sunaudota daugiau nei pusė ir stovi jau seniai nenaudojamas, nepamenu net ar patiko ir ar kažkoks poveikis jautėsi g.gif
user posted image
Atsakyti
Aliejus plaukams. Drekino, bet tam kartui. Vakare galiukai jau siausdavosi. Buvo labai lengva perdozuoti. Nekartosiu.

user posted image

Antakiu ir blakstienu dazai. Visiskas nesusipratimas. Pirkau juodus, bet kad ir kiek laikyciau antakiai visiskai juodi nepasidaro. Ismetu.

http://4.bp.blogspot...00/P2040039.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signature: 10 sausio 2014 - 13:00
Antakiu ir blakstienu dazai. Visiskas nesusipratimas. Pirkau juodus, bet kad ir kiek laikyciau antakiai visiskai juodi nepasidaro. Ismetu.

http://4.bp.blogspot...00/P2040039.JPG
[/quote]

aš turiu Refecto Cil dažus, jie gerai nudažo.
Atsakyti
Biodermos drėkinantis serumas. Kimšo veido poras, todėl sunaudojau kaklui. Užteko labai ilgam.
user posted image
foto iš interneto
Atsakyti
Norika, ar patiko Caudalie putos? Man asmeniskai tai nelabai, putu tipo daugiau nepirksiu
Atsakyti
user posted image

Nepatiko ir netiko. Subaigiau rankoms, nors ir ten ne stebuklas. Drėkinimas vos vidutinis, kemša poras. Tepant rankas sunkokai gėrėsi, tokia plėvelė likdavo.

user posted image

Sausina plaukus. Naudojau pakaitom su kitais. Apie kasdienį naudojimą kalba net neina. Žymiai labiau patiko žaliasis su bambuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 10 sausio 2014 - 17:27
QUOTE(ZBITKA @ 2014 01 10, 17:45)
Norika, ar patiko Caudalie putos? Man asmeniskai tai nelabai, putu tipo daugiau nepirksiu

Labai, tikrai kartotinas produktas, atrodo tokios lengvos, bet nuprausia labai gerai, makiažo likučius net pašalina ir šiaip švelniai, bet švariai prausia drinks_cheers.gif Tik neskalsios pasirodė....
Atsakyti
Careline šampūnas dažytiems plaukams (foto neradau tos rūšies).
Turiu dar vieną buteliuką, bet greičiausiai sunaudojusi ir antrą nuomonės nepakeisiu. Paprastas šampūnas, niekuom neypatingas. Mano plaukai šviesinti tad pažeisti ir sausi. Norėtųsi daugiau drėkinimo smile.gif
user posted image

Coup d'eclat veido kremas.
Iš esmės neblogas, padrėkindavo odą. Labiau tinkamas vėsiu metų laiku, nes naudojant vasarą kimšdavo poras.
user posted image

Nuxe paakių kremas. Gerai drėkino, bet tik tiek. Nuo tamsių paakių nė kiek nepagelbėjo.
user posted image

Clarins paakių kremas. Taip pat nieko veiksmingo nepastebėjau.
Gal jis labiau naudingas būtų tam atvejui, siekiant panaikinti paakių paburkimą ryte. Kadangi šios bėdos neturiu, nieko ir nepajaučiau nuo šios priemonės. O tamsių paakių irgi nepašviesino nė kiek.
user posted image

EOS lūpų balzamas. Labai patiko, kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 01 10, 13:07)

aš turiu Refecto Cil dažus, jie gerai nudažo.

AS dabar nusipirkau Henna dazus. Man jie kolkas geriausi. Greit nudazo ir ilgai spalva laikosi.
Atsakyti
Išmečiau nesubaigus, nebegalėjau pernešt kvapo doh.gif
Kokosus labai mėgstu, bet čia visiškas nesusipratimas... losjonas skystas kaip vanduo (nu suprantama dėl ko, nes reikia jį išpurkšti juk, bet tas man nepatiko visai), drėkinimo jokio, dar palieka nemalonų lipnumą tartum iki galo nesusigertų, o kvapas nuo saldumo ir kokosiškumo toks intensyvus, kad net galvą skauda ir šleikštu po kurio laiko darosi, o ir laikosi kaip gerų prancūziškų kvepalų blink.gif Jei pasitepus apsirengi iškat, tai rūbai dar kokias 3-4dienas tais sintetiniais salsvais kokosais trenkia ir negali naudoti jokių kvepalų, nes tada kvapai persimaišo ir gaunasi tragedija doh.gif
Vienžo būtų dar pakenčiamas, jei ne tas šlykščiai sintetinis iki įkirumo bjaurus kvapas... Nekartotinas, fui... schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
JMO 'rosemary & peppermint' detangleris - patiko, naudojau tik kaip nuplaunama kondicionieriu. Bet kartot labiau noriu 'citrus & neroli' - efektu skirtumo nejauciu, bet ano kvapas man skanesnis.
user posted image

Ecodenta juoda dantu pasta - smalsu buvo ir paciai ja isbandyt, nors prisibijojau po komentaru, kad viska aplink labai judina, sepetelis pajuoduoja ir tt. Na nezinau, bet man ji nepasirode kazkokia kitokia nei kitos, t.y. spalva tik juoda, bet gi sepeteli isplauni po valymo ir nelieka juodumo, o kiek kriaukle apsitasko besivalant dantis, tai vel praskalauji vandeniu ir nusiplauna - juk paprasta pasta valant taip pat taskosi, tik del spalvos sita labiau matoma, bet nuskalauji aptaskymus bet kuriuo atveju g.gif Na o valymo prasme, tai man ji labai patiko, ne per stipri, gaivi ir man tikrai po valymo matydavosi sviesesni dantukai - nesakau, kad tikrai balino, nes ne istisai ja naudojau, bet butent po kiekvieno isvalymo ja ir kita pasta, matydavosi, kad si juodule labiau nubalina (bet cia itariu angliuko efektas ir tiek).
user posted image

Kiss My Face 'triple action' dantu pasta - smagi, gaivi, gerai valo, ne perstipri, tai kartotina (berods ne pirmakart ir perkam ja). Siaip nera kazko wow, bet gera pasta.
user posted image
Atsakyti
Tama shea oil puslitriukas, naudojau keletą metų su pertraukomis, neblogas, galėtų lengviau gertis, nes po masažo rankas reikėdavo plauti, bet nusiplovus tokios švelnios. kol kas nekartosiu

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 11 sausio 2014 - 18:59