JMO 'rosemary & peppermint' detangleris - patiko, naudojau tik kaip nuplaunama kondicionieriu. Bet kartot labiau noriu 'citrus & neroli' - efektu skirtumo nejauciu, bet ano kvapas man skanesnis.
Ecodenta juoda dantu pasta - smalsu buvo ir paciai ja isbandyt, nors prisibijojau po komentaru, kad viska aplink labai judina, sepetelis pajuoduoja ir tt. Na nezinau, bet man ji nepasirode kazkokia kitokia nei kitos, t.y. spalva tik juoda, bet gi sepeteli isplauni po valymo ir nelieka juodumo, o kiek kriaukle apsitasko besivalant dantis, tai vel praskalauji vandeniu ir nusiplauna - juk paprasta pasta valant taip pat taskosi, tik del spalvos sita labiau matoma, bet nuskalauji aptaskymus bet kuriuo atveju

Na o valymo prasme, tai man ji labai patiko, ne per stipri, gaivi ir man tikrai po valymo matydavosi sviesesni dantukai - nesakau, kad tikrai balino, nes ne istisai ja naudojau, bet butent po kiekvieno isvalymo ja ir kita pasta, matydavosi, kad si juodule labiau nubalina (bet cia itariu angliuko efektas ir tiek).
Kiss My Face 'triple action' dantu pasta - smagi, gaivi, gerai valo, ne perstipri, tai kartotina (berods ne pirmakart ir perkam ja). Siaip nera kazko wow, bet gera pasta.