Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Shu Uemura Pore Clarifying Cleansing Oil
Esu rasiusi apie jy ir metu atradimuose ir berods pacioj Shu Uemura temoj. Bus tikrai kartojamas, tik nebutinai toks pat, noretusi pabandyt ir kitus smile.gif
user posted image

Michael Todd Charcoal Detox prausiklis. Is pradziu labai patiko, bet visa sunaudojus kazkokio odos pagerejimo nepastebejau, patiko kad nesausino odos, siek tiek putojantis ir palieka svaraus veido jausma. Gal ir kartotinas, bet dar norisi isbandyt kitus
user posted image

La Roche Posay Effaclar micelinis vanduo. Siaubingas, tikrai ne kartotinas schmoll.gif nei valo kazka nei apskritai daro, sunaudojau siaip ne taip as jy, nes gaila ismest buvo..
user posted image

Maybelline Age rewind concealer. Puikus, butinai kartosiu, nesubega i rauksleles, gerai pamaskuoja, kartais ir ant paraudimu ir spuogeliu naudoju, puikiai uzmaskuoja viska, lengva naudot, skalsus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2014 01 12, 01:26)
Maybelline Age rewind concealer. Puikus, butinai kartosiu, nesubega i rauksleles, gerai pamaskuoja, kartais ir ant paraudimu ir spuogeliu naudoju, puikiai uzmaskuoja viska, lengva naudot, skalsus thumbup.gif
user posted image

turbūt LT nerasiu jo pirkt?.. dažai matomas youtubėj g.gif gundausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 12 sausio 2014 - 00:49
QUOTE(Juxt @ 2014 01 12, 01:48)
turbūt LT nerasiu jo pirkt?.. dažai matomas youtubėj  g.gif  gundausi  doh.gif

Nezinau net, as ne lietuvoje gyvenu tai neisivaizduoju ar yra ar ne g.gif
Atsakyti
juice beauty Alicia Silverstone linijos lupdazis - pats lupdazis labai svelnios ir neutralios spalvos, minsktas, nesausina lupu, bet... per daug minkstas. Vasara neimanoma naudot ir nestis rankines, nes iskart tirspta nuo karscio, tai neina pasidazyt. Tai va taip aplankscius as ji ir esu, tai nebepatogus dazytis ir daugiausia stovi nenaudojamas...
user posted image

Sula 'blind date' lupdazis - sios firmos lupdaziai man labai patinka savo tekstura, geru laikymusi, pigmentacija, bet butent si spalva man nesinaudoja, tai metu lauk (turiu kita megstama Sula spalva). P.S. geresnes foto neradau, kad matytusi jo spalva
user posted image

Antakiu/blakstienu sukutes - dar banalesnes nei foto, baisiai nepatogios, nes viskas eina tiesiai ir reta/siaura... Zodziu, nepamenu kada naudotos, n metu turimos. Dabar turiu Ecotools sukutes, bet vistiek pagrinde naudoju sepetelius nuo senu tusu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 12 sausio 2014 - 06:25
user posted image
Lengvas, malonaus neutralaus kvapo kūno losjonas, kosminiu greičiu susigerdavo, mano oda nėra sausa, tad drėkinimo tikrai užteko. Kartotinas ax.gif
Atsakyti
Avon Nourishment Moroccan Argan Oil kaukė plaukams, ne stebuklinga, bet gan nebloga pasirodė, plaukai lengviau tramdomi, švelnesni pasidarydavo
user posted image
Atsakyti
Clinique Superbalanced powder makeup ir Sensai 38 MSL tušas

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2014 01 14, 07:53)
Clinique Superbalanced powder makeup

Ar patiko pudra? Kokia Jūsų oda?
Atsakyti
SebaMed antibakterinės veido prausimosi putos, naudojau vasarą, tai nieko negaliu pasakyt, kažkokio stebuklingo efekto nepajutau, o atvėsus orams, pradėjo labai tempti/sausinti odą, tai naudojau pakaitomis su kitais prausikliais ir pagaliau pabaigiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Būk nagų lako pagrindas su šilko proteinais. Iš base coat'o man reikia vienintelio dalyko - kad negeltonuotų nagai nuo spalvoto lako. Šį darbą Būk atlieka puikiai, gal netgi šiek tiek sutvirtino nagus. Į jo vietą toks pats.
Atsakyti
Joico intense hydrator kondicionierius. Nekartosiu, pradzioj lyg labiau patiko, po to jokio efekto, eilinis.

user posted image

Kerastase Chroma riche fluidas plaukams.

user posted image

Labai patiko, ne pirmas buteliukas, i jo vieta pakeitimui Kerastase Oleo relax:

user posted image

Guinot Refreshing cleansing milk. Patiko, gerai valydavo, idealus naudoti ryte, nesausino, nekimso poru, pakeitimui Nivea Pure & Natural pienelis, bet nezinau, ar patinka g.gif

user posted image
Atsakyti
Earth Science 'a d e creamy cleanser' - nebesuskaiciuoju kelintakart baigiamas ir kartojamas sis prausiklis. Pats pats paciausias kainos/kiekio/kokybes santykiu - gerai nuprausia visa makiaza, skalsus, nebrangus. Kolkas net nebeieskau nieko geriau.
user posted image

Weleda 'almond' veido kremas - taip pat kartojamas kelintakart. As ji labai megstu ziema kai saltesnis oras (jauciu cia nuo tu laiku kai buvo 2 rusiu migdoliniai kremai: vienas riebesnis, kitas lengvesnis), nors nera jis labai riebus ar pan., tai realiai naudoju nepriklausomai labai salta ar silta ziema buna. Is dalies kazko wow nedaro ir net nezinau ka apie ji isskirtinio pasakyt, bet vis norisi sugrizt prie jo....
user posted image

Aubrey Organics 'jojoba meal & oatmeal' kauke-sveitiklis - subaigiau kunui, nes pradejo kvapas erzint naudojant veidui ir siaip labai nepatogus man tie grudeliai. Plius biski uzknisa kai susistovi ir reik nepamirst gerai isplakt, kad nebegtu tik skystis... AO turbut pirma tikrai geros sudeties linija buvo, kuri man patiko kuri laika - dabar tik so so....
user posted image

The Natural Dentist 'peppermint twist' burnos skalavimo skystis - n kartu kartojamas. thumbup.gif Ir butent sis skonis man pats paciausias, nors po pakuociu/sudeciu atnaujinimo skonis pasikeite ir nebera toks kaip seniau, bet vistiek.
user posted image
Atsakyti